χρώματα και ιδέες για φθινοπωρινό γάμο

10 Χρώματα και Ιδέες για Φθινοπωρινό Γάμο

Με τις τόσο όμορφες και γήινες αποχρώσεις, με ζεστές μέρες και δροσερές νύχτες το φθινόπωρο αποτελεί σίγουρα μια δημοφιλής εποχή για γάμο. Οργανώστε τον τέλειο φθινοπωρινό γάμο και πείτε το «ναι» σε μια μοναδική φθινοπωρινή διακόσμηση. Εδώ σας παρουσιάζουμε μερικές ιδέες για φθινοπωρινό γάμο.

Ρουστίκ γάμος

Αν είστε λάτρης της πιο φυσικής, country διακόσμησης, ο ρουστίκ γάμος είναι πρώτος στις ιδέες για φθινοπωρινό γάμο ή για γάμο το Σεπτέμβρη. Παίξτε με γήινα φθινοπωρινά χρώματα γάμου. Ξεκινήστε φτιάχνοντας μόνοι σας ρουστίκ φθινοπωρινά προσκλητήρια γάμου από ξύλινους κορμούς φέτας δέντρου. Φτιάξε μόνοι σας μια διακόσμηση στο τραπέζι γάμου με ράνερ λινάτσα, φέτες κορμού, φθινοπωρινά διακοσμητικά, αποξηραμένο στάχυ και λεβάντες. Προσθέστε και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες σε γήινες αποχρώσεις. Επίσης σας προτείνουμε να μοιράσετε το ρύζι σε πουγκιά από λινάτσα ή φελλό. Ο γάμος σας θα είναι εμπνευσμένος από την ύπαιθρο!

Φθινοπωρινό Γάμο ρουστίκ γάμος φθινοπωρινός

Industrial φθινοπωρινός γάμος

Ένα ανερχόμενο θέμα γάμου είναι ο industrial γάμος που ταιριάζει τέλεια με το φθινοπωρινό τοπίο. Αυτός ο στολισμός φθινοπωρινού γάμου συνδυάζει εξαιρετικά διαφορετικές υφές, μικτά μέταλλα και αρχιτεκτονικά μοτίβα. Δώσε μια αίσθηση φυσικότητας στη διακόσμηση σου επιλέγοντας πυκνό φύλλωμα για τον ανθοστολισμό σου με λίγα έως καθόλου την παρουσία λουλουδιών. Σε αυτό το στυλ γάμου βασικό ρόλο παίζει ο φωτισμός. Επίλεξε λαμπάκια και γλόμπους, μεταλλικά κηροπήγια και μοντέρνα φανάρια βιομηχανικού τύπου. Για το candybar γάμου χρησιμοποίησε εταζέρες και πιατέλες αλουμινίου καθώς και διάφορα μεταλλικά μπωλ γεμάτα με κουφέτα και γλυκά γάμου που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου.  Για την επιλογή του χώρου δεξίωσης και γιατί όχι και της τελετής ο industrial γάμος αναδεικνύει βιομηχανικούς και για κάποιους παραμελημένους χώρους σε κέντρο υψηλής αισθητικής. Επίλεξε, λοιπόν, πρώην εργοστάσια ή ανακαινισμένες αποθήκες και δώσε τους πνοή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

Industrial φθινοπωρινός γάμος

Μπορντώ φθινοπωρινός γάμος

Αν οι ρομαντικοί γάμοι είναι η επιθυμία σας, σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον μπορντώ φθινοπωρινό γάμο. Δημιουργήστε μια διακόσμηση γάμου με χειροποίητα στεφάνια από φθινοπωρινά λουλούδια για γάμο και μπορντώ κορδέλες. Χρησιμοποιήστε υφάσματα, κορδέλες και μπόα στις αποχρώσεις του μπορντώ, του σάπιου μήλου και του βαθύ πράσινου. Ολοκληρώστε τη διακόσμηση σας με καφάσια, κηροπήγια και φανάρια για μια πιο ρομαντική ατμόσφαιρα.

Φθινοπωρινό Γάμο μπορντώ γάμος φθινοπωρινός

Φθινοπωρινός γάμος χάλκινο

Ο γάμος το Σεπτέμβρη είναι πολύ ωραία επιλογή και μια απ΄τις πιο μοντέρνες ιδέες για φθινοπωρινό γάμο είναι ο γάμος σε χάλκινους τόνους. Ο συγκεκριμένος στολισμός γάμου αποτελεί έναν συνδυασμός του χάλκινου, του ροζ χρυσού και του ξύλου. Επιλέξτε χάλκινα κηροπήγια, φανάρια και εταζέρες και δέστε τα όμορφα με καλάθια από φυσικό ξύλο. Κάντε ένα υπέροχο πάρτυ γάμου στολίζοντας με διακοσμητικά όπως μια τέλεια γιρλάντα στις ίδιες αποχρώσεις και γεμίστε ένα βάζο με βρυσάκι με κάποιο εποχιακό ρόφημα ώστε να κεράσετε τους καλεσμένους σας.

φθινοπωρινός γάμος χάλκινο

Boho φθινοπωρινός γάμος

Η boho αισθητική αποτελεί νούμερο 1 τάση στους γάμους τα τελευταία χρόνια. Ο συνδυασμός φθινοπώρου και bohemian κουλτούρας θα σου δώσει έναν εντυπωσιακό γάμο. Μια τέλεια επιλογή για γάμο το φθινόπωρο είναι ο boho μαροκινός γάμος. Κινήσου σε φθινοπωρινά χρώματα όπως είναι το μπορντώ, το κόκκινο βουργουνδίας, το antique χρυσό, το καφέ και το μπεζ.  Δώσε στο στολισμό σου άρωμα Ανατολής με boho μαροκινά στοιχεία και μοτίβα. Για τη διακόσμηση του DIY φθινοπωρινού γάμου σου επίλεξε διακοσμητικά, φανάρια και κηροπήγια γάμου με έθνικ σχέδια. Όσον αφορά τον ανθοστολισμό του γάμου συνδύασε φθινοπωρινά λουλούδια για γάμο στις ανάλογες αποχρώσεις και αποξηραμένα όπως pampas grass και στάχυα. Φτιάξε και τις ανάλογες boho μπομπονιέρες γάμου με εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες. Μια ιδέα είναι τα γυάλινα κουτάκια ή οι μίνι φοντανιέρες. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις πιο απλές DIY μπομπονιέρες γάμου με έτοιμα πουγκιά ή κομμένα υφάσματα σε συνδυασμό με κάποια πρωτότυπη κορδέλα και boho διακοσμητικά για μπομπονιέρες.

Boho φθινοπωρινός γάμος

Ρομαντικός γάμος ροζ – χρυσός

Ένας πολύ δυνατός χρωματικός συνδυασμός είναι το ροζ με το χρυσό. Δίνει μια απαράμιλλη κομψότητα και αριστοκρατικότητα στους γάμους ενώ συνάμα διατηρεί έντονα τον ρομαντισμό. Είναι ιδανικός μάλιστα για έναν φθινοπωρινό γάμο μολονότι ξεφεύγει από τους κλασικούς γήινους τόνους. Χρυσά διακοσμητικά, chic φανάρια, κηροπήγια και κλουβιά έρχονται να δέσουν τέλεια με τις αποχρώσεις του ροζ. Φτιάξε επίσης πλούσια μπουκέτα λουλουδιών στις ανάλογες αποχρώσεις και συνδύασε τα με pampas grass. Στο ίδιο στυλ θα είναι και οι μπομπονιέρες γάμου. Επίλεξε ροζ υφάσματα και κορδέλες με χρυσές ή χάλκινες λεπτομέρειες. Εναλλακτικά, αν σου αρέσουν οι γυάλινες μπομπονιέρες γάμου στόλισε γυάλινα κουτάκια, δοκιμαστικούς σωλήνες ή ό,τι άλλο θέλεις με διακοσμητικά για μπομπονιέρες σε ροζ – χρυσό χρώμα.

Ρομαντικός γάμος ροζ – χρυσός

Φθινοπωρινός γάμος με κολοκύθες

Μια πολύ ξεχωριστή ιδέα είναι η φθινοπωρινή διακόσμηση γάμου με κολοκύθες. Συνδυάστε τα πιο δημοφιλή χρώματα γάμου για το φθινόπωρο που είναι το πορτοκαλί, το καφέ και το κίτρινο και φτιάξτε κάτι μοναδικό! Γεμίστε κούφιες κολοκύθες με λουλούδια της εποχής, χρησιμοποιήστε καφέ καλάθια και πανέρια, αποξηραμένα λουλούδια, κανέλες και φθινοπωρινά κλαδιά. Κρεμάστε χειροποίητη γιρλάντα από φύλλα και καρπούς. Επιπλέον, γεμίστε το τραπέζι γάμου σας με κολοκύθες και άλλα φθινοπωρινά διακοσμητικά πάνω σε φέτες κορμού.

φθινοπωρινός γάμος κολοκύθες

Αντικέ φθινοπωρινός γάμος

Μια άλλη ιδέα για γάμο το φθινόπωρο συνδυάζει το χρυσό αντικέ με μοντέρνα και συνάμα αριστοκρατικά χρώματα όπως το βουργουνδί, το σκούρο πράσινο και το πετρόλ. Για το στολισμό της εκκλησίας αλλά και του πάρτυ γάμου επίλεξε φανάρια κεραμικά και μεταλλικά σε χρυσό αντικέ χρώμα. Συνδύασε τα με χρυσά κηροπήγια σε διάφορα σχέδια. Πρόσθεσε γυάλινα βάζα σε πετρόλ χρωματισμούς για μια ζωηρή πινελιά. Στο dessert table αλλά και στη δεξίωση επίλεξε χρυσά μπωλ και πιατέλες τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα γάμου και άλλα καλούδια. Όσον αφορά τα υφάσματα που θα χρησιμοποιήσεις θα σου προτείναμε να κινούνται σε μπλε και πράσινο χρώμα. Και επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά επίλεξε και τον ανάλογο – χρωματικά – ανθοστολισμό γάμου με λουλούδια και μερικά pampas grass.

Αντικέ φθινοπωρινός γάμος

Μίνιμαλ φθινοπωρινός γάμος σε πράσινο – ασημί

Μια από τις ιδέες για φθινοπωρινό γάμο είναι όταν η μίνιμαλ αισθητική και ο μοντερνισμός συναντούν την μαγική ομορφιά της φύσης. Τα χρώματα που θα κινηθείς θα είναι το αντισυμβατικό  μαύρο, το φινετσάτο σκούρο πράσινο και το λαμπερό ασημί. Χρησιμοποίησε μεταλλικά γεωμετρικά φανάρια μαύρα και συνδύασε τα με ασημένια κηροπήγια σε διάφορα σχέδια. Για το τραπέζι ευχών και το candybar επίλεξε εταζέρες και δίσκους αλουμινίου, σαμπανιέρες και πιατέλες μεταλλικές καθώς και γυάλινα κασπώ σε μαύρο χρώμα. Επάνδρωσε τα με γλυκίσματα και κουφέτα στην ανάλογη θεματική και στα χρώματα του γάμου. Όσον αφορά το πακέτο κουμπάρου αλλά και το νυφικό και το μπουκέτο γάμου προτίμησε μίνιμαλ δημιουργίες σε ασημί, πράσινο και λευκό. Στο ίδιο στυλ θα είναι και ο ανθοστολισμός σου επιλέγοντας αποκλειστικά φυλλώματα και πρασινάδες όπως είναι η φτέρη. Με αυτή τη λογική ένα από τα πρωτότυπα μέρη για γάμο είναι σε κάποιο θερμοκήπιο ή σε κάποιο μοντέρνο χώρο που το φως του ήλιου θα είναι διάχυτο.

Μίνιμαλ φθινοπωρινός γάμος σε πράσινο – ασημί

Φθινοπωρινός γάμος με θέμα μήλο και άλλα φθινοπωρινά φρούτα

Τέλος, για σένα που θέλεις να κάνεις τη διαφορά επιλέγοντας ένα πρωτότυπο φθινοπωρινό θέμα γάμου θα σου προτείναμε τα μήλα και τα φθινοπωρινά διακοσμητικά φρούτα. Δώσε μια πολύχρωμη νότα στο γάμο σου συνδυασμένη με ακατέργαστες υφές και λαμπερά μέταλλα. Στόλισε το τραπέζι δεξίωσης με επιτραπέζια γιρλάντα γεμάτη μήλα, μανταρίνια και ρόδια. Το ίδιο κάνε και για το στολισμό της εκκλησίας και του candybar. Συνδύασε τα φθινοπωρινά φρούτα, φρέσκα, αποξηραμένα ή διακοσμητικά με φθινοπωρινά λουλούδια σε σκούρες αποχρώσεις καθώς και με μπόλικη πρασινάδα. Για την απαραίτητη λάμψη επίλεξε χρυσά διακοσμητικά, κλουβιά, φανάρια, πιατέλες, εταζέρες και σερβίτσια. Αν θέλεις να δώσεις την αίσθηση του δάσους πρόσθεσε μερικά ξύλινα στοιχεία στο στολισμό σου όπως ξύλινα καλάθια, τελάρα ή βέργινα στεφάνια. Αυτός ο γάμος θα μοιάζει σαν παραμύθι στο μαγεμένο δάσος.

Φθινοπωρινός γάμος με θέμα μήλο και άλλα φθινοπωρινά φρούτα

Το φθινόπωρο εκτός των άλλων σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής. Τι καλύτερο λοιπόν να ανταλλάξετε τότε εσείς και ο αγαπημένος σας όρκους αιώνιας αγάπης; Δημιουργήστε με πολύ μεράκι και αγάπη τον τέλειο φθινοπωρινό γάμο για εσάς!

[print_link]