Το πρώτο μου χωριό οδηγίες για αρχάριους συλλέκτες Lemax

Το πρώτο μου χωριό: οδηγίες για «αρχάριους» συλλέκτες Lemax

Αν η ενστικτώδης απάντηση στην ερώτηση «σου αρέσουν τα Lemax;» είναι «ναι», είσαι έτοιμος/έτοιμη να φτιάξεις το πρώτο σου χωριό. Ωστόσο, αναρωτιέσαι πως να ξεκινήσεις. Είναι φυσικό και πολύ λογικό. Για αυτό η Lemax έχει ετοιμάσει μια επιλογή σπιτιών, που ονομάζει “My First Village Houses”. Εξυπηρετεί, έτσι αυτόν ακριβώς το σκοπό. Βοηθάει το συλλέκτη να ξεκινήσει το χωριό του. Είναι η πρώτη επαφή με τις μινιατούρες και για αυτό η διαλογή των σπιτιών έχει ως γνώμονα τη διατήρησή τους σε προσιτά επίπεδα και σε πολύ οικονομικές τιμές. Έτσι αποτελεί το ιδανικό starter set για τον αρχάριο Lemax friend! Πίσω από την επιλογή των συγκεκριμένων σπιτιών υπάρχει η φιλοσοφία της Lemax ότι δημιουργούμε ένα αληθοφανές σκηνικό-χωριό. Σας παρουσιάζουμε, λοιπόν, οδηγίες για «αρχάριους» συλλέκτες Lemax.

Εκκλησία και σπίτι των Davidson

Ας ξεκινήσουμε τις οδηγίες για «αρχάριους» συλλέκτες Lemax και ας αναρωτηθούμε τι χρειάζεται λοιπόν ένα χωριό; Είναι φυσικό να αρχίσουμε από το κτίριο που υπάρχει σε κάθε χωριουδάκι. Η γραφική εκκλησία WAYSIDE CHURCH στην οποία μαζεύονται οι πιστοί μπορεί να μπει στη μέση του σκηνικού μας ή σε ένα υπερυψωμένο σημείο για να ξεχωρίζει. Οι πιστοί κάτοικοι του χωριού μας, η οικογένεια Davidson, μένουν στο δίπατο στολισμένο σπιτάκι DAVIDSON RESIDENCE.

Θα σας βοηθήσει πολύ η δημιουργία επιπέδων στο χωριό για να φαίνονται καλύτερα τα σπιτάκια αλλά και γιατί έτσι είναι πιο αληθινά. Στο πρώτο σας χωριό δοκιμάστε να μοιράσετε τα σπιτάκια σε δύο ή τρία ύψη.

Εκκλησία και σπίτι των Davidson

Μαγαζιά και καφετέρια

Το χωριό μας χρειάζεται και τα μαγαζιά του. Το εμπορικό με τα χριστουγεννιάτικα είναι γεμάτο στολίδια και η γεμάτη βιτρίνα του φωτίζεται στο JINGLE BELLS & MORE CHRISTMAS STORE. Ο φούρνος της γειτονιάς μοσχομυρίζει και όλοι τρέχουν να αγοράσουν το ψωμί της ημέρας από τον κύριο Beaman, το BEAMAN’S BAKERY. Όλα όσα χρειάζεται ο μάστορας θα τα βρει στο COOPER’S HARDWARE: μπογιές, χρώματα, εργαλεία, πριόνια, καρφιά. Το πολυκατάστημα εποχής με τους τούβλινους τοίχους είναι ένα από τα σημαντικά κτίρια του χωριού. Το πιο ωραίο όμως σπιτάκι του χωριού μας είναι το LE PETIT CAFÉ, ένα μικρό καφέ που προσφέρει εξαιρετικές λιχουδιές όπως η κις με ζαμπόν και τυρί ή τα κέικ κανέλας.

Μαγαζιά και καφετέρια

Στις οδηγίες για «αρχάριους» συλλέκτες Lemax συνίσταται να «παίξετε» με τις γωνίες όταν τοποθετείτε τα σπιτάκια στο χωριό. Δεν χρειάζεται να μοιάζουν ότι κάνουν παρέλαση. Δεν ακούγεται δύσκολο, έτσι δεν είναι;

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε;

[print_link]