Μπομπονιέρες βάπτισης 2024 13 Ιδέες που θα λατρέψεις

Μπομπονιέρες βάπτισης 2024: 13 Ιδέες που θα λατρέψεις

Όπως και στις μπομπονιέρες γάμου 2024 έτσι και στις μπομπονιέρες βάπτισης 2024 έχουν διαμορφωθεί οι τάσεις και φέτος. Αφού επιλέξεις ένα από τα θέματα βάπτισης, μπορείς να προσαρμόσεις τα υλικά για μπομπονιέρες στο στυλ και τη χρωματική παλέτα σου. Εμείς, φτιάξαμε τις πιο trendy DIY μπομπονιέρες βάπτισης 2024, σύμφωνα με τις τάσεις. Τσέκαρε τι επικρατεί και πάρε έμπνευση για να δημιουργήσεις τις δικές σου μοναδικές κατασκευές για τη βάπτιση του παιδιού σου.

Μπομπονιέρα βάπτισης 2024 με μονόκερο σε καθρέφτη

Δεν θα μπορούσαμε να μη ξεκινήσουμε με τον μονόκερο πάνω σε καθρέφτη σαν μια από τις πιο hot ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης 2024. Χρησιμοποίησε βάσεις κεριού καθρέπτη και διακόσμησε με ροζ κορδέλες. Έπειτα, κόλλησε πάνω θεματικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες μονόκερος. Σε ένα μικρό πουγκάκι δέσε τα κουφέτα της αρεσκείας σου. Είναι μια πρόταση που εκπέμπει πολυτέλεια και κομψότητα για βάπτιση κοριτσιού.

Μπομπονιέρα βάπτισης 2024 με μονόκερο σε καθρέφτη

Μπομπονιέρα βάπτισης 2024 βότσαλο με μενταγιόν

Μια ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού 2024 είναι το βότσαλο με το μενταγιόν. Πάνω σε βότσαλα κόλλησε βραχιόλια κρίκους που θα έχεις περάσει πρότινος χάντρες και ένα διακοσμητικό μενταγιόν. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν ψάχνεις μπομπονιέρες αναμνηστικά για καλεσμένους βάπτισης. Μπορείς, μάλιστα, να το προσαρμόσεις σε οποιοδήποτε θέμα διαφοροποιώντας τα χρώματα και το θεματικό διακοσμητικό σου.

Μπομπονιέρα βάπτισης 2024 βότσαλο με μενταγιόν

Βρες όλα τα υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης εδώ.

Mix n match πουγκιά με αποξηραμένα

Εξίσου εντυπωσιακή πρόταση είναι τα mix n match πουγκιά με αποξηραμένα. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες με σχέδια ζωάκια και κάνε το δέσιμο με πολύχρωμα κορδόνια. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να προσθέσεις και χρωματιστά κομμένα υφάσματα, να προεξέχουν. Στο τελείωμα πρόσθεσε πολύχρωμα αποξηραμένα όπως είναι τα bunny tails.

Mix n match πουγκιά με αποξηραμένα

Μπομπονιέρα βάπτισης κουτάκι plexiglass με παιώνιες

Αν, πάλι ψάχνεις κοινή μπομπονιέρα γάμου βάπτισης σου έχουμε ιδέα. Επίλεξε κουτάκια για μπομπονιέρες πλεξιγκλάς και διακόσμησε με κορδέλα glitter. Έπειτα κόλλησε στο καπάκι μικρά λουλουδάκια παιώνιες και πέρλες για περισσότερη λεπτομέρεια.

Μπομπονιέρα βάπτισης κουτάκι plexiglass με παιώνιες

Mix n match boho βαζάκια με ινδιάνο

Οι γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης είναι μια εξαιρετική επιλογή που προσδίδουν έξτρα φινέτσα. Χρησιμοποίησε γυάλινα βαζάκια μαρμελάδας και στόλισε το καπάκι με boho υφάσματα βάπτισης με διάφορα σχέδια και χρώματα. Έπειτα διακόσμησε με αντίστοιχες κορδέλες και κορδόνια. Στο τελείωμα κόλλησε ένα ξύλινο διακοσμητικό ινδιάνο.

Mix n match boho βαζάκια με ινδιάνο

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινος σωλήνας με ματάκι

Παραμένοντας στις γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης θα σου προτείνουμε τους γυάλινους σωλήνες με ματάκι. Κόλλησε με ένα κορδονάκι το ματάκι στο καπάκι του σωλήνα και γέμισε τον με με πολύχρωμα κουφέτα. Μια έξτρα ιδέα σε αυτές τις μπομπονιέρες είναι να δημιουργήσεις την αίσθηση της άμμου βάζοντας στο πάτο του δοκιμαστικού σωλήνα καστανή ζάχαρη και έπειτα τα κουφέτα σου.

Μπομπονιέρα βάπτισης γυάλινος σωλήνας με ματάκι

Μπομπονιέρα τελάρο κεντήματος με αερόστατα

Στις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης συναντάμε το 2024 και τις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με τελάρο κεντήματος και υφάσματα βάπτισης με αερόστατα. Για να τις φτιάξεις διάλεξε το θεματικό ύφασμα και πέρασε το στο τελάρο κεντήματος. Έπειτα διακόσμησε με συννεφάκια από πλεξιγκλάς και κορδέλες σε παστελ χρωματισμούς με αστεράκια. Δέσε τα κουφέτα μεμονωμένα σε ένα κορδόνι και είναι έτοιμες.

Μπομπονιέρα τελάρο κεντήματος με αερόστατα

Μπομπονιέρα μεταλλικό κλουβάκι με πεταλούδες

Για μια ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού εντυπωσιακές μπομπονιέρες είναι με τα μεταλλικά κλουβάκια. Πάνω σε μίνι μεταλλικά κλουβάκια κόλλησε μικρές διακοσμητικές πεταλούδες. Έπειτα βάλε μέσα στο κλουβί ένα πουγκάκι από ανοιξιάτικα υφάσματα που θα περιέχουν τα κουφέτα σου. Εύκολα και γρήγορα θα έχεις φτιάξει κάτι μοναδικό.

Μπομπονιέρα μεταλλικό κλουβάκι με πεταλούδες

Μπομπονιέρα μεταλλικό καροτσάκι

Μια ιδανική ιδέα για μπομπονιέρα βάπτισης αγοριού ή κοριτσιού αλλά και για κέρασμα γέννας είναι το μεταλλικό καροτσάκι. Γέμισε τα έτοιμα μεταλλικά καροτσάκια με κομμένα υφάσματα που θα περιέχουν τα κουφέτα σου και έπειτα διακόσμησε εξωτερικά με ξύλινο boy ή girl. Πρόσθεσε μερικές κορδέλες και κορδόνια για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Μπομπονιέρα μεταλλικό καροτσάκι

Μπομπονιέρα κουτάκι με πατουσάκια plexiglass

Μια εξίσου φοβερή και σικάτη ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης αλλά και για δωράκια γέννας είναι τα χάρτινα κουτάκια με διακοσμητικά πατουσάκια από πλεξιγκλάς. Διακόσμησε λευκά χάρτινα κουτάκια με κορδέλες με μοτίβο. Έπειτα κόλλησε χρυσά αποξηραμένα και χρυσό διακοσμητικό από πλεξιγκλάς με πατουσάκια. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε μια μικρή ευχαριστήρια κάρτα.

Μπομπονιέρα κουτάκι με πατουσάκια plexiglass

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο κουτάκι με καραβάκι

Για μια βάπτιση αγοριού με θαλασσινό θέμα φτιάξε τρισδιάστατες μπομπονιέρες με ξύλινα κουτάκια. Πάνω σε ξύλινα κουτάκια, κόλλησε κάθετα ένα καραβάκι ξύλινο. Έπειτα διακόσμησε το με ματάκια στις αποχρώσεις που σου αρέσουν. Δώσε περισσότερο χρώμα στη μπομπονιέρα με ένα χρωματιστό κορδόνι σε ναυτικές αποχρώσεις.

Μπομπονιέρα βάπτισης ξύλινο κουτάκι με καραβάκι

Mix n match καραμέλες glitter

Όπως και στις μπομπονιέρες γάμου έτσι και στις βάπτισης, το glitter έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Φτιάξε mix n match μπομπονιέρες βάπτισης καραμέλες από υφάσματα glitter. Γέμισε τις με τούλι για μια γεμάτη εμφάνιση και έπειτα δέσε τις άκρες με κορδέλες ώστε να δημιουργηθεί το σχήμα της καραμέλας. Ιδανική επιλογή και για δωράκια πάρτυ.

Mix n match καραμέλες glitter

Μπομπονιέρες βάπτισης barbie

Τέλος, αλλά εξίσου εντυπωσιακές είναι οι μπομπονιέρες barbie. Διάλεξε υφάσματα με πούλιες ή glitter ροζ και συνδύασε τα με χρυσά τούλια, πέρλες και αστραφτερές κορδέλες. Το αποτέλεσμα θα είναι μια εξαιρετική έμπνευση από το μαγικό κόσμο της πασίγνωστης κούκλας.

Μπομπονιέρες βάπτισης barbie

Με το στυλ, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά σου, είμαστε βέβαιοι πως το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Ανακάλυψε εδώ τα πιο αρίστης ποιότητας υλικά για τις μπομπονιέρες βάπτισης και δώσε ζωή στο όνειρό σου για το μωράκι σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]