Τι να βάλω στην Κορυφή του Δέντρου; 10 Εναλλακτικές Ιδέες

Τι να βάλω στην Κορυφή του Δέντρου; 10 Εναλλακτικές Ιδέες

Τα Χριστούγεννα σχεδόν έφτασαν και το χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη διακόσμηση σου. Φέτος, όμως, θέλεις να κάνεις κάτι διαφορετικό! Σε αυτή τη λογική θέλεις να δώσεις μια πρωτότυπη νότα σε κάθε λεπτομέρεια. Τι να βάλω στην κορυφή του δέντρου; Όταν πρόκειται για τη διακόσμηση της κορυφής του χριστουγεννιάτικου δέντρου, υπάρχουν πολλές δημιουργικές και εναλλακτικές επιλογές που μπορείς να λάβεις υπόψη. Η επιλογή που θα κάνεις μπορεί να εξαρτάται από το προσωπικό σου στυλ, τις οικογενειακές παραδόσεις ή το θέμα της χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σου. Εμείς σου έχουμε μερικές εναλλακτικές ιδέες για κορυφές χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Χριστουγεννιάτικη κορυφή δέντρου με πουλιά

Αν αναρωτιέσαι τι να βάλω στη κορυφή δέντρου μια εξαιρετική επιλογή είναι τα διακοσμητικά πουλιά και γενικά τα χριστουγεννιάτικα ζώα. Για ένα grande χριστουγεννιάτικο δέντρο που θυμίζει Great Gatsby χρησιμοποίησε παγώνια και χρυσά διακοσμητικά πουλιά. Εναλλακτικά για ένα ρουστίκ χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από τα ζώα του δάσους επίλεξε υπέροχες κουκουβάγιες. Ταιριάζουν, μάλιστα και σε ένα θεματικό χριστουγεννιάτικο δέντρο Harry Potter

enallaktiki korifi dentrou poulia

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες για εναλλακτικές κορυφές δέντρου

Μια άλλη εντυπωσιακή ιδέα για το τι να βάλω στη κορυφή δέντρου είναι οι χριστουγεννιάτικες φιγούρες. Ένας άγγελος που αντιπροσωπεύει τον άγγελο που ανακοίνωσε τη γέννηση του Ιησού, ένας Άγιος Βασίλης ή ένας καρυοθραύστης θα δέσουν τέλεια με τη χρωματική παλέτα που έχεις επιλέξει. Στερέωσε τις φιγούρες σου στη κορυφή με λεπτό σύρμα ή μεσινέζα για ένα σταθερό αποτέλεσμα. 

Χριστουγεννιάτικες φιγούρες για εναλλακτικές κορυφές δέντρου

καρυοθραυστης κορυφή δέντρου

Κορδέλες και χριστουγεννιάτικοι φιόγκοι για κορυφή δέντρου

Ένας μεγάλος, διακοσμητικός φιόγκος από κορδέλα μπορεί να είναι μια απλή και κομψή επιλογή. Εναλλακτικά, αν έχεις μια πιο boho ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπορείς να συνδυάσεις χριστουγεννιάτικες κορδέλες με κορδέλα λινάτσας δημιουργώντας μια πρωτότυπη σύνθεση στη κορυφή του δέντρου σου. 

Κορδέλες και χριστουγεννιάτικοι φιόγκοι για κορυφή δέντρου

dentro korifi fiogkoi

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στέμμα για κορυφή

Για ένα ρομαντικό χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από τα παραμύθια βάλε αντί για τη κλασική χριστουγεννιάτικη κορυφή ένα υπέρλαμπρο στέμμα. Θα δώσει μια αριστοκρατική πινελιά στο γιορτινό στολισμό σου. Συνδύασε το με glam χριστουγεννιάτικα στολίδια και εντυπωσιακές γυάλινες μπάλες χριστουγεννιάτικες

Χριστουγεννιάτικο δέντρο με στέμμα για κορυφή

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά και φτερά για κορυφή δέντρου

Μια, εξίσου, εντυπωσιακή ιδέα στο τι να βάλω στη κορυφή δέντρου είναι τα χριστουγεννιάτικα κλαδιά και τα φτερά. Συνδύασε υπέρλαμπρα χριστουγεννιάτικα κλαδιά με φτερά παγωνιού ή σκέτα για να δώσεις μια γιορτινή πινελιά με vintage στυλ. Πέρα από το χρώμα και την εμφάνιση θα δώσεις και επιπλέον ύψος στο αστόλιστο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου. 

Χριστουγεννιάτικα κλαδιά και φτερά για κορυφή δέντρου

3.30 με Φ.Π.Α.

Κορυφή χριστουγεννιάτικου δέντρου με καπέλα και σκούφους

Τα καπέλα και οι χριστουγεννιάτικοι σκούφοι είναι μια ακόμη πρόταση μας για εναλλακτική κορυφή δέντρου. Για ένα vintage χριστουγεννιάτικο δέντρο επίλεξε ένα παλιό καπέλο γυναικείο ή ένα ημίψηλο καπέλο. Για ένα πιο παιδικό χριστουγεννιάτικο στολισμό διακόσμησε τη κορυφή του δέντρου σου με το σκούφο του Άγιου Βασίλη ή των ξωτικών.

Κορυφή χριστουγεννιάτικου δέντρου με καπέλα και σκούφους

Κορυφή χριστουγεννιάτικου δέντρου με καραμέλες

Για σένα που είσαι γλυκαντζής / ού τότε αυτή η κορυφή είναι κομμένη και ραμμένη για σένα! Στόλισε στολίδια διακοσμητικά γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά φτιάχνοντας μια γλυκιά σύνθεση με πολύχρωμες διακοσμητικές χριστουγεννιάτικες καραμέλες. Ιδανική επιλογή για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση ζαχαροπλαστείου και όχι μόνο!

Κορυφή χριστουγεννιάτικου δέντρου με καραμέλες

Χριστουγεννιάτικη κορυφή με χριστουγεννιάτικα ζώα

Αν από την άλλη θέλεις να δώσεις ζωντάνια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο σου επίλεξε φοβερά χριστουγεννιάτικα ζώα. Χρησιμοποίησε ελαφάκια, ταράνδους, πιγκουίνους ή ό,τι άλλο ταιριάζει στο προσωπικό σου στυλ και γούστο. 

Χριστουγεννιάτικη κορυφή με χριστουγεννιάτικα ζώα

Χιονονιφάδες σαν κορυφή δέντρου

Βαρέθηκες τα χριστουγεννιάτικα αστέρια και τις κλασικές κορυφές; Τότε χρησιμοποίησε διακοσμητικές χιονονιφάδες. Θα δώσουν μια αίσθηση παγωμένου δάσους σαν από το παραμύθι Frozen.  

Χιονονιφάδες σαν κορυφή δέντρου

Θεματικές κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων 

Τέλος, αν είσαι λάτρης των θεματικών χριστουγεννιάτικων δέντρων τότε είσαι ένας από εμάς! Προσάρμοσε τη κορυφή του δέντρου σου στο θέμα που έχεις επιλέξει. Αν πρόκειται για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο εμπνευσμένο από το Hogwarts τότε φτιάξε μια κορυφή με ραβδί και ξόρκι. Αν πρόκειται για ένα Disney χριστουγεννιάτικο δέντρο συνδύασε τα Disney χριστουγεννιάτικα στολίδια σου με τα αυτιά του Mickey ή το φιόγκο της Minnie. Οι ιδέες είναι πάρα πολλές σε αυτή τη περίπτωση οπότε θα χρειαστείς φαντασία και δημιουργικότητα.

korifi dentrou disney - enallaktiki korifi

Θεματικές κορυφές χριστουγεννιάτικων δέντρων 

Επίλεξε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που συμπληρώνει το γενικό γιορτινό θέμα και στυλ της  χριστουγεννιάτικης διακόσμησης σου. Είτε προτιμάς μια κλασική εμφάνιση, μια μοντέρνα πινελιά ή κάτι εντελώς μοναδικό, το δέντρο είναι μια υπέροχη ευκαιρία να επιδείξεις τη δημιουργικότητά σου και να προσθέσεις μια προσωπική πινελιά στη διακόσμηση των φετινών Χριστουγέννων. 

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]