Lemax Caddington Village Πώς να δημιουργήσω το χωριό

Lemax Caddington Village: Πώς να δημιουργήσω το χωριό;

Οι σχεδιαστές της Lemax και η φιλοσοφία πίσω από τη δημιουργία των συλλεκτικών αυτών αντικειμένων από το 1990 προτείνουν το θεματικό περιβάλλον. Ένα παράδειγμα είναι το Caddington Village, μία πόλη παλιάς εποχής με ιδιαίτερα στολισμένα σπιτάκια, φινετσάτες φιγούρες με ρούχα εποχής και πολλές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Κατά άλλους το Caddington Village θυμίζει τη βικτωριανή εποχή με τους καθεδρικούς ναούς, τις άμαξες, τα ημίψηλα στους κυρίους και τα κρινολίνα στις κυρίες. Τις φιγούρες που τραγουδάνε τα κάλαντα (Christmas carols) πλαισιώνουν λάμπες δρόμου και πανέμορφες παιδικές χαρές VICTORIAN ICE MERRY GO ROUND, ενώ λίγο πιο πέρα ο αχώνευτος Σκρουτζ τρυπώνει εκνευρισμένος στην έπαυλή του SCROOGE’S MANOR.

Caddington Village Μια πόλη άλλης εποχής

Μαγαζιά και υπηρεσίες του Caddington

Η απάντηση στο πως να δημιουργήσω με τα Lemax μου το Caddington Village είναι ότι  η πόλη έχει, μεταξύ άλλων, το ταχυδρομείο της, το βιβλιοπωλείο, το σχολείο, την παραδοσιακή παμπ, το πανδοχείο του Χρυσού Λαγού, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική. Τα σπιτάκια των κατοίκων LE PETIT MANOR και WILSON RESIDENCE εμπλουτίζουν το σκηνικό.

Μαγαζιά και υπηρεσίες του Caddington

Πλατεία του Caddington

Στο κέντρο της πλατείας του Caddington μπορείς να στήσεις ένα βασικό κεντρικό Lemax με ήχο, φως και κίνηση, όπως το εντυπωσιακό CHRISTMAS CAROL PLAY με τρομερή λεπτομέρεια στην αρχιτεκτονική των κτιρίων και στα κουστούμια των κατοίκων που τραγουδούν τα κάλαντα.

Πλατεία του Caddington

Εργοστάσια και βιοτεχνίες του Caddington

Τα «εργοστάσια» και οι «βιοτεχνίες» της παλιάς εποχής αποτελούν εξαιρετική γειτονιά. Στο VINTAGE GRIND COFFEE COMPANY καβουρδίζουν και πουλάνε αλεσμένο καφέ αλλά σερβίρουν και φρέσκο καφεδάκι σε όποιον θέλει. Καφεκοπτείο και καφετέρια μαζί! Στο CANTERBURY FARMS EGGNOG FACTORY εμφιαλώνεται νοστιμότατο εγκ-νογκ, το κλασσικό χριστουγεννιάτικο ρόφημα. Το εργοστάσιο του ποπ κορν ανοίγει την όρεξη, όχι όμως τόσο όσο το εργοστάσιο σοκολάτας OLD FASHIONED CHOCOLATE CO. Και οι λάτρεις της μπύρας θα περάσουν οπωσδήποτε από την ζυθοποιία YULESTEINER BREWERY για μια φρέσκια μπυρίτσα!

Εργοστάσια και βιοτεχνίες του Caddington

Μήπως σου ανοίξαμε την όρεξη να δημιουργήσεις και εσύ ένα Lemax Caddington Village; Αρχίζεις να φαντάζεσαι το δικό σου χωριό; Ή ξυπνάει μέσα σου ο καλλιτέχνης και σκέφτεσαι ακόμα ωραιότερες ιδέες; Άσε τη φαντασία σου να φτιάξει τα πιο υπέροχα σκηνικά με τα Lemax.

[print_link]