Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά

Ρουστίκ Χριστουγεννιάτικα Διακοσμητικά Στολίδια

Τα Χριστούγεννα για σένα έχουν μια πιο γήινη οπτική που παίρνει έμπνευση από τα ζεστά χρώματα της φύσης και από τα υλικά που συναντά κανείς στην ύπαιθρο. Δηλώνεις λάτρης της ρουστίκ αισθητικής και για αυτό θέλεις να επιλέξεις μια ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση για το χώρο σου. Για να φτιάξεις ένα τέτοιο χριστουγεννιάτικο στολισμό χρειάζεσαι και τα ανάλογα ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια. Για αυτό σου έχουμε μια λίστα για το τι χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά θα απογειώσουν την γιορτινή διακόσμηση σου.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ένα από τα πιο βασικά ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στολίδια δεν είναι άλλο από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίλεξε μοντέρνα ξύλινα δέντρα με τάβλες ή από ακατέργαστες φέτες κορμού. Στόλισε τα με λαμπάκια και ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Αν είσαι λάτρης του DIY τότε θα σου προτείναμε να φτιάξεις μόνη σου χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δέντρα από φέτες κορμού, κλαδιά και κουκουνάρια. Είναι ιδανική λύση για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σπιτιού αφού δεν πιάνει πολύ χώρο.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα δέντρα

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρου

Και όπως είπαμε το ρουστίκ χριστουγεννιάτικο δέντρο θέλει και τα αντίστοιχα ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φτιάξε μια ρουστίκ διακόσμηση Χριστουγέννων επιλέγοντας υφασμάτινα χριστουγεννιάτικα στολίδια με ακατέργαστες υφές όπως είναι η λινάτσα. Παίξε με γήινους χρωματισμούς ή αν θέλεις κάτι πιο σκανδιναβικό ρουστίκ κινήσου μεταξύ του κόκκινου και του γκρι. Ρουστίκ στολίδια είναι αν μη τη άλλο τα ξύλινα. Διάλεξε πρωτότυπα ξύλινα στολίδια με μικρές πινελιές χρυσού, ασημένιου ή χάλκινου. Κάνε διάφορους συνδυασμούς που θα σου δώσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ζώα

Δώσε πνοή στην εποχική διακόσμηση του προσωπικού σου χώρου επιλέγοντας ρουστίκ χριστουγεννιάτικα ζώα διακόσμησης. Χρησιμοποίησε κουκουβάγιες, καφέ ελάφια και άλλα μικρά ή μεγάλα χριστουγεννιάτικα ζώα του δάσους. Στόλισε τα στο τραπέζι, το δάπεδο ή όπου αλλού έχεις φανταστεί.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ζώα

Επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ρουστίκ

Η τραπεζαρία, το τραπεζάκι του σαλονιού, ακόμα και το τραπέζι της κουζίνας βρίσκονται στο επίκεντρο καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών. Αυτό συμβαίνει γιατί μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα μαγειρεύοντας, πίνοντας γευστικά ροφήματα ή απολαμβάνοντας ένα πεντανόστιμο δείπνο. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να προσαρμόσεις τα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για τραπέζι στο ρουστίκ στυλ. Επίλεξε ράνερ και χριστουγεννιάτικα υφάσματα σε γήινους τόνους από λινάτσα ή από οποιοδήποτε υλικό επιθυμείς. Χρησιμοποίησε για το χριστουγεννιάτικο στολισμό τραπεζιού αμιγώς ξύλινα διακοσμητικά ή διακοσμητικά που συνδυάζουν το ξύλο και το  μέταλλο σε μια ρουστίκ αισθητική. Φτιάξε ρουστίκ χριστουγεννιάτικες γιρλάντες για τραπέζι ή centerpieces με πιατέλες, φανάρια ή εταζέρες με ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Σκόρπισε λίγο χιόνι, μερικά κουκουνάρια και χριστουγεννιάτικα κουδούνια ρουστίκ. Φτιάξε με αυτά τα υλικά μια εντυπωσιακή διακόσμηση με ρουστίκ χριστουγεννιάτικα ξύλινα αντικείμενα.

Επιτραπέζια χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά ρουστίκ

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φως

Και επειδή η ατμόσφαιρα είναι το παν για τη «ζεστή» θαλπωρή των Χριστουγέννων θα σου προτείναμε να προσθέσεις στο χριστουγεννιάτικο στολισμό σου και ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φως. Επίλεξε ξύλινα σπιτάκια, τρένα και άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φωτισμό που θα δώσουν μια cozy λεπτομέρεια στο χώρο σου, για να ολοκληρώσεις τη ρουστίκ διακόσμηση σπιτιού σου.

Ρουστίκ χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά με φως

Ζήσε τα φετινά Χριστούγεννα υπό το δικό σου μοναδικό πρίσμα και αισθητική. Φτιάξε μια μοναδική ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που θα εξυμνεί τις άγριες και ακατέργαστες ομορφιές της φύσης με έναν άκρως γιορτινό τρόπο.

[print_link]