Μαρτυρικά Μαμά και Νονά Ιδέες και Υλικά

Μαρτυρικά Μαμά και Νονά: Ιδέες και Υλικά

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά αλλά αυτό το ξέρεις ήδη. Είσαι από εκείνες τις μαμάδες που θέλουν κάθε τι πρωτότυπο και εντυπωσιακό για τη DIY βάπτιση του παιδιού τους. Τι λες, λοιπόν, για ξεχωριστά μαρτυρικά μαμά και νονά που θα είναι σαν κόσμημα την ημέρα της βάπτισης; Έχεις ενθουσιαστεί; Τέλεια γιατί σου έχουμε μερικές ιδέες και υλικά για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις τα δικά σου προσωποποιημένα DIY μαρτυρικά βάπτισης.

Μαρτυρικά μαμά και νονά μεταλλικό βραχιόλι – χειροπέδα

Μια ιδέα για μαρτυρικά μαμά νονά είναι με μεταλλικό βραχιόλι – ταυτότητα. Επίλεξε έτοιμα μεταλλικά βραχιόλια που αναγράφουν πάνω μαμά ή νονά και διακόσμησε τα στα αντίστοιχα χρώματα βάπτισης. Χρησιμοποίησε υλικά για μαρτυρικά όπως φουντίτσες, πέρλες, χάντρες και φυσικά σταυρουδάκια.

Μαρτυρικά μαμά και νονά μεταλλικό βραχιόλι – χειροπέδα

Mix ’n’ match μαρτυρικά κολιέ για μαμά και νονά

Εξίσου εντυπωσιακή ιδέα για μαρτυρικά μαμά και νονά είναι τα mix n match κολιέ. Για να τα φτιάξεις χρησιμοποίησε κορδόνια σε μπεζ και βεραμάν χρωματισμούς και κρέμασε από αυτά χρυσούς και ασημένιους κρίκους. Έπειτα διακόσμησε τα χειροποίητα μαρτυρικά σου με κωνσταντινάτα, κορδέλες, τριανταφυλλάκια και φουντίτσες. Επίλεξε ταιριαστούς χρωματικούς συνδυασμούς για ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Mix ’n’ match μαρτυρικά κολιέ για μαμά και νονά

Μαρτυρικά μαμά και νονά βραχιολάκια με χάντρες fimo

Στα trending virals φέτος υψηλή θέση έχουν οι πολύχρωμες και παιχνιδιάρικες χάντρες φίμο. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι τόσα πολλά που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις. Επίλεξε αυτές που σου αρέσουν και συνδύασε τις με χάντρες με γράμματα. Πέρνα τις με τη σειρά ώστε να σχηματίσεις τη λέξη μαμά και νονά. Φτιάξε μοδάτα βραχιόλια ή κολιέ μαρτυρικά για σένα και την νονά. Είναι ιδανική επιλογή και για σένα που θέλεις να φτιάξεις  μαρτυρικά μαμά νονά μπαμπάς με τις απαραίτητες παραλλαγές.

Μαρτυρικά μαμά και νονά βραχιολάκια με χάντρες fimo

Μοντέρνα μαρτυρικά για μαμά και νονά με πλεξιγκλάς

Άλλα υλικά για μαρτυρικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις και να κάνεις τη διαφορά είναι από πλεξιγκλάς. Επίλεξε σκέτα μεταλλικά βραχιόλια και πέρνα ταυτότητα μαμά – νονά από πλεξιγκλάς. Πρόσθεσε μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες όπως κορδέλες, χάντρες και στρας. Πρόκειται για μια μοντέρνα επιλογή που ταιριάζει και για μαρτυρικά νονός μπαμπάς.

Μοντέρνα μαρτυρικά για μαμά και νονά με πλεξιγκλάς

Ρουστίκ προσωποποιημένα μαρτυρικά

Αν από την άλλη είσαι λάτρης της ρουστίκ αισθητικής επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά μαμά – νονά για τα χειροποίητα μαρτυρικά σου. Κινήσου σε γήινες αποχρώσεις και φτιάξε κολιέ ή βραχιόλι με κορδόνια, φουντίτσες και γιατί όχι κάποιο αποξηραμένο κλαδί όπως λεβάντα ή στάχυα.

Ρουστίκ προσωποποιημένα μαρτυρικά

Μαρτυρικά για μαμά και νονά με παραμάνα

Μια διαχρονική επιλογή είναι η παραμάνες. Πέρνα από αυτές χάντρες με γράμματα για να σχηματίσεις τις λέξεις μαμά και νονά ή επίλεξε έτοιμο διακοσμητικό. Ολοκλήρωσε τις DIY δημιουργίες σου με μικρές λεπτομέρειες που θα τις απογειώσουν.

Μαρτυρικά για μαμά και νονά με παραμάνα

Μαρτυρικά για μαμά και νονά μαξιλαράκια

Τέλος σου έχουμε μια πρωτότυπη ιδέα για μαρτυρικά με μαξιλαράκια. Για να τα φτιάξεις θα χρειαστείς είναι 1 ζικ ζακ ψαλίδι, ύφασμα (να μην είναι διάτρητο), τούλι, υλικά μαρτυρικών όπως σταυρούς ή κωνσταντινάτα, κορδέλες και κόλλα σιλικόνης. Φτιάξε τα μαξιλαράκια κόβοντας αρχικά σε μικρά τετραγωνάκια το ύφασμα της αρεσκείας σου. Έπειτα τοποθέτησε τούλι στο εσωτερικό για γέμισμα και κόλλησε με θερμόκολλα τις άκρες. Είναι ένα πρωτότυπο διακοσμητικό που θα αποτελέσει ένα όμορφο αναμνηστικό της βάπτισης.

Μαρτυρικά για μαμά και νονά μαξιλαράκια

Με λίγη φαντασία και εκλεκτά υλικά για μαρτυρικά θα φτιάξεις απίστευτα πράγματα με τα χεράκια σου. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ασυναγώνιστο!

[print_link]