8 Ανοιξιάτικα Χρώματα για το Σπίτι

8 Ανοιξιάτικα Χρώματα για Σπίτι

Η φύση γύρω μας ντύθηκε ήδη ανοιξιάτικα. Ευκαιρία, λοιπόν, να φέρεις και εσύ την άνοιξη στο χώρο σου, επιλέγοντας τα πιο μοντέρνα ανοιξιάτικα χρώματα για σπίτι. Φτιάξε με τα χεράκια σου τη πιο φοβερή και μοντέρνα ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού επιλέγοντας πάντα τα χρώματα που βρίσκονται στις τάσεις. Εμείς σου παρουσιάζουμε τα top 8 ανοιξιάτικα χρώματα που θα απογειώσουν την ανανέωση σπιτιού.

Εξωτικό φούξια

Ένα από τα ανοιξιάτικα χρώματα στο σπίτι είναι το φούξια. Επειδή ακριβώς πρόκειται για μια έντονη ανοιξιάτικη απόχρωση συστήνουμε φειδώ στη χρήση του για να μη κουράζει το μάτι και να μην είναι υπερβολικό το αποτέλεσμα. Μπορείς να βάψεις ένα τοίχο στο σαλόνι ή να επιλέξεις διακοσμητικά σπιτιού, κασπώ , βάζα κ.α βάζοντας φούξια πινελιές στο χώρο σου. Επιπλέον ένας must συνδυασμός είναι το τροπικό μοτίβο. Έτσι θα παντρέψεις το ροζ με το έντονο πράσινο σε μικρές λεπτομέρειες.

Εξωτικό φούξια

Ανοιξιάτικη πρόταση με χρώμα πετρόλ

Ένα από τα πιο μοντέρνα χρώματα για ανοιξιάτικη διακόσμηση σαλονιού είναι το βαθύ πετρόλ. Πρόκειται για μια ανοιξιάτικη πρόταση που ήρθε για να μείνει. Συνδύασε το, μάλιστα, με λευκό χρώμα και μικρές μαύρες ή χρυσές πινελιές. Το αποτέλεσμα θα σε συναρπάσει.

Ανοιξιάτικη πρόταση με χρώμα πετρόλ ανοιξιάτικα χρώματα για το σπίτι

Έντονο κίτρινο και λευκό

Το έντονο κίτρινο και το λευκό είναι από εκείνους τους ανοιξιάτικους συνδυασμούς χρωμάτων που πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις. Ταιριάζει τέλεια σε πασχαλινή – ανοιξιάτικη διακόσμηση και όχι μόνο. Συνδύασε λευκά έπιπλα με κίτρινα καλύμματα ή μαξιλάρια. Μια άλλη ιδέα είναι να τολμήσεις το βάψιμο σπιτιού σε κίτρινο χρώμα. Για περισσότερη λεπτομέρεια γέμισε γυάλες ή εταζέρες με κίτρινα στοιχεία όπως τα λεμόνια. Θα δώσουν φρέσκες νότες ανανέωσης στο σπίτι σου.

Έντονο κίτρινο και λευκό για ανοιξιάτικα χρώματα για το σπίτι

Παστέλ ανοιξιάτικες αποχρώσεις

Για μια ρομαντική ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού θα σου προτείναμε τις παστέλ αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε παλ υφάσματα, κουρτίνες και διακοσμητικά. Πρόσθεσε στη διακόσμηση του σπιτιού σου αληθινά ή τεχνητά λουλούδια σε βάζα ακολουθώντας το ίδιο χρωματικό μοτίβο. Το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό και άκρως ανοιξιάτικο!

Παστέλ ανοιξιάτικες αποχρώσεις

Ανοιξιάτική διακόσμηση σπιτιού με κοραλί χρώμα

Το κοραλί ανακηρύχθηκε και επίσημα το χρώμα για το 2019 ωστόσο παραμένει ψηλά και στην ανοιξιάτικη διακόσμηση 2020. Το κοραλί σε ανεβάζει κατευθείαν! Οπότε το επιλέγουμε ανεπιφύλακτα και το συνδυάζουμε με ζαχαρί χρώμα ή ακόμα και με πράσινο δίνοντας μια πιο μοντέρνα νότα στο σπίτι μας.

Ανοιξιάτική διακόσμηση σπιτιού με κοραλί χρώμα

Πράσινο της ελιάς

Ποιο χρώμα θα ταίριαζε καλύτερα στα ελληνικά σπίτια και την άνοιξη; Φυσικά το πράσινο της ελιάς. Βάψε ένα τοίχο πράσινο και συνδύασε το με χρυσές λεπτομέρειες όπως διακοσμώντας στα τραπεζάκια σου γεωμετρικά φανάρια. Εναλλακτικά για ένα πιο απλό αποτέλεσμα επίλεξε μπεζ κρεμ χρώμα τοίχου και πρόσθεσε μικρές πράσινες πινελιές στον υπόλοιπο χώρο. Το πράσινο της ελιάς είναι από τα ανοιξιάτικα χρώματα για σπίτι που δεν χρειάζεται να το αντικαταστήσεις και τις πιο κρύες εποχές.

Πράσινο της ελιάς ανοιξιάτικα χρώματα για το σπίτι

Γλυκό μπλε για ανοιξιάτικη ανανέωση σπιτιού

Ένα από τα πιο ανοιξιάτικα χρώματα για σπίτι είναι το baby blue. Το μπλε είναι ένα χρώμα που χαλαρώνει, ηρεμεί και δημιουργεί θετικά συναισθήματα. Ανέδειξε το επιλέγοντας λευκά έπιπλα και ανοιξιάτικα διακοσμητικά. Είναι ιδανικό χρώμα για ανοιξιάτικη διακόσμηση υπνοδωματίου.

Γλυκό μπλε για ανοιξιάτικη ανανέωση σπιτιού

Βεραμάν ανοιξιάτικη απόχρωση

Τέλος, μια καλοκαιρινή απόχρωση όπως είναι το βεραμάν και ο επόμενος τόνος του το τυρκουάζ ταιριάζει τέλεια και στην ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού. Και αυτό γιατί προσδίδει ζεστασιά και ζωντάνια στο χώρο. Αναδεικνύει, μάλιστα, τέλεια τη vintage διακόσμηση σπιτιού.

Βεραμάν ανοιξιάτικη απόχρωση

Φέρε την άνοιξη στο σπίτι σου και δημιούργησε τη τέλεια ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα στη διακόσμηση του σπιτιού σου. Βάλε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου να δουλέψουν. Το αποτέλεσμα θα είναι ασυναγώνιστο, στο εγγυόμαστε!

[print_link]