Vintage βάπτιση Bridgerton Μια βάπτιση κοριτσιού από άλλη εποχή

Vintage βάπτιση ρομαντικό Bridgerton: Μια βάπτιση κοριτσιού από άλλη εποχή

Η vintage βάπτιση κοριτσιού είναι μια ρομαντική και διαχρονική τάση που παραμένει κάθε χρόνο ψηλά στις τάσεις. Είναι από τα θέματα βάπτισης που ταιριάζουν σε κάθε εποχή και προσαρμόζονται στα trends της εποχής. Φέτος, λοιπόν, ένα hot θέμα είναι η vintage βάπτιση Bridgerton. Με τη σειρά Bridgerton να σαρώνει η αισθητική του παλαιού και του αριστοκρατικού κάνει δυνατό comeback τόσο στα θέματα γάμου 2023 όσο και βάπτισης. Η χρωματική παλέτα που κινείται αυτός ο στολισμός είναι σε χρώματα όπως το λευκό, το royal μπλε με μερικές κίτρινες πινελιές. Ενώ τα αριστοκρατικά μοτίβα στα υλικά βάπτισης έχουν τη τιμητική τους. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για vintage βάπτιση κοριτσιού με θέμα Bridgerton. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς.

Ανθοστολισμό για vintage βάπτιση Bridgerton

Σε μια αριστοκρατική DIY βάπτιση όπως αυτή, σημαντικό ρόλο παίζει ο ανθοστολισμός που θα επιλέξεις για την εκκλησία αλλά και για το πάρτυ βάπτισης. Διάλεξε εντυπωσιακά διακοσμητικά βάζα βάπτισης με περίτεχνα vintage σχέδια και συνδύασε τα με λευκούς αμφορείς. Γέμισε τα με πλούσια ρομαντικά μπουκέτα λουλουδιών στις ανάλογες αποχρώσεις. Επίλεξε ορτανσίες, δελφίνιο, βιολέτες, ντάλιες, παιώνιες, ορχιδέες και τουλίπες. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως εντυπωσιακό διατηρώντας έναν ρομαντισμό από περασμένες εποχές. Σπάσε την μονοτονία γεμίζοντας γυάλινα είδη με λεμόνια σε φλούδες ή ολόκληρα, δίνοντας μια μεσογειακή πινελιά στο στολισμό σου.

Ανθοστολισμό για vintage βάπτιση Bridgerton

Βρες εδώ όλα τα υλικά βάπτισης.

Vintage μπομπονιέρες βάπτισης Bridgerton

Στην ίδια ρομαντική – vintage αισθητική θα είναι και τα υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης που θα επιλέξεις. Μια ιδέα είναι οι αριστοκρατικές μπομπονιέρες με υφάσματα για μπομπονιέρες με vintage μοτίβα. Κάνε ένα όμορφο δέσιμο με κορδόνι και πρωτότυπες χάντρες κύβους με μπλε ή κόκκινα λουλούδια. Εναλλακτικά μπορείς να συνδυάσεις διαφορετικά υφάσματα για μια «μοντέρνο vintage» εμφάνιση. Μια άλλη πρόταση μας είναι οι κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με μαξιλαράκι. Επίλεξε ύφασμα με μοτίβο από λεμόνια και συνδύασε πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια σε κίτρινο, λευκό και τσαγαλί χρώμα.

Vintage μπομπονιέρες βάπτισης Bridgerton

DIY μαρτυρικά για vintage βάπτιση

Ανάλογα με το θέμα βάπτισης Bridgerton θα είναι και τα DIY μαρτυρικά που θα φτιάξεις. Επίλεξε vintage style υλικά για μαρτυρικά, κορδέλες, χάντρες και κορδόνια σε μπλε, κίτρινο, κόκκινο και λευκό χρώμα. Φτιάξε μπεγλέρια με πρωτότυπες χάντρες κύβους με λουλούδια. Εξίσου φανταστική ιδέα είναι τα μαρτυρικά βραχιόλια και κολιέ για τις καλεσμένες σου. Διαφορετικά μπορείς να φτιάξεις τα κλασικά μαρτυρικά με παραμάνες στολίζοντας τα με διακοσμητικά στην ανάλογη χρωματική παλέτα.

DIY μαρτυρικά για vintage βάπτιση

Candybar vintage βάπτισης Bridgerton

Στη βάπτιση κορίτσι Bridgerton αναπόσπαστο κομμάτι είναι και το candybar. Είναι μια γωνιά που θα αποτελέσει πόλο έλξης για όλους τους καλεσμένους. Πρόκειται για την επιτομή του θέματος όπου εκεί ο καθένας θα μπορεί να γλυκαθεί και θα δροσιστεί με τα καλούδια που έχεις σερβίρει. Σέρβιρε όλα τα καλούδια σε εντυπωσιακές κρυστάλλινες πιατέλες ρομαντικές και εταζέρες γυάλινες ή πορσελάνινες. Συνδύασε τις με κρυστάλλινα μπωλ, φοντανιέρες και vintage δίσκους με χρυσές λεπτομέρειες. Τα γυάλινα βάζα διακόσμησης θα απογειώσουν το στολισμό σου. Χρησιμοποίησε διάφορα μεγέθη τα οποία θα γεμίσεις με κουφέτα και marshmallow. Δρόσισε τους καλεσμένους σου γεμίζοντας vintage γυάλες με βρυσάκι. Όσον αφορά το στολισμό χρησιμοποίησε θεματικά βάζα, φανάρια και κλουβιά.

Candybar vintage βάπτισης Bridgerton

Θεματικά γλυκά και ζαχαρωτά βάπτισης

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για αυτό ένα ολοκληρωμένα εντυπωσιακό candybar διαθέτει και τα ανάλογα θεματικά γλυκά που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Για μια vintage βάπτιση Bridgerton, επίλεξε cupcakes, θεματικά μπισκότα βάπτισης, cake pops, μακαρόνς, κουφέτα, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά με λουλούδια και αριστοκρατικά σχέδια αποικιακού στυλ. Στην ίδια λογική θα είναι και η τούρτα βάπτισης που θα έχει vintage μοτίβα. Τέλος, επίλεξε μαρσμέλλοου και κουφέτα για να διακοσμήσεις τα κασπώ και γυάλες με καπάκι.

Θεματικά γλυκά και ζαχαρωτά βάπτισης

Τραπέζι ευχών βάπτισης Bridgerton

Ο στολισμός βάπτισης κορίτσι περιλαμβάνει και το τραπέζι ευχών. Χρησιμοποίησε και εδώ vintage διακοσμητικά που να σχετίζονται με το θέμα βάπτισης που έχεις επιλέξει. Διάλεξε ή ακόμη καλύτερα φτιάξε βιβλία ευχών και εναλλακτικά ευχολόγια με υλικά κατασκευών όπως είναι οι δαντέλες και οι πέρλες. Φτιάξε την ατμόσφαιρα γύρω από το τραπέζι με μπάλες με τρύπα και κεριά, κηροπήγια και φανάρια. Έπειτα πρόσθεσε έξτρα γλύκα στο τραπέζι ευχών με γυάλες με καπάκι γεμάτες με πεντανόστιμα κουφέτα σε μπλε και κίτρινο χρώμα.

Τραπέζι ευχών βάπτισης Bridgerton

Στολισμός τραπεζιού δεξίωσης

Φυσικά αφήσαμε για το τέλος το εξίσου σημαντικό μέρος μιας χειροποίητης βάπτισης που δεν είναι άλλο από το στολισμό τραπεζιού δεξίωσης. Φτιάξε υπέροχα DIY centerpieces βάπτισης με επιτραπέζια σταντ, δίσκους ή γυάλινα βάζα διακόσμησης. Μια άλλη πρωτότυπη ιδέα είναι οι πομπώδεις γιρλάντες λουλουδιών, τις οποίες θα στολίσεις είτε πάνω στο τραπέζι ή από ψηλά σε ειδικό σταντ τραπεζιού. Απογείωσε το στολισμό σου με την ανάλογη ατμόσφαιρα. Συνδύασε vintage κηροπήγια και φανάρια κατά μήκος των τραπεζιών. Για έξτρα λεπτομέρεια, θα σου προτείναμε να επιλέξεις τα κατάλληλα vintage είδη σερβιρίσματος με λεπτομερή τελειώματα και χρυσές πινελιές. Το ίδιο ισχύει και για  τα υφάσματα βάπτισης αλλά και την αρίθμηση τραπεζιού.

Στολισμός τραπεζιού δεξίωσης

Από τα προσκλητήρια 2023 για βάπτιση μέχρι το στολισμό του πάρτυ και τις μπομπονιέρες βάλε τη δική σου πινελιά και στυλ. Με κίνητρο την ανιδιοτελή αγάπη για το κοριτσάκι σου φτιάξε μια ανεπανάληπτη βάπτιση που θα αφήσει εποχή.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]