DIY κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο

DIY Κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο: Ιδέες Δώρων Χειροποίητες

Ο Φεβρουάριος έχει ήδη μπει και εμείς μετράμε αντίστροφα για την πιο ερωτική μέρα του χρόνου, τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Όλα ντύνονται ρομαντικά σε κόκκινες και ροζ αποχρώσεις και όλοι, είτε γιορτάζουν είτε όχι, μιλάνε για την ημέρα των Ερωτευμένων. Πέρα, όμως από όλα αυτά είναι και μια πολύ ωραία ευκαιρία για να επιστρατεύσεις τη DIY διάθεση σου και να φτιάξεις ρομαντικές δημιουργίες χρησιμοποιώντας μοναδικά προϊόντα για τον Άγιο Βαλεντίνο. Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε μερικές ιδέες για DIY κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο για να πάρεις έμπνευση.

Λουλούδι σε καμπάνα Bella

Ίσως πρόκειται για την νούμερο 1 επιλογή για DIY κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου και φυσικά μιλάμε για το λουλούδι μέσα στη καμπάνα. Όλοι ξέρουμε το γνωστό παραμύθι της Πεντάμορφης και του τέρατος με το μαγικό τριαντάφυλλο. Τι καλύτερο, λοιπόν από το να φτιάξεις μια ρομαντική κατασκευή με γυάλινες καμπάνες και λουλούδια που αποπνέουν περίσσιο ρομαντισμό και παραμυθένια ομορφιά; Φυσικά οι αποχρώσεις που θα επιλέξεις βασίζονται καθαρά στο δικό σου στυλ και γούστο. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό!

DIY κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο Λουλούδι σε καμπάνα

DIY Στεφάνι Αγίου Βαλεντίνου

Μια ακόμη κατασκευή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι το χειροποίητο στεφάνι. Πάρε μια έτοιμη πινακίδα με λόγια αγάπης και διακόσμησε την με κορδέλες, λουλούδια και ρομαντικά διακοσμητικά για τον Άγιο Βαλεντίνο.  Τέτοιου είδους DIY κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου μπορούν να στολίζουν το σπίτι σου όλο το χρόνο.

DIY κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο - DIY Στεφάνι Αγίου Βαλεντίνου

Ρομαντικό μπουκάλι με λόγια αγάπης

Μια από τις δημιουργίες για τους Βαλεντίνους/ες είναι και το «message in a bottle». Τι εννοούμε; Επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει από γυάλινα μπουκάλια, καράφες ή γυάλινα βαζάκια και διακόσμησε το με κορδέλες και κορδόνια στα χρώματα του έρωτα.  Έπειτα γράψε σε ένα χαρτί λόγια αγάπης, ερωτικές εξομολογήσεις ή ακόμα και πρόταση γάμου. Δέσε το με την αντίστοιχη κορδέλα και ρίξε το μέσα στο στολισμένο σου μπουκάλι. Είναι ιδανική ιδέα για δώρα Αγίου Βαλεντίνου χωρίς να σε βάλει σε πολλά έξοδα αλλά πάντα υπενθυμίζοντας στον/στην σύντροφο σου πόσο μοναδικός είναι για σένα!

DIY κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο Ρομαντικό μπουκάλι με λόγια αγάπης

DIY κάρτες Αγίου Βαλεντίνου

Στα DIY διακοσμητικά Αγίου Βαλεντίνου είναι και οι ευχές. Μια ακόμη ιδέα για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου στον σύντροφο σου είναι οι DIY κάρτες για ερωτευμένους. Οι ιδέες εδώ είναι πάρα πολλές αρκεί να έχεις μπόλικη φαντασία, δημιουργικότητα και φυσικά αγάπη! Θα χρειαστείς χαρτόνι και μικρά διακοσμητικά για να φτιάξεις τις δημιουργίες σου. Σχεδίασε πάνω καρδούλες ή κόλλησε τις. Διακόσμησε τη κάρτα σου με χρυσόσκονες, κουμπιά, κορδόνια και κορδέλες. Να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

DIY κάρτες Αγίου Βαλεντίνου

Σουβέρ με καρδιές

Τα σουβέρ με καρδιές δεν ανήκει μόνο στις απλές DIY κατασκευές για τον Άγιο Βαλεντίνο. Αποτελεί μια πρωτότυπη πρόταση για DIY δώρα Αγίου Βαλεντίνου. Θα χρειαστείς φέτες κορμού, χαρτόνι και μπογιές. Κόψε το χαρτόνι σε σχήμα καρδιάς και ακούμπησε το στη φέτα κορμού σου. Έπειτα χρωμάτισε τις καρδιές σου πάνω στα σουβέρ και είναι έτοιμα. Εναλλακτικά μπορείς να κόψεις τσόχα σε σχήμα καρδιάς και να τη χρωματίσεις ή να τη διακοσμήσεις όπως έχεις φανταστεί! Βάλε κρασί σε δύο ποτήρια και είστε έτοιμοι να απολαύσετε το ρομαντικό ραντεβού σας!

DIY Κατασκευές Αγίου Βαλεντίνου Σουβέρ με καρδιές

Γυάλινα βαζάκια Αγίου Βαλεντίνου

Τέλος, αν αναρωτιέσαι “τι δώρο να πάρω στο αγόρι μου για 14 Φλεβάρη” σου έχουμε μια οικονομική πρόταση έτσι ώστε ο Άγιος Βαλεντίνος να μη σε ρίξει πολύ έξω, οικονομικά. Χρησιμοποίησε γυάλινα βαζάκια γλυκού, που σίγουρα έχεις στο ντουλάπι σου, και φτιάξε μοναδικές κατασκευές. Μπορείς είτε να τα χρωματίζεις σε κόκκινες – ροζ αποχρώσεις, είτε να τα διακοσμήσεις με κορδέλες και να τα γεμίζεις με σοκολατάκια είτε να τα γεμίζεις με καρδούλες και λουλούδια. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο φαντασμαγορικό μπορείς αντί για γυάλινα βαζάκια να επιλέξεις γεωμετρικά φανάρια.

Γυάλινα βαζάκια Αγίου Βαλεντίνου

Κάνε κάτι ξεχωριστό για τον αγαπημένο σου και υπενθύμισε του, τι είναι πραγματικά για σένα. Μπορείς βέβαια να ζήσεις τον ερωτισμό της ημέρας χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, διοργανώνοντας ένα πάρτυ Αγίου Βαλεντίνου. Αυτές οι κατασκευές θα σου χρειαστούν σίγουρα για τη ρομαντική διακόσμηση σου!

[print_link]