Μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα

Μπομπονιέρες Βάπτισης Αντικείμενα Αναμνηστικά

Ολοένα και περισσότεροι γονείς αναζητούν DIY μπομπονιέρες βάπτισης που μένουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους. Πολύ ψηλά στις προτιμήσεις είναι οι μπομπονιέρες αντικείμενα γιατί δίνουν μια εκλεκτή πινελιά στη βάπτιση αγοριού ή κοριτσιού και μπορούν να κοσμήσουν οποιοδήποτε χώρο και μετά το πέρας της βάπτισης. Η πιο κλασική επιλογή είναι τα μικρά θεματικά διακοσμητικά που ταιριάζουν και σε παιδική μπομπονιέρα. Ωστόσο, εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για μπομπονιέρες αντικείμενα που μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα θέματα βάπτισης. Τσέκαρε τις και βρες την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις.

Μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα με μονόκερο σε καθρέφτη

Μια από τις πιο ονειρικές ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα είναι με τον μονόκερο πάνω σε καθρέφτη. Για να τις φτιάξεις χρησιμοποίησε βάσεις κεριού καθρέπτη και διακόσμησε με ροζ κορδέλες. Έπειτα, κόλλησε πάνω θεματικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες, εμείς κολλήσαμε στολίδι μονόκερο. Σε ένα μικρό πουγκάκι δέσε τα κουφέτα της επιλογής σου. Ιδανικό για θέμα βάπτισης μονόκερο.

Μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα με μονόκερο σε καθρέφτη

Μπομπονιέρα βάπτισης βότσαλο με μεταλλικό διακοσμητικό

Μια ιδέα για μπομπονιέρες αντικείμενα σε βάπτιση αγοριού είναι το βότσαλο με μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Πάνω σε βότσαλα κόλλησε βραχιόλια κρίκους που θα έχεις περάσει πρότινος χάντρες και ένα διακοσμητικό. Μπορείς να το προσαρμόσεις σε οποιοδήποτε θέμα διαφοροποιώντας τα χρώματα και επιλέγοντας θεματικά διακοσμητικά.

Μπομπονιέρα βάπτισης βότσαλο με μεταλλικό διακοσμητικό

Βρες όλα τα υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης εδώ.

Μπομπονιέρες βάπτισης με μπουκαλάκια

Μια άλλη ιδέα που ταιριάζει και σε γυάλινη μπομπονιέρα γάμου και βάπτισης μαζί είναι με τα γυάλινα μπουκαλάκια. Προσάρμοσε τη χρωματική σου παλέτα στην εποχή και το θέμα βάπτισης και διακόσμησε εξωτερικά με κορδέλες και κορδόνια. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να προσθέσεις και μερικές πινελιές όπως στρας, χάντρες, ματάκια ή πέρλες. Μπορείς να τα γεμίσεις με κουφέτα ή αν έχεις λάδι ή κρασί δικής σου παραγωγής θα έχει περισσότερη συναισθηματική αξία.

Μπομπονιέρες βάπτισης με μπουκαλάκια

Μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα με γυάλινο σωλήνα και μπρελόκ

Παραμένοντας στη ιδέα της γυάλινη μπομπονιέρας βάπτισης σαν αντικείμενα θα σου προτείναμε τους γυάλινους σωλήνες με διακοσμητικό μπρελόκ. Μπορείς να τις προσαρμόσεις σε όλα τα θέματα βάπτισης. Φτιάξε glam μπομπονιέρες βάπτισης επιλέγοντας χάντρες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Στο τελείωμα πρόσθεσε μεταλλικά διακοσμητικά για μπομπονιέρες. Κρέμασε το από το δοκιμαστικό σωλήνα και διάλεξε για περισσότερη λεπτομέρεια κουφέτα στους ανάλογους χρωματισμούς.

Μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα με γυάλινο σωλήνα και μπρελόκ

DIY μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκιά και μπρελόκ

Εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης είναι τα πουγκιά με χειροποίητα μπρελόκ. Επίλεξε έτοιμα πουγκιά και στόλισε τα με ένα μπρελόκ από χρωματιστές χάντρες και διακοσμητικά. Έπειτα στόλισε με κορδέλες σε διάφορους χρωματισμούς. Δημιούργησε έτοιμες μπομπονιέρες βάπτισης με μπρελόκ που θα μείνουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

DIY μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκιά και μπρελόκ

Μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος και υφάσματα

Στις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα συναντάμε και τις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με τελάρο κεντήματος και θεματικά υφάσματα βάπτισης. Για να τις φτιάξεις διάλεξε το ράνερ – ύφασμα που θέλεις και πέρασε τα στο τελάρο κεντήματος. Έπειτα διακόσμησε με διακοσμητικά βάπτισης και υλικά κατασκευών. Συνδύασε πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό κρεμαστό διακοσμητικό.

Μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος και υφάσματα

Μπομπονιέρα μεταλλικό κλουβάκι με πεταλούδες

Για μια ανοιξιάτικη βάπτιση κοριτσιού τα μεταλλικά κλουβάκια αποτελούν μια εντυπωσιακή ιδέα για παιδικές μπομπονιέρες αντικείμενα. Πάνω σε μίνι μεταλλικά κλουβάκια κόλλησε μικρές διακοσμητικές πεταλούδες. Έπειτα βάλε μέσα στο κλουβί ένα πουγκάκι από ανοιξιάτικα υφάσματα που θα περιέχουν τα κουφέτα σου.

Μπομπονιέρα μεταλλικό κλουβάκι με πεταλούδες

Γυάλινος σωλήνας με ύφασμα

Μια πολύ πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα είναι οι γυάλινες μπομπονιέρες με δοκιμαστικούς σωλήνες και θεματικά υφάσματα βάπτισης. Διακόσμησε εσωτερικά το γυάλινο σωλήνα με το ύφασμα της επιλογής σου. Έπειτα, στόλισε εξωτερικά με πομ – πομ από κομμένα υφάσματα ή άλλα υλικά για μπομπονιέρες.

Γυάλινος σωλήνας με ύφασμα

Μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκι και διακοσμητικό

Τα ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες με καπάκι από πλεξιγκλάς είναι μια υπέροχη τάση των τελευταίων χρόνων. Φτιάξε ένα χειροποίητο κάδρο κολλώντας στη βάση του κουτιού διακοσμητικά μεταλλικά ή από πλεξιγκλάς και διακόσμησε εξωτερικά με χρωματιστά κορδόνια. Είναι ιδανικές για μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα.

Μπομπονιέρες βάπτισης κουτάκι και διακοσμητικό

Μπομπονιέρα σαπούνι με βουλοκέρι

Επιπλέον, μια μπομπονιέρα που αγαπάμε είναι αυτή με το σαπουνάκι και το βουλοκέρι. Διακόσμησε έτοιμα σαπουνάκια με κορδέλα και πάνω κόλλησε λευκό βουλοκέρι, αποξηραμένα και φτερό σε σάπιο μήλο. Έπειτα δέσε σε ασημί τούλι τα κουφέτα της αρεσκείας σου. Ιδανική επιλογή και για γαμοβάπτιση.

Μπομπονιέρα σαπούνι με βουλοκέρι

Θαλασσινή μπομπονιέρα βάπτισης με σχοινί και κοχύλια

Για μια unisex βάπτιση με θέμα θάλασσα πρωτότυπη ιδέα είναι το κρεμαστό καλοκαιρινό διακοσμητικό. Πώς θα τις φτιάξεις; Κόλλησε πάνω σε χοντρό κορδόνι λινάτσας καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως κοχύλια, αστερίες και πέρλες σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Δημιούργησε ένα υπέροχο κρεμαστό διακοσμητικό στεφανάκι με καλοκαιρινά στολίδια.

Θαλασσινή μπομπονιέρα βάπτισης με σχοινί και κοχύλια

Μπομπονιέρα αντικείμενο με φέτες κορμού και ξύλινα διακοσμητικά

Εξίσου πρωτότυπη ιδέα για μπομπονιέρα αντικείμενο είναι με φέτες κορμού και ξύλινα διακοσμητικά. Πάνω σε φέτες κορμού κόλλησε ξύλινα θεματικά στοιχεία. Έπειτα διακόσμησε με κορδόνια και δέσε μεμονωμένα τα κουφέτα σου. Θα μείνει σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρα αντικείμενο με φέτες κορμού και ξύλινα διακοσμητικά

Μπομπονιέρα βάπτισης με φέτα κορμού και μεταλλικό στοιχείο

Μια εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης είναι οι φέτες κορμού με μεταλλικό στοιχείο. Κόλλησε πάνω σε φέτες κορμού μεταλλικούς κρίκους και κρέμασε από εκεί πρωτότυπα κρεμαστά διακοσμητικά. Πρόσθεσε υλικά χειροτεχνίας όπως μος τύπου βρύο και ένα μικρό πουγκάκι με κουφέτα και χρωματιστές κορδέλες.

Μπομπονιέρα βάπτισης με φέτα κορμού και μεταλλικό στοιχείο

Αντικείμενα για μπομπονιέρες βάπτισης ονειροπαγίδες

Τέλος, για εσένα που έχεις φανταστεί για το μωράκι σου μια βάπτιση με θέμα boho μια ωραία ιδέα είναι οι ονειροπαγίδες. Μπορείς είτε να τις πάρεις έτοιμες και να κρεμάσεις τα κουφέτα σου είτε να φτιάξεις τις δικές σου χειροποίητες ονειροπαγίδες έτσι ακριβώς όπως τις έχεις φανταστεί.

Αντικείμενα για μπομπονιέρες βάπτισης ονειροπαγίδες

Δημιούργησε ανεπανάληπτες μπομπονιέρες βάπτισης με τα χεράκια σου που θα αφήσουν εποχή και θα μείνουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Η κατασκευή της μπομπονιέρας είναι μια χρονοβόρα διαδικασία αλλά προσδίδει συναισθηματισμό και δημιουργικότητα. Ό,τι αξίζει στο μωράκι σου! Βρες το θέμα και το στυλ που σου αρέσει και στη συνέχεια διάλεξε εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]