Γάμος 2020 σε Μπλε Χρώμα Ιδέες και Συμβουλές - χρώμα γάμου τάσεις

Γάμος 2020 σε Μπλε Χρώμα: Ιδέες και Συμβουλές

Η Pantone Color Institute ανακοίνωσε το χρώμα της χρονιάς 2020 και είναι το Classic Blue! Αποτελεί μια διαχρονική απόχρωση του μπλε που εκπέμπει κομψότητα από την απλότητα της. Πρόκειται για ένα ξεκούραστο χρώμα που συμβολίζει τη σταθερότητα, την αρμονία και την επικοινωνία. Για αυτό και εμείς δε θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία να προσαρμόσουμε το χρώμα της φετινής χρονιάς στους γάμους. Αν, λοιπόν, πρόκειται να ντυθείς νυφούλα φέτος και αγαπάς τις νέες τάσεις, ο γάμος 2020 σε μπλε χρώμα κλασικό είναι για σένα!

Στολισμός εκκλησίας σε μπλε τόνους

Ο γάμος 2020 σε μπλε χρώμα ήρθε αδιαμφισβήτητα για να μείνει με τη φινέτσα και το στυλ του. Μας θυμίζει άλλωστε ιδιαίτερα τη χώρα μας και τους κυκλαδίτικους γάμους. Για το στολισμό της εκκλησίας θα σου προτείναμε λοιπόν, υφάσματα – ράνερ σε μπλε χρώμα. Ωστόσο δεν είναι απαραίτητο να αποτελέσει το βασικό χρώμα στη παλέτα γάμου σου αλλά να λειτουργήσει και σαν βοηθητικό χρώμα. Μερικοί συνδυασμοί είναι το μπλε με λευκό, με κίτρινο ή με πράσινο. Για ένα μοντέρνο και chic στολισμό εκκλησίας γάμου επίλεξε επίσης γεωμετρικά φανάρια και συνθέσεις λουλουδιών με μπλε πινελιές. Αν πάλι είσαι λάτρης του vintage θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις φανάρια και κηροπήγια σε χρυσές αποχρώσεις παλιού τύπου.

Στολισμός εκκλησίας μπλε

Σετ γάμου

Το pantone χρώμα του 2020 μπορεί να στολίσει και το σετ γάμου. Επίλεξε λευκό δίσκο και ποτήρια σε μπλε αποχρώσεις ή διάφανα. Διάλεξε κουτάκια για τις βέρες με χρυσές, ασημένιες ή μπλε λεπτομέρειες δίνοντας έτσι μια κομψή νότα στο σετ σου.

Γάμος 2020 σε Μπλε Χρώμα σετ γάμου

Στέφανα γάμου

Τέλος για να ολοκληρωθεί το σετ επίλεξε τα στέφανα γάμου σου. Θα σου προτείναμε αν σου αρέσουν τα επάργυρα στέφανα, τότε να διαλέξεις κάτι στις αποχρώσεις του χρυσού ή του ασημένιου. Ανάλογα με το τι θα έχεις επιλέξει στην υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου σου. Αν πάλι θες να φτιάξεις μόνη σου χειροποίητα στέφανα, τότε διάλεξε κορδέλες όπως λινάτσα ή σατέν. Στο τέλος διακόσμησε τα με λουλουδάκια στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού.

Γάμος 2020 σε μπλε χρώμα στέφανα γάμου

Ανθοδέσμη νύφης

Ο γάμος 2020 σε μπλε χρώμα περιλαμβάνει φυσικά και την νυφική ανθοδέσμη. Το απόλυτο αξεσουάρ μια νύφης. Μη διστάσεις να επιλέξεις το μπλε της θάλασσας για την ανθοδέσμη σου. Υπάρχουν αρκετά λουλούδια σε φυσικό μπλε χρώμα όπως οι  ορτανσίες, τα delphiniums και οι υάκινθοι που συνδυάζονται τέλεια με στάχυ, αγριολούλουδα ή με μπλε αμάραντο. Αυτοί οι συνδυασμοί χρωμάτων θα σου δώσουν ένα αριστοκρατικό και φινετσάτο αποτέλεσμα.

Γάμος 2020 σε μπλε χρώμα ανθοδέσμη νύφης

Νυφικό και κουστούμι γαμπρού

Πέρα όμως από το στολισμό ενός γάμου, μπορούμε να εντάξουμε το κλασικό μπλε στο νυφικό και το κουστούμι του γαμπρού. Αν σ αρέσει η πρωτοτυπία συνδύασε με το νυφικό σου μπλε σατέν γόβες και σκουλαρίκια με μπλε λεπτομέρειες. Από την άλλη ο γαμπρός θα μπορούσε να επιλέξει ένα κομψό κουστούμι σε βαθιά μπλε απόχρωση ή να βάλει μια μπουτονιέρα γάμου  με μπλε – λευκές λεπτομέρειες.

Νυφικό και κουστούμι γαμπρού

Τραπέζι ευχών γάμου κλασικό μπλε

Το τραπέζι ευχών ενός αριστοκρατικού γάμου σε μπλε αποχρώσεις θα διαθέτει κυρίως μεταλλικά διακοσμητικά με κλασικές μπλε πινελιές. Χρησιμοποίησε λευκό ευχολόγιο με χρυσές ή ασημένιες λεπτομέρειες καθώς και φανάρια σε μεταλλικές vintage υφές για να δώσεις μια κομψή και σικ νότα στο στολισμό σου. Και εδώ παίξε με υφάσματα όπως είναι η γάζα, τα λινά υφάσματα και η λινάτσα. Επίλεξε ταμπέλες γάμου που θα έχεις στολίσει σε ανάλογες μπλε αποχρώσεις και γιατί όχι να μη βάλεις σε κάποια ιδιαίτερη γωνιά στο χώρο της δεξίωσης του γάμου μπλε καναπέδες, πολυθρόνες ή χαλί.

Τραπέζι ευχών γάμου κλασικό μπλε

Candybar γάμου σε κλασικό μπλε

Μια ακόμα πτυχή ενός γάμου είναι το candybar, οπότε πρέπει να προσαρμοστεί στις κλασικές μπλε επιλογές. Χρησιμοποίησε μεταλλικά καλάθια που θα γεμίσεις με λευκά – μπλε μάρσμελλοους. Επιπλέον, επίλεξε γυάλες με βρυσάκι που θα προσφέρεις δροσερά αναψυκτικά και κοκτέιλ στους καλεσμένους σου. Μια όμορφη λεπτομέρεια θα ήταν να τα προσφέρεις σε βαζάκια γυάλινα με καλαμάκια στις μπλε αποχρώσεις του υπόλοιπου γάμου. Πέραν όμως από αυτό, μπορείς να προσθέσεις χρωματικά ανάλογες εταζέρες όπου θα προσφέρεις τα γλυκά της επιλογής σου. Θα σου προτείναμε, μάλιστα, να διαλέξεις γλυκά, cake pops ακόμα και τη τούρτα γάμου σε μπλε αποχρώσεις. Να είσαι σίγουρη ότι το αποτέλεσμα θα είναι μαγευτικό. Τέλος, χρησιμοποίησε μικρές γυάλες με καπάκι τις οποίες θα γεμίσεις με κουφέτα.

Candybar γάμου σε κλασικό μπλε

Στολισμός δεξίωσης γάμου σε μπλε χρώμα

Τα τραπέζια της δεξίωσης θα στολιστούν αντίστοιχα με το βασικό χρώμα του γάμου, το κλασικό μπλε. Επίλεξε μπλε υφάσματα ή ακόμα και σεμεδάκια για να θυμίζει κάτι από νησιωτικούς γάμους με μπλε στοιχεία. Συνδύασε επίσης ασορτί λινές πετσέτες σε ελαφρύ κόμπο, λευκά ή μπλε πορσελάνινα σερβίτσια και ασορτί κηροπήγια ή φανάρια που θα δένουν αρμονικά με την γιρλάντα λουλουδιών κατά μήκος στο γαμήλιο τραπέζι. Εναλλακτικά θα σου προτείναμε λευκά υφάσματα, γιούτα, μπλε γυάλινα ποτήρια συνδυασμένα με σιτάρι και ξηρά λουλούδια αγρού. Τέλος, αν θέλεις κάτι πιο τολμηρό χρωματικά, θα σου προτείναμε να προσθέσεις έντονες πινελιές όπως το κίτρινο ή το μπορντό στο centerpiece γάμου ή στον υπόλοιπο στολισμό τραπεζιού.

Στολισμός δεξίωσης γάμου σε μπλε χρώμα

Μπομπονιέρες γάμου 2020

Φτιάξε τις πιο σικάτες και αριστοκρατικές DIY μπομπονιέρες για την ημέρα του γάμου σου. Επίλεξε μίνιμαλ διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου και κομμένα υφάσματα στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης. Μια ιδέα είναι να χρησιμοποιήσεις μπλε τούλι που θα δέσεις χαλαρά με κορδέλες λευκές και θα κρεμάσεις ένα μεταλλικό ματάκι. Εναλλακτικά μπορείς να φτιάξεις γυάλινες μπομπονιέρες με μικρές μπλε πινελιές στα κορδόνια, τις κορδέλες και τα διακοσμητικά.

μπομπονιερες 2020 σε μπλε χρωμα

Το κλασικό μπλε είναι ένα διαχρονικό χρώμα που προσδίδει φινέτσα και αριστοκρατικότητα όπου και να το δεις. Είναι, μάλιστα, το πλέον αντιπροσωπευτικό χρώμα της χώρας μας, δένοντας τέλεια και στις χρωματικές παλέτες ενός γάμου. Πάρε ιδέες και οργάνωσε τον γάμο σου που δεν θα έχει να ζηλέψει τίποτα από τους γάμους 2020 των περιοδικών!

[print_link]