Μπομπονιέρες Βάπτισης Κοριτσιού ιδεες

Μπομπονιέρες Βάπτισης Κοριτσιού: 15+1 Ιδέες

Η βάπτιση κοριτσιού πάντα κρύβει παραμυθένια μαγεία και απαράμιλλη ομορφιά από τη διακόσμηση μέχρι και τις μπομπονιέρες. Είσαι λοιπόν και εσύ βασιλομήτωρ και ετοιμάζεις τη βάπτιση της μικρής σου βασίλισσας; Τότε είσαι στο σωστό μέρος και αυτό γιατί εδώ θα βρεις 16 πρωτότυπες ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού. Πάρε έμπνευση και ξεκίνα να δημιουργείς με τα πιο φανταστικά υλικά για βάπτιση.

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού κύκνος

Ένα από τα θέματα βάπτισης κοριτσιού που κατέχει υψηλή θέση είναι ο κύκνος. Πρόκειται για ένα συνδυασμό ρομαντισμού και κομψότητας υπό μια παραμυθένια ατμόσφαιρα. Φτιάξε μπομπονιέρες ιδανικές για κοριτσάκια με θέμα τον κύκνο. Μπορείς να επιλέξεις ξύλινα διακοσμητικά ή κουτάκια βάπτισης με το αντίστοιχο θέμα. Στόλισε τα με κορδέλες σε παλ αποχρώσεις και τελειοποίησε τις δημιουργίες σου επιλέγοντας πεντανόστιμα κουφέτα. Ανήκει επάξια στις hot ιδέες για μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού.

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού κύκνος

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού μονόκερος

Ένα άλλο θέμα που επιλέγεται πολύ συχνά στις κοριτσίστικες βαπτίσεις είναι ο μονόκερος. Μπορείς να φτιάξεις DIY μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με ξύλινο στοιχείο μονόκερο και με κορδέλες σε λευκό, μωβ και βεραμάν αποχρώσεις. Από την άλλη μπορείς να επιλέξεις χάρτινα κουτιά με μονόκερο που θα γεμίσεις με πολύχρωμα κουφέτα.

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού μονόκερος

Μπομπονιέρα βάπτισης κοριτσιού φλαμίνγκο

Μια must επιλογή για καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού είναι το φλαμίνγκο. Μια ιδέα είναι να κολλήσεις διακοσμητικά μπομπονιέρας – φλαμίνγκο πάνω σε μια μικρή φέτα κορμού δέντρου. Έπειτα να κρεμάσεις από το λαιμό του ένα μικρό πουγκάκι με κουφέτα. Οι μπομπονιέρες φλαμίνγκο θα κλέψουν τη παράσταση!

Μπομπονιέρα βάπτισης κοριτσιού φλαμίνγκο

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης με θαλασσινό στικ

Ήδη ανήκει στις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης 2019 και αποτελεί trend και για το 2020. Μιλάμε για τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης με θαλασσινό στικ. Φτιάξε τις εξαρχής χρησιμοποιώντας χάρτινα καλαμάκια με σχέδια, καλοκαιρινά διακοσμητικά καθώς και κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις του λιλά και του βεραμάν. Είναι ιδανική επιλογή για καλοκαιρινή βάπτιση γοργόνα.

Καλοκαιρινές μπομπονιέρες βάπτισης με θαλασσινό στικ

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα βάπτισης χωνάκι παγωτό

Παραμένοντας στη καλοκαιρινή περίοδο βαπτίσεων μια άλλη ιδέα για πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης είναι το χωνάκι παγωτό. Επίλεξε υφασμάτινα χωνάκια και φτιάξε τις μπάλες παγωτού από κομμένα υφάσματα, όπως το τούλι. Πρόσθεσε κορδόνια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης και τελείωσε με τα κουφέτα της επιλογής σου. Το αποτέλεσμα θα είναι συναρπαστικό!

Καλοκαιρινή μπομπονιέρα βάπτισης χωνάκι παγωτό

DIY μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού boho

Μια ρομαντική ιδέα για ιδιαίτερες boho μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι είναι με μίνι γυάλινες καμπάνες. Βάλε μέσα μικρά λουλουδάκια και φτιάξε χειροποίητες κατασκευές «Bella». Έπειτα διακόσμησε τις με κορδέλες – δαντέλες, πέρλες και στρασάκια.

DIY μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με μίνι τουρτιέρες

Μπομπονιέρες κοριτσιού με κλεψύδρα

Για χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης vintage θα σου προτείναμε τη κλεψύδρα. Διάλεξε μικρές κλεψύδρες και κρέμασε πάνω τους τα κουφέτα σου χρησιμοποιώντας ρομαντικές κορδέλες και δαντέλες.

Μπομπονιέρες κοριτσιού με κλεψύδρα

Χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης καρουζέλ

Το καρουζέλ είναι ένα διαχρονικό θέμα που προτείνεται τόσο για θέμα βάπτισης κοριτσιού όσο και για βάπτιση αγοριού. Η διαφορά, ουσιαστικά διαφαίνεται στις χρωματικές επιλογές που θα κάνει κανείς, ροζ ή γαλάζιες αντίστοιχα. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά καρουσέλ και είτε φτιάξε κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού ή επιτραπέζιες μπομπονιέρες με καρουσέλ. Πρόκειται για ένα παιδικό θέμα που κρύβει τρυφερότητα και ίσως μια νοσταλγία.

Χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης καρουσέλ

Boho μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού ονειροπαγίδα

Οι ονειροπαγίδες είναι μια ακόμη ιδέα για μια boho βάπτιση. Φτιάξε diy κρεμαστές μπομπονιέρες με ονειροπαγίδες στις αποχρώσεις που θα έχεις επιλέξει και για την υπόλοιπη διακόσμηση βάπτισης. Μετά τη βάπτιση θα μείνουν σαν διακοσμητικό στους καλεσμένους σου.

Boho μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με ονειροπαγίδα

Χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης vintage με βαλιτσάκι

Αν πάλι έχεις επιλέξει ένα vintage στολισμό βάπτισης τότε σου έχουμε εντυπωσιακές μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι 2019 – 2020 με μίνι βαλιτσάκι. Θα τα βρεις στα εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης. Γέμισε το βαλιτσάκι με κουφέτα, μαρσμέλλοου και ζαχαρωτά. Έπειτα στόλισε το εξωτερικά με κορδέλες, φτερά, διακοσμητικά και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης vintage με βαλιτσάκι

Παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με ξύλινα παιχνίδια

Η παιδική μπομπονιέρα βάπτισης παίζει και αυτή σημαντικό ρόλο αφού θα ικανοποιήσουν τους μικρούς μας- και πιο απαιτητικούς , θα λέγαμε- καλεσμένους. Θα σου προτείναμε, λοιπόν, να στολίσεις ξύλινα παιχνίδια, όπως σβούρες με κορδέλες , κορδόνια και διακοσμητικά ανάλογα με το υπόλοιπο θέμα βάπτισης σου.

Παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με ξύλινα παιχνίδια

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με τσάντα

Μια μοντέρνα ιδέα για παιδικές μπομπονιέρες είναι και οι παιδικές τσάντες τύπου backpack. Είναι ιδανικές για παιδικές μπομπονιέρες. Γέμισε τις με ζαχαρωτά, γλειφιτζούρια, μαρσμέλλοου, σοκολατάκια και κουφέτα και πρόσφερε τη στα παιδιά της βάπτισης. Μια έξτρα πρόταση είναι να προσθέσεις και κάποιο μικρό παιχνιδάκι έτσι ώστε να απασχοληθούν, τυχόν, στη δεξίωση ή το πάρτυ βάπτισης. Στο ίδιο στυλ μπορείς να κινηθείς και αν επιλέξεις χάρτινες σακούλες διακοσμώντας τις με παιδικά μανταλάκια , διακοσμητικά και κορδέλες.

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με τσάντα

Μπομπονιέρα βάπτισης κασέτινα

Μια παραλλαγή της προηγούμενης πρότασης είναι η κασετίνα. Επίλεξε κασετίνες ή νεσεσσέρ στην ίδια θεματική με την υπόλοιπη βάπτιση και γέμισε τις με τα ανάλογα γλυκίσματα και λίγο χαρτί αφής για περισσότερο όγκο. Τα παιδιά θα ενθουσιαστούν!

Μπομπονιέρα βάπτισης κασέτινα

Τροπικές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού

Το τροπικό θέμα βάπτισης είναι ιδανικό και για τα δύο φύλα αφού απαρτίζεται από unisex αποχρώσεις. Όπως λοιπόν στις μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι, έτσι και στις μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού, η tropical θεματολογία έχει την τιμητική της. Επίλεξε υφάσματα, κουτάκια χάρτινα ή πουγκιά με τροπικό θέμα και φτιάξε τις DIY μπομπονιέρες σου.

Τροπικές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού

Κλασικές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με ροζ πουγκιά

Μια από τις πιο κλασικές και συνάμα οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης είναι με πουγκιά σε ροζ – παλ αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε ροζ πουγκιά και διακόσμησε τα με κορδέλες, δαντέλες και κορδόνια σε ροζ, εκρού ή λευκό χρώμα. Πρόσθεσε στρας, χειροποίητα υφασμάτινα λουλουδάκια ή ό,τι άλλο θες φτιάχνοντας κάτι μοναδικό.

Κλασικές μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με ροζ πουγκιά

Μπομπονιέρες με χωνάκια και κουφέτα

Τέλος, γέμισε χάρτινα χωνάκια με κουφέτα, μαρσμέλλοου, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά και στόλισε τα στο candybar βάπτισης σαν εναλλακτικές μπομπονιέρες. Διαφορετικά φτιάξε μπομπονιέρα από χάρτινα σουπλά – τουρτοδαντέλα, που θα τη γεμίσεις με τα αντίστοιχα εύγευστα καλούδια σου.

Μπομπονιέρες με χωνάκια και κουφέτα

Η όλη διαδικασία οργάνωσης της βάπτισης μπορεί να έχει μπόλικο άγχος αλλά αφήνει πάντα στο τέλος το πιο γλυκό και όμορφο συναίσθημα. Βάλε, λοιπόν όλη σου τη φαντασία και το μεράκι για να φτιάξεις απίστευτα και μοναδικά πράγματα για τη πρώτη σημαντική μέρα του μωρού σου, τη βάπτιση του! Σου εγγυόμαστε ότι θα το απολαύσεις.

[print_link]