μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού ιδέες πρωτότυπες

Μπομπονιέρες Βάπτισης Αγοριού: 17 Πρωτότυπες Ιδέες

Η βάπτιση του μικρού σου πρίγκιπα είναι σε λίγο καιρό και τα έχεις όλα σχεδόν έτοιμα. Μένουν, όμως, οι μπομπονιέρες! Εμείς, ως λάτρεις του DIY, σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τις φτιάξεις με τα χεράκια σου. Όχι μόνο θα περιορίσεις τα έξοδα διαλέγοντας υλικά για μπομπονιέρες, στο κόστος που επιθυμείς, αλλά και θα ευχαριστηθείς όλη τη διαδικασία δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις τις δικές σου μοναδικές δημιουργίες.

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με δεινόσαυρο

Στις μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι 2020 θα βρεις σίγουρα το θέμα του δεινοσαύρου. Μια ιδέα είναι να πάρεις βεραμάν πουγκιά και να τα διακοσμήσεις με κορδόνια στις αποχρώσεις του μπλε. Τέλος πρόσθεσε ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας με θέμα το δεινόσαυρο. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις κομμένα μαντήλια γάζας και να τα δέσεις με χρωματιστές κορδέλες.

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με δεινόσαυρο

Μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με χάρτη

Αν πάλι σου αρέσουν τα ταξίδια και θέλεις να δώσεις μια vintage νότα στις μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι χειροποίητες τότε θα σου προτείναμε τον χάρτη. Βρες έτοιμα πουγκιά ή υφάσματα – χάρτης και στόλισε τα με βεραμάν – γαλάζιες κορδέλες και κορδόνια. Είναι ιδανικές αν ψάχνεις μπομπονιέρες βάπτισης μέχρι 1 ευρώ.

Μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με χάρτη

Μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού τροπικό πουγκί

Το καλοκαίρι είναι η εποχή σου και έχεις επιλέξει για αυτό τον λόγο το ανάλογο θέμα βάπτισης αγόρι 2019 – 2020; Τότε πρέπει να φτιάξεις DIY μπομπονιέρες βάπτισης που να ταιριάζουν στο θέμα. Μια πρόταση μας είναι να επιλέξεις τροπικό πουγκί και αφού βάλεις τα κουφέτα της επιλογής σου να το δέσεις με κορδόνι σε έντονες αποχρώσεις, όπως για παράδειγμα το κίτρινο χρώμα. Αυτή η ιδέα ταιριάζει τέλεια και ως μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι 2019 – 2020 αφού έχουν unisex αποχρώσεις και θεματολογία.

Μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με τροπικό πουγκί

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με κάκτους

Στις ιδέες για διακόσμηση βάπτισης για αγόρι, υψηλή θέση κατέχει αδιαμφισβήτητα το τροπικό θέμα με επιρροές, μάλιστα, από τη μεξικανική κουλτούρα. Για αυτό και εμείς θα σου προτείναμε για πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης 2020 τις κρεμαστές με κάκτους. Χρησιμοποίησε αποξηραμένη raffia, κορδέλες πράσινες – πορτοκαλί, όπως επίσης και κορδέλες με τροπικό θέμα. Τέλος, πρόσθεσε τους διακοσμητικούς κάκτους. Είναι από τις πιο μοντέρνες ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού και το εντυπωσιακό αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με κάκτους

Μπομπονιέρα βάπτισης με ζωάκια

Για μια φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού οι μπομπονιέρες με θέμα τα ζωάκια είναι ιδανικές. Επίλεξε κομμένα υφάσματα ή πουγκιά και διακόσμησε τα με ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια με χρώμα ή χωρίς. Πρόκειται για εύκολες και οικονομικές μπομπονιέρες που θα κλέψουν ωστόσο τη παράσταση.

Μπομπονιέρα βάπτισης με ζωάκια

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με θέμα τσίρκο

Ένα άλλο θέμα ιδανικό για βάπτιση αγοριού αλλά και για βάπτιση κοριτσιού είναι το τσίρκο. Είναι μια hot επιλογή ήδη από τις μπομπονιέρες βάπτισης 2019 και όχι άδικα. Επίλεξε ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία σχετικά με το τσίρκο. Έπειτα στόλισε κορδέλες και κορδόνια σε έντονα χρώματα όπως το κόκκινο και το μπλε. Πρόσθεσε τούλι, κουμπιά και φουντίτσες. Κλέψε τη παράσταση με λίγη φαντασία και μπόλικο μεράκι!

Μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με θέμα τσίρκο

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με ματάκι

Μια καλοκαιρινή ιδέα για χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης είναι με ματάκι. Μπορείς είτε να επιλέξεις διακοσμητικά πάνινα ματάκια που θα διακοσμήσεις σε πουγκιά είτε να επιλέξεις κορδέλες με αντίστοιχη θεματολογία. Όπως και να έχει πρόκειται για ένα πολύ μοντέρνο θέμα που θυμίζει τα ελληνικά νησιά το καλοκαίρι.

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με ματάκι

Μπομπονιέρα βάπτισης με σαπουνάκι

Η μπομπονιέρα με σαπουνάκι είναι μια από τις ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού που πολλές μαμάδες επιλέγουν. Αυτό συμβαίνει όχι μόνο γιατί είναι μια εντυπωσιακή πρόταση αλλά και επειδή οι καλεσμένοι σου σίγουρα θα χρησιμοποιήσουν το σαπουνάκι και μετά το πέρας της βάπτισης. Επίλεξε, λοιπόν, παιδικά σαπουνάκια με μυρωδιές και διακόσμησε τα σε όμορφα πουγκιά. Να είσαι σίγουρη ότι όλοι θα εντυπωσιαστούν!

Μπομπονιέρα βάπτισης με σαπουνάκι

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με ναυτικό θέμα

Για καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού θα σου συνιστούσαμε το διαχρονικό ναυτικό θέμα. Επίλεξε κομμένα υφάσματα σε εκρού αποχρώσεις που θα συνδυάσεις τέλεια με κορδόνια σε navy μπλε απόχρωση. Τέλος πρόσθεσε ναυτικά διακοσμητικά όπως τιμόνια, άγκυρες, καραβάκια κ. ο. κ.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με ναυτικό θέμα

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με θέμα τον ινδιάνο

Ένα άλλο must θέμα βάπτισης είναι ο ινδιάνος. Για αυτό δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ινδιάνος. Μια ιδέα είναι να διαλέξεις γαλάζια πουγκιά και έπειτα να κολλήσεις πάνω ξύλινα διακοσμητικά ινδιάνου και μικρές φουντίτσες. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις πρωτότυπες μπομπονιέρες – σκηνές ινδιάνων. Φτιάξε χειροποίητες μπομπονιέρες με σκηνές από φελλό και διακόσμησε τις με κορδέλες εκρού και πολύχρωμες που προσδίδουν μια boho διάθεση. Πρόσθεσε και μερικά φτερά και κουμπιά στις ίδιες αποχρώσεις για περισσότερη λεπτομέρεια.

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με θέμα τον ινδιάνο

Πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης με λάμα

Για μια boho βάπτιση αγοριού, το λάμα είναι μια ιδανική επιλογή. Διάλεξε πουγκιά σε φυσικό χρώμα και διακόσμησε τα με ξύλινα λάμα. Έπειτα πρόσθεσε τούλι και πον πον σε βεραμάν χρώμα για ένα παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης με λάμα

DIY μπομπονιέρες βάπτισης με ονειροπαγίδα και μουστάκι

Σου αρέσει να πρωτοτυπείς και να κάνεις πάντα τη διαφορά; Τότε σου έχουμε μια ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού που θα κλέψουν τη παράσταση. Φυσικά, μιλάμε για την ονειροπαγίδα με μουστάκι, γυαλιά και καπέλο. Επίλεξε αποχρώσεις στο γκρι και μαύρο δίνοντας μια μοντέρνα νότα στη βάπτιση του παιδιού σου διατηρώντας πάντα τη παιδικότητα και το στυλ που αρμόζουν σε μια τέτοια μοναδική μέρα.

DIY μπομπονιέρες βάπτισης με ονειροπαγίδα και μουστάκι

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού καρουζέλ

Το καρουζέλ είναι μια κλασική ιδέα για βάπτιση αγοριού και κοριτσιού με διάφορες χρωματικές παραλλαγές. Χρησιμοποίησε μικρά διακοσμητικά καρουζέλ και δέσε μέσα σε ένα τούλι τα πεντανόστιμα κουφέτα σου.

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού καρουσέλ

Παιδική μπομπονιέρα βάπτισης με ξύλινο παιχνίδι

Καλές όλες οι μπομπονιέρες βάπτισης για ενήλικες αλλά πρέπει να σκεφτούμε και τους μικρούς μας καλεσμένους. Για αυτό παιδική μπομπονιέρα με ξύλινα παιχνίδια είναι ιδανική για να τους τραβήξει τη προσοχή και να ασχοληθούν και στη δεξίωση ή το πάρτυ βάπτισης. Μια λύση, λοιπόν, είναι να στολίσεις τα ξύλινα παιχνίδια σου με κορδέλες , κορδόνια και διακοσμητικά ανάλογα με το υπόλοιπο θέμα βάπτισης σου.

Παιδική μπομπονιέρα βάπτισης με ξύλινο παιχνίδι

Παιδική μπομπονιέρα με vintage αυτοκίνητα και αεροπλάνα

Οι χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης vintage είναι μια πρόταση που θα φέρει στη βάπτιση τη γοητεία και την ομορφιά περασμένων εποχών. Επίλεξε ξύλινα αυτοκίνητα εποχής καθώς και αεροπλάνα αντίκες και πρόσφερε τα σαν παιδικές μπομπονιέρες στους μικρούς μας φίλους.

Παιδική μπομπονιέρα με vintage αυτοκίνητα και αεροπλάνα

Μπομπονιέρα βάπτισης χωνάκι με ζαχαρωτά

Μια ιδέα για μπομπονιέρα βάπτισης που ολοένα και κατακτά περισσότερο έδαφος είναι το χωνάκι με τα ζαχαρωτά. Γέμισε χάρτινα χωνάκια με κουφέτα, μαρσμέλλοου, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά και στόλισε τα στο candybar βάπτισης σαν εναλλακτικές μπομπονιέρες.

Μπομπονιέρα βάπτισης χωνάκι με ζαχαρωτά

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με κουτάκια

Τέλος, μπορείς να επιλέξεις κουτάκια βάπτισης για να φτιάξεις τις μπομπονιέρες σου. Υπάρχουν πολλές θεματικές επιλογές για να διαλέξεις. Από την άλλη, μπορείς να επιλέξεις σκέτα κουτάκια και να τα διακοσμήσεις εσύ, όπως θέλεις.

Μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού με κουτάκια

Το μικρό σου αντράκι θα αποκτήσει εντός ολίγου το όνομα που θα τον συντροφεύει για όλη του τη ζωή. Φτιάξε με τα χεράκια σου μια βάπτιση που θα θυμούνται όλοι και θα έχει τη μοναδικότητα που αξίζει στο μικρό σου αγγελούδι. Τα υλικά για μπομπονιέρες είναι, ξεκάθαρα, απαραίτητα αλλά πιο σημαντικά απ’ όλα είναι η αγάπη σου για το μωράκι σου, η δημιουργικότητα και η φαντασία σου.

[print_link]