Βάπτιση Αγοριού θέμα Πάντα Μπομπονιέρες και Διακόσμηση

Βάπτιση Αγοριού θέμα Πάντα: Μπομπονιέρες και Διακόσμηση

Στα πρωτότυπα θέματα για βάπτιση αγοριού είναι το γλυκύτατο ζωάκι Πάντα. Είναι μάλιστα ιδανικό για μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού αφού συνδυάζει παιχνιδιάρικα μοτίβα και τροπικά λουλούδια, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι δεσμευτικό. Το θέμα βάπτισης πάντα ταιριάζει εξίσου σε αγόρι και κορίτσι με κάποιες χρωματικές παραλλαγές. Αν είσαι μαμά ενός μικρού μπόμπιρα και θέλεις να του χαρίσεις μια μοναδική DIY βάπτιση από τα χεράκια σου τότε η βάπτιση αγοριού θέμα πάντα σου ταιριάζει γάντι. Πάμε να δούμε βήμα βήμα τι θα χρειαστείς για να φτιάξεις μια πρωτότυπη χειροποίητη DIY βάπτιση εμπνευσμένη από τροπικά τοπία και φυσικά από την γλυκύτητα του μικρού Panda.

Χρώματα και υλικά για βάπτιση αγοριού με θέμα Πάντα

Σε αυτό το θέμα βάπτισης αγόρι θα παίζεις με έντονα χρώματα για να δώσεις ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Συνδύασε το μαύρο, το λευκό και το λαχανί χρώμα και πρόσθεσε μερικές φυσικές αποχρώσεις. Όσον αφορά τα υλικά που θα χρησιμοποιήσεις προτίμησε το ξύλο σαν βασικό υλικό και λιγότερο το μέταλλο και το γυαλί. Επιπλέον διάλεξε αέρινα υφάσματα βάπτισης στις ανάλογες αποχρώσεις για να δώσεις ένα ανάλαφρο στυλ στην διακόσμηση βάπτισης.

Χρώματα και υλικά για βάπτιση αγοριού με θέμα Πάντα

Μπομπονιέρες Panda

Θεματική θα είναι και η μπομπονιέρα πάντα. Επίλεξε θεματικά υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης και δημιούργησε πρωτότυπες DIY μπομπονιέρες βάπτισης πάντα ζωάκι. Οι επιλογές πολλές! Μπορείς να φτιάξεις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με διακοσμητικά για μπομπονιέρες πάντα, κορδέλες, κορδόνια και μικρά στολίδια. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις κομμένα υφάσματα ή έτοιμα πουγκιά που θα διακοσμήσεις με ξύλινο πάντα. Στην ίδια λογική μπορείς να διακοσμήσεις γυάλινα βαζάκια, δοκιμαστικούς σωλήνες ή κουτάκια βάπτισης. Αν ωστόσο, δε θέλεις να δεσμευθείς τόσο πολύ με τη φιγούρα panda, κινήσου στη χρωματική παλέτα της υπόλοιπης διακόσμησης χρησιμοποιώντας υλικά στο ίδιο στυλ. Μπορείς δηλαδή να πάρεις όμορφα γεωμετρικά terrarium ή ακόμα και μια καμπάνα και να προσφέρεις ένα όμορφο παχύφυτο.

Μπομπονιέρες Panda βαπτιση

Μαρτυρικά για βάπτιση αγοριού με θέμα πάντα

Από την θεματολογία σου δεν θα εξαιρεθούν και τα DIY μαρτυρικά βάπτισης. Επίλεξε υλικά για μαρτυρικά σε γήινες αποχρώσεις. Καφέ, μπεζ, πράσινο, είναι το ιδανικό. Μπορείς αν θες, ωστόσο, να παίξεις και σε αντιθετικές αποχρώσεις όπως λευκό – μαύρο, πράσινο – κίτρινο για πιο έντονο αποτέλεσμα. Φτιάξε μαρτυρικά με παραμάνες, κρεμαστά μαρτυρικά, κολιέ, βραχιόλια ή μπρελόκ. Μια εναλλακτική λύση είναι και τα χειροποίητα μαξιλαράκια από υφάσματα με εκτυπωμένα πάντα πάνω. Διακόσμησε τα με χρωματιστές κορδέλες, πομ – πομ, φουντίτσες και φυσικά εκλεκτά σταυρουδάκια ή κωνσταντινάτα.

μαρτυρικα για θεμα βαπτισης panda

Τραπέζι ευχών και candybar για βάπτιση με θέμα Πάντα

Σε μια DIY βάπτιση το candybar και το τραπέζι ευχών μαγνητίζει λίγο πολύ τα βλέμματα. Εκεί σου δίνεται η δυνατότητα να απογειώσεις τα θέματα βάπτισης με διακοσμητικά, γλυκίσματα και αντίστοιχα βιβλία ευχών. Για ένα τραπέζι ευχών με θέμα Πάντα επίλεξε ξύλινες, άσπρες και μαύρες πιατέλες, δίσκους και εταζέρες. Γέμισε κάποια γυάλινα είδη με κουφέτα, μαρσμέλλοου και γλειφιτζούρια σε πράσινο, μαύρο και λευκό χρώμα. Δρόσισε τους παρευρισκόμενους με λεμονάδα και γευστικούς χυμούς που θα σερβίρεις σε γυάλινα βαζάκια με θεματικά καλαμάκια. Συνδύασε γύρω και πάνω στο τραπέζι καλάθια και καφάσια που θα στολίσεις με θεματικά διακοσμητικά, με τις μπομπονιέρες ή ακόμη και με γλυκά βάπτισης. Για περισσότερη ατμόσφαιρα πρόσθεσε ξύλινα, μαύρα ή λευκά κηροπήγια, φανάρια ή λαμπάκια. Δημιούργησε ένα τροπικό κλίμα με φυλλώματα, μπόλικά μπαμπού και φυσικά μπόλικα διακοσμητικά αρκουδάκια πάντα. Τα θεματικά γλυκά βάπτισης είναι αυτή η πινελιά που θα απογειώσει το candybar. Επίλεξε μπισκότα, cupcakes ακόμη και την τούρτα βάπτισης στα ανάλογα χρώματα και θεματολογία. Τέλος, επίλεξε έτοιμο βιβλίο ευχών ή ακόμη καλύτερα φτιάξε με τα χεράκια σου ένα ευχολόγιο με θέμα πάντα.

Τραπέζι ευχών candybar για βάπτιση με θέμα Πάντα

Διακόσμηση δεξίωσης βάπτισης με θέμα πάντα

To πάντα ανήκει στις πρωτότυπες ιδέες για βάπτιση και έτσι πρέπει να κινηθεί και η διακόσμηση! Πρωτότυπα! Για το πάρτυ ή τη δεξίωση βάπτισης θα κινηθείς πάλι στις ίδιες αποχρώσεις και υφές. Δημιούργησε την αίσθηση της ζούγκλας με πολλές πρασινάδες και φυλλώματα σε σταντ βάπτισης ή σαν γιρλάντες στο κάθε τραπέζι δεξίωσης. Διακόσμησε πράσινα, μαύρα και λευκά μπαλόνια στο χώρο της δεξίωσης. Έπειτα, στρώσε αέρινα υφάσματα βάπτισης στα τραπέζια και φτιάξε θεματικά centerpieces βάπτισης.  Χρησιμοποίησε κασπώ ή βάζα διακόσμησης τα οποία θα στολίσεις με μπαμπού και τροπικά λουλούδια. Διαφορετικά, μπορείς να φτιάξεις συνθέσεις με διακοσμητικά πάντα, κεριά και votive, ξύλινες πιατέλες ή μεταλλικά σταντ. Οι επιλογές είναι τόσες πολλές και μοναδικές που δεν θα ξέρεις τι να διαλέξεις.

Διακόσμηση δεξίωσης βάπτισης με θέμα πάντα

Προσκλητήρια βάπτισης Πάντα

Τέλος, για ένα ολοκληρωμένο θεματικό αποτέλεσμα μιας DIY βάπτισης φτιάξε και τα ανάλογα προσκλητήρια βάπτισης. Μια DIY ιδέα είναι να φτιάξεις προσκλητήρια σε σχήμα κεφαλιού πάντα. Συνδύασε λευκά και μαύρα χαρτόνια και γράψε στο εσωτερικό όλες τις πληροφορίες της βάπτισης.  Μια άλλη ιδέα είναι να τυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή προσκλητήρια με αρκουδάκια πάντα, μπαμπού και τροπικά λουλούδια.

Προσκλητήρια βάπτισης Πάντα

Το πάντα είναι από τα πρωτότυπα θέματα βάπτισης αγόρι που ήρθε για να μείνει. Ανήκει στις όμορφες και ιδιαίτερες ιδέες για βάπτιση για αυτό Βάλε όλο το μεράκι και την ανιδιοτελή αγάπη που έχεις για το μωράκι σου και φτιάξε με τα χεράκια σου μια χειροποίητη βάπτιση που θα αφήσει εποχή.

[print_link]