Μπομπονιέρες Γέννας 10 Πρωτότυπες Ιδέες DIY και κεράσματα

Μπομπονιέρες Γέννας: 10 Πρωτότυπες Ιδέες DIY

Κοντεύει η μέρα που θα πιάσεις στα χέρια σου το παιδάκι σου. Ναι, σε λίγο καιρό θα γεννήσεις και θα έχεις τον πιο όμορφο τίτλο, αυτόν της μαμάς! Αυτό το χαρμόσυνο γεγονός είναι αιτία να το γιορτάσεις. Αν λοιπόν, ο στολισμός γέννησης, είτε κάνεις κάτι στο σπίτι, είτε στο μαιευτήριο, έχει τακτοποιηθεί, ξεκίνα να σκέφτεσαι τα κεράσματα. Τα κεράσματα γέννας ή αλλιώς μπομπονιέρες γέννας είναι αυτά που θα προσφέρεις σε όσους έρθουν να σας δουν στο μαιευτήριο. Ανακάλυψε τώρα τις 10 καλύτερες ιδέες για μπομπονιέρες γέννησης χειροποίητες και εντυπωσίασε!

Μπομπονιέρα γέννας γυάλινα βαζάκια

Μια εύκολη & οικονομική ιδέα για μπομπονιέρες γέννησης είναι τα γυάλινα βαζάκια γλυκού. Πάρε μικρά βαζάκια, που σίγουρα θα έχεις σπίτι σου, και γέμισε τα με μια χειροποίητη μαρμελάδα ή κάποιο γλύκισμα. Μια πιο πρωτότυπη ιδέα, στο ίδιο στυλ, είναι να πάρεις μικρές γυάλινες φοντανιέρες vintage και να τις διακοσμήσεις εξωτερικά με κορδέλες ανάλογες με το φύλο του μωρού. Μέσα πρόσθεσε ένα διακοσμητικό τριαντάφυλλο, μια μικρή πιπίλα ή μόνο κουφέτα. Είναι από εκείνα τα αναμνηστικά γέννας που θα λειτουργήσουν σίγουρα και ως χρηστικά αντικείμενα!

Μπομπονιέρα γέννας παιδικό στικ με κουφέτα

Αν θες να φτιάξεις κάτι από το μηδέν, πάρε μερικά καλαμάκια (είτε ξύλινα, είτε χάρτινα) και κόλλησε πάνω τους παιδικές φιγούρες. Χρησιμοποίησε ιδιαίτερα διακοσμητικά μπομπονιέρας όπως αλογάκια, καρδούλες κ.α. και μετάτρεψε τα σε diy μπομπονιέρες γέννας στικ. Επίλεξε το χρώμα ανάλογα με το φύλο του μωρού και κρέμασε με αντίστοιχα κορδόνια και κορδέλες τα κουφέτα της αρεσκείας σου!

Μπομπονιέρα γέννας με παιδικό στικ με κουφέτα

Διακοσμητικό καροτσάκι για μπομπονιέρα γέννας

Μικρές και πρωτότυπες μπομπονιερίτσες νεογέννητων είναι τα μικρά διακοσμητικά καροτσάκια. Πρόκειται για εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης που μπορείς να τα διακοσμήσεις εξαιρετικά και να τα γεμίσεις με κουφέτα. Το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό!

Διακοσμητικό καροτσάκι για μπομπονιέρα γέννας

Μπομπονιέρα γέννας με καρουζέλ

Μια εξίσου εντυπωσιακή ιδέα είναι το μικρό διακοσμητικό καρουζέλ. Είναι από τα πιο κλασικά στοιχεία που επικρατούν ως επιλογή για παιδική μπομπονιέρα βάπτισης. Επίλεξε ροζ ή γαλάζιο καρουζέλ και δέσε με λίγο τούλι μερικά κουφέτα. Είναι μια πολύ όμορφη ιδέα σε μπομπονιέρες για νεογέννητα!

Μπομπονιέρα γέννας με καρουσέλ

Χάρτινο κουτί ποπκορν

Μια πιο μοντέρνα ιδέα είναι τα χάρτινα κουτιά ποπ κορν. Γέμισε τα με μπισκότα γέννας, κουφέτα, χρωματιστά γλειφιτζούρια και άλλα καλούδια. Εναλλακτικά, χρησιμοποίησε χωνάκια και γέμισε τα με ζαχαρωτά. Γράψε από έξω το φύλλο του παιδιού και διακόσμησε τα με κορδέλες, χάντρες και χρυσόσκονες.

Χάρτινο κουτί ποπκορν για μπομπονιέρες γέννας

Σαπουνάκια για γέννα

Με τον ερχομό του βρέφους μια πολύ γλυκιά ιδέα για να προσφέρεις σαν δωράκι στους καλεσμένους σου είναι τα σαπουνάκια. Διάλεξε σαπουνάκια με διάφορα χρώματα, σχέδια και μυρωδιές και πρόσφερε τα σαν ευχαριστήρια.

Σαπουνάκια για γέννα

Μπρελόκ Κρεμαστό

Το κρεμαστό μπρελόκ με ματάκι είναι μια πολύ πρωτότυπη ιδέα που σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί από όλους. Για να φτιάξεις τα μπρελόκ για γέννα επίλεξε κομμένα υφάσματα, κρίκους, κορδόνια και μικρά διακοσμητικά για μπομπονιέρες βάπτισης. Και σε αυτή τη περίπτωση παίξε με τα χρώματα ανάλογα με το τι μωρό περιμένεις!

Μπρελόκ Κρεμαστό για μπομπονιέρες γέννας

Μπομπονιέρες Γέννας κλασικές

Μια πιο οικονομική και εύκολη ιδέα είναι οι κλασικές μπομπονιέρες γέννας από κομμένα υφάσματα. Μπορείς μέσα να βάλεις κάποιο αμυγδαλωτό ή σοκολατάκια γέννας για να φτιάξεις τα λεγόμενα λεχωνίκια.  Έπειτα δέσε τα υφάσματα σου με κορδόνια και στόλισε το πουγκάκι σου με μικρά διακοσμητικά όπως πιπίλα, ματάκι ή γούρια.

Μπομπονιέρες Γέννας Τούλι

Μικρές Μπομπονιέρες Νεογέννητου

Αν πάλι ψάχνεις ιδέες για μικρές μπομπονιέρες νεογέννητου, μια λύση είναι με κομμένο ύφασμα τούλι και διακοσμητικό. Τοποθέτησε τα κουφέτα σου κάθετα πάνω σε τούλι. Έπειτα δέσε το σφιχτά και διακόσμησε το με ένα μικρό διακοσμητικό ή κορδέλες στα αντίστοιχα χρώματα.

Μικρές Μπομπονιέρες Νεογέννητου

Μπομπονιέρα γέννας με βότσαλο

Θα σου προτείναμε επίσης μπομπονιέρας γέννας σε βότσαλο ή σε μάρμαρο με κάποιο χρωματιστό κορδόνι και ματάκι. Είναι μια πρωτότυπη ιδέα και είναι ιδανική αν πρόκειται να γεννήσεις κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Μπομπονιέρα γέννας με βότσαλο

Μπισκότα Γέννας

Τέλος, θα σου προτείναμε και τα μπισκότα γέννας που είναι πλέον ένα δυνατό trend που αγαπούν οι νέες μανούλες. Η ζαχαροπλαστική κάνει θαύματα οπότε πέρα από πεντανόστιμα μπισκότα μπορείς να έχεις και πρωτότυπα σχέδια που θα θυμίζουν τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας.

Μπισκότα Γέννας

Είναι λίγος ο καιρός που θα μπεις στο κλαμπ με τις νέες μαμάδες και θα κρατάς στα χέρια σου το μωράκι σου. Φτιάξε χειροποίητες μπομπονιέρες για τον ερχομό του πρίγκιπα ή της πριγκίπισσας σου με τη μοναδικότητα που του αξίζει!

[print_link]