Tι να μη κάνεις την ήμερα του γάμου

Tι να μην κάνεις την ήμερα του γάμου σου

Ο γάμος είναι μια από τις πιο όμορφες στιγμές για ένα ζευγάρι. Ανταλλάσσονται όρκοι αιώνιας αγάπης ενώπιον των αγαπημένων μας προσώπων και αυτό είναι σίγουρα πολύ γλυκό και όμορφο! Ωστόσο, η ημέρα το γάμου είναι μια πολύ γεμάτη μέρα με γρήγορους ρυθμούς, για αυτό δεν πρέπει να σε καταβάλει το άγχος και να απολαύσεις το κάθε λεπτό. Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε μερικά tips για νύφη για το τι να μην κάνεις την ημέρα του γάμου σου.

Μια μέρα πριν το γάμο

Όλα σχετικά με το τι να μη κάνεις την ημέρα του γάμου ξεκινούν ήδη από την προηγούμενη μέρα. Μην το ξενυχτήσεις, λοιπόν και φρόντισε να κοιμηθείς νωρίς απολαμβάνοντας έναν ξεκούραστο ύπνο για να είσαι φρέσκια το πρωί και να αντέξεις το τρέξιμο του γάμου. Για αυτό καλό θα ήταν να έχεις κάνει το bachelor πάρτυ μια – δυο βδομάδες πριν ώστε να έχεις το χρόνο να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς για την επόμενη μέρα.

Μια μέρα πριν το γάμο

Γεύμα και ενυδάτωση

Άλλη μια κομβική συμβουλή που συγκαταλέγεται στα tips γάμου είναι το πρωινό που πρέπει να φας και την ενυδάτωση που συνεχώς πρέπει να έχεις. Μην παραβλέψεις το πρωινό και μη ξεχνάς να πίνεις νερό ώστε να αντέξει ο οργανισμός σου. Αν αναρωτιέσαι τι να φάω την ημέρα του γάμου, θα σε συμβουλεύαμε να αποφύγεις τη ζάχαρη και το αλάτι και να προτιμήσεις πρωινό πλούσιο σε πρωτεΐνη και καλούς υδατάνθρακες. Επίσης μην ξεχάσεις, έστω και να τσιμπήσεις κάτι στη δεξίωση για να έχεις τις αντοχές να χορέψεις και όχι μόνο!

Γεύμα και ενυδάτωση

Χρονοδιάγραμμα για την προετοιμασία

Μια ακόμα συμβουλή στο τι να μην κάνεις την ημέρα του γάμου, είναι να μην υποτιμήσεις τον χρόνο προετοιμασίας. Πέραν του ότι θα απολαύσεις τη διαδικασία , θα έχεις και περισσότερο χρόνο αν ο μακιγιέρ ή ο κομμωτής θέλουν να προσθέσουν ή διορθώσουν κάτι. Επιπλέον δώσε χρόνο στο να ετοιμαστείς εσύ κυρίως ( η πρωταγωνίστρια της ημέρας) γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που νύφες παραλίγο να φτάσουν αχτένιστες στο γάμο, επειδή ο κομμωτής τους ασχολούνταν με τις φίλες τους.

Χρονοδιάγραμμα για την προετοιμασία

Κατανάλωση αλκοόλ

Στις συμβουλές για την ημέρα του γάμου ανήκει και η περιορισμένη κατανάλωση αλκοόλ. Είμαστε σίγουροι ότι θέλεις να θυμάσαι την κάθε στιγμή από τον γάμο σου και να ζήσεις το κάθε λεπτό. Αν, λοιπόν, έχεις αρχίσει να πίνεις από το πρωί για να γιορτάσεις το χαρούμενο γεγονός τότε πολύ πιθανό να σε χαλάσει. Απόλαυσε ένα ποτήρι σαμπάνιας με τις φίλες και την οικογένεια σου χωρίς να χάσεις το μέτρο και χωρίς να σκέφτεσαι με άγχος τι κερνάμε την ημέρα του γάμου!

Τι να μη κάνεις τη μέρα του γάμου κατανάλωση αλκοόλ

Άγχος για τον καιρό

Η ημερομηνία του γάμου ορίζεται πολύ καιρό πριν για αυτό δεν μπορείς να μαντέψεις ακριβώς τον καιρό που θα κάνει τη μεγάλη μέρα. Για αυτό δεν θα πρέπει να σε αγχώσει αυτό. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μεριμνήσεις για το ότι εσύ και οι καλεσμένοι σου βρίσκεστε σε ένα χώρο που δε θα επηρεαστείτε από κακοκαιρίες και βροχές. Για αυτό μη σε παίρνει από κάτω και σκέψου ότι θα δώσει και ένα πιο ρομαντικό στυλ στον γάμο σου!

Άγχος για τον καιρό

Επιλογή παπουτσιών νύφης

Μια ακόμη συμβουλή που θα σου δίναμε είναι μην βάλεις για πρώτη φορά τα γαμήλια παπούτσια την ημέρα του γάμου. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να μην αισθάνεσαι άνετα και να μη μπορείς να περπατήσεις. Για αυτό κάνε αρκετές πρόβες πιο πριν!

Επιλογή παπουτσιών νύφης

Kit πρώτης ανάγκης

Επιπλέον, επάνδρωσε αδερφή, μαμά ή φίλη με ένα kit πρώτης ανάγκης. Γέμισε ένα μικρό κουτάκι με βελόνα, κλωστή, μπατονέτες, υγρά μαντηλάκια, χαρτομάντηλα, τσιρότα, καθαριστικό υφάσματος και το κραγιόν σου για κάθε απρόοπτη στιγμή!

Σχετικά με το γαμπρό

Στο τι κάνει η νύφη την ημέρα του γάμου σε σχέση με τον γαμπρό η διαφορά είναι σημαντική. Η προετοιμασία της νύφης είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και στο σπίτι επικρατεί ένας μικρός πανικός με φίλους και συγγενείς να γιορτάζουν και να ετοιμάζονται. Την ίδια στιγμή ο γαμπρός θα διασκεδάζει, πιθανότατα και πίνοντας και θα ετοιμάζεται παρέα με τους κολλητούς του. Σιγουρέψου από έναν έμπιστο φίλο ότι όλα βαίνουν καλώς και μην αγχώνεσαι περεταίρω! Απόλαυσε τη κάθε στιγμή με τις φίλες σου.

Σχετικά με τον γαμπρό

Έλεγχος της γαμήλιας διαδικασίας

Μια από τις συμβουλές για οργάνωση γάμου είναι ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείς την ημέρα του γάμου σου να τα ελέγξεις όλα. Είχες άπλετο χρόνο να τα σχεδιάσεις όλα βάση κιόλας με λίστα οργάνωσης γάμου και όπως ήθελες για αυτό την σημαντική μέρα που προετοίμαζες τόσο καιρό πρέπει να χαλαρώσεις και να την απολαύσεις! Η δεξίωση, οι μπομπονιέρες και όλα τα υπόλοιπα είναι έτσι όπως τα έχεις κανονίσει. Για αυτό άφησε τον συντονιστή του γάμου σου που έχεις επιλέξει, να ασχοληθεί με τις μικρές λεπτομέρειες!

Έλεγχος της γαμήλιας διαδικασίας

Καλεσμένοι: συγγενείς και φίλοι

Όλοι οι καλεσμένοι σου, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται εκεί για να γιορτάσουν μια από τις πιο σημαντικές μέρες τις ζωής σας. Μη τους παραμελήσεις και δώσε τους σημασία δείχνοντας τους ότι είσαι ευγνώμων που είναι παρόντες σε αυτό το γεγονός. Ξέκλεψε λίγο χρόνο και αφιέρωσε κάποιες στιγμές μιλώντας τους, χορεύοντας μαζί τους και με το να τους ευχαριστήσεις. Αυτό ισχύει πολύ περισσότερο με τους συγγενείς! Νιώθουν το ίδιο έντονα συναισθήματα με εσένα για αυτό αφιέρωσε τους το χρόνο που πρέπει.

Καλεσμένοι συγγενείς και φίλοι

Κινητό και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μια τέτοια μέρα σαν κι αυτή δώσε το κινητό σου στην μαμά, αδερφή ή φίλη σου. Μην είσαι συνέχεια online και απόλαυσε το εδώ και τώρα. Η επόμενη μέρα είναι ότι πρέπει για να τσεκάρεις ό,τι έχεις στο κινητό σου.

Τι να μη κάνεις τη μέρα του γάμου κινητό και μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μικρές αναποδιές στο γάμο

Πάνω από όλα όμως να μη ξεχάσεις πως και αν κάτι δεν πάει βάση σχεδίου αυτό δεν πρέπει να σε πτοήσει. Όλο και κάποια λεπτομέρεια ίσως πάει στραβά αλλά εσύ φρόντισε να επικεντρωθείς στην ουσία και τον αγαπημένο σου. Μην ξεχνάς είναι η μέρα σας!

Μικρές αναποδιές στον γάμο

Στο τέλος της ημέρας τα συναισθήματα θα είναι διαφορετικά και έντονα. Δεν έχει σημασία αν είχε προηγηθεί συγκατοίκηση με τον αγαπημένο σου, οι όρκοι αιώνιας αγάπης που ανταλλάξατε θα σας δημιουργήσουν ένα πιο έντονο δέσιμο και θα αισθανθείτε περισσότερο το αίσθημα της “οικογένειας”

[print_link]