Μπομπονιέρες με Ασφάλεια Συσκευασμένα Κουφέτα Crispo

Μπομπονιέρες με Ασφάλεια: Συσκευασμένα Κουφέτα Crispo

Η παγκόσμια πραγματικότητα άλλαξε με τον covid – 19 και αυτό φυσικά δε θα άφηνε ανεπηρέαστους τους γάμους και τις βαπτίσεις που είχαν προγραμματιστεί για το 2020. Ωστόσο πλέον σημειώνεται σταδιακή επανένταξη στη καθημερινότητα και όλα προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα. Δεν πρέπει λοιπόν να παίρνουμε αψήφιστα τους νέους κανόνες  ασφάλειας και υγιεινής όταν σχεδιάζουμε τη βάπτιση του παιδιού ή το γάμο μας. Ένα θέμα που απασχολεί τις μέλλουσες νύφες ή τις μαμάδες είναι «πως οι μπομπονιέρες και κορονοϊός μπορούν να συνδυαστούν δίνοντας ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα;» Τη λύση για μια ακόμη φορά την έφερε η Crispo by Relkon. Τι εννοούμε; Μια νέα εποχή εγκαινιάζεται και σε αυτήν ανήκουν οι μπομπονιέρες με ατομικά συσκευασμένα κουφέτα Crispo.

Συσκευασμένα κουφέτα Crispo

Όπως είπαμε, οι μπομπονιέρες με safe pack κουφέτα Crispo είναι η νέα τάξη πραγμάτων που ήρθε για να μείνει. Με πρωτοτυπία που ξεχωρίζει, κάθε κουφέτο τυλίγεται μεμονωμένα σε αεροστεγή συσκευασία. Πλέον οι καλεσμένοι γάμου ή βάπτισης μπορούν να απολαύσουν πεντανόστιμα κουφέτα με τη μέγιστη ασφάλεια.

Συσκευασμένα κουφέτα Crispo

Συσκευασμένα κουφέτα Snob

Μια από τις γευστικές επιλογές για τις DIY μπομπονιέρες γάμου είναι τα συσκευασμένα κουφέτα Snob. Περιέχουν ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο, γέμιση λευκής σοκολάτας και λεπτή επίστρωση ζάχαρης. Από εκεί και πέρα μπορείς να διαλέξεις εσύ τι γεύση προτιμάς. Επίλεξε για τις μπομπονιέρες με συσκευασμένα κουφέτα Crispo γεύσεις όπως stracciatella, σοκολάτα γάλακτος και crème brulee.

Συσκευασμένα κουφέτα Snob

Συσκευασμένα κουφέτα Ciocopassion

Μια άλλη κατηγορία που συμπεριέλαβε στη πρωτοποριακή ατομική συσκευασία η Crispo είναι τα κουφέτα Ciocopassion. Πρόκειται για μια γευστική έκρηξη στον ουρανίσκο που θα αφήσει ικανοποιημένο και τον πιο απαιτητικό. Αποτελούνται από διπλή σοκολάτα. Ο πυρήνας τους περιέχει λευκή σοκολάτα ενώ η επικάλυψη τους είναι με σοκολάτα γάλακτος που ολοκληρώνεται με μια λεπτή επίστρωση ζάχαρης. Οι γεύσεις που μπορείς να βρεις εδώ είναι stracciatella, φράουλα, κρέμα λεμόνι, crème caramele και τριπλή σοκολάτα.  Εναλλακτικά αν φτιάχνεις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης μπορείς να επιλέξεις και τα κουφέτα Ciocopassion Selection σε μπλε ή ροζ χρώμα, οπού εκεί γίνεται ένας συνδυασμός αποχρώσεων και γεύσεων. Η μπομπονιέρες 2020 δεν θα είναι μόνο πρωτότυπες αλλά και πεντανόστιμες.

Συσκευασμένα κουφέτα Ciocopassion

Συσκευασμένα κουφέτα Krixi

Αν, λοιπόν, ψάχνεις κουφέτα για μπομπονιέρες βάπτισης τότε δεν έχεις να διαλέξεις τίποτα άλλο από τα συσκευασμένα κουφέτα Krixi του Crispο. Είτε κάνεις βάπτιση αγοριού είτε βάπτιση κοριτσιού είτε ακόμα και αν ψάχνεις κάτι unisex αυτά τα κουφέτα σε καλύπτουν. Τα συστατικά σε αυτά τα κουφέτα είναι δημητριακά με κακάο, διπλή σοκολάτα (γάλακτος και λευκής) στην επικάλυψη και λεπτή επίστρωση ζάχαρης.

safepack ατομικα τυλιγμενα κουφέτα Krixi

Συσκευασμένα κουφέτα Cioco Star

Τέλος, παραμένοντας στη βάπτιση ένα άλλο είδος safe pack κουφέτων που έχει ετοιμάσει η Crispo, είναι τα Cioco Star. Μπορείς να τα βρεις σε ροζ και γαλάζιο χρώμα και φυσικά όπως λέει και ο τίτλος σε σχήμα αστεριού! Αποτελούνται από διπλή σοκολάτα με πυρήνα λευκής και επικάλυψη υγείας. Και αυτά διαθέτουν μια λεπτή επίστρωση ζάχαρης στο αντίστοιχο χρώμα. Θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά στις DIY μπομπονιέρες βάπτισης σου.

safepack κουφέτα Cioco Star

Όλη τη συλλογή safe pack κουφέτων της Crispo μπορείς να τη βρεις στην El Deco. Έχουμε ετοιμάσει για σένα γωνιά γευσιγνωσίας στα κουφέτα πάντα λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τους κανόνες υγιεινής.  Διάλεξε τα αγαπημένα σου και μαζί με τα πιο πρωτότυπα υλικά για μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης απογείωσε τις DIY μπομπονιέρες σου.γ

[print_link]