Μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκιά 18 DIY ιδέες

Μπομπονιέρες Βάπτισης Πουγκί: 17 DIY ιδέες

Οι μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκιά αποτελούν μια εύκολη και συνάμα εντυπωσιακή επιλογή τόσο για βάπτιση κοριτσιού όσο και αγοριού. Μπορούν να προσαρμοστούν σε όλα τα θέματα βάπτισης και δεν χρειάζονται ιδιαίτερες DIY δεξιότητες. Εμείς σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για χειροποίητες μπομπονιέρες με πουγκιά βάπτισης για να πάρεις έμπνευση και να φτιάξεις τις δικές σου ανεπανάληπτες δημιουργίες.

Μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκιά και χάντρες

Μια παιχνιδιάρικη ιδέα για DIY μπομπονιέρες βάπτισης είναι με χάντρες σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Επίλεξε σκέτα οικονομικά πουγκιά βάπτισης και διακόσμησε τα με χάντρες και κρεμαστά διακοσμητικά. Μια εντυπωσιακή επιλογή είναι οι χάντρες fimo, τα διακοσμητικά γλειφιτζούρια, τα αρκουδάκια και τα κοράλια. Συνδύασε τα με χρωματιστά κορδόνια ή για ένα ακόμα πιο μοντέρνο αποτέλεσμα με σύρματα σε διαφορετικές αποχρώσεις.

Μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκιά και χάντρες

Mix n match μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με τουβλάκια

Μια εξίσου φοβερή ιδέα για μπομπονιέρες βάπτισης με πουγκιά είναι με διακοσμητικά τουβλάκια. Είναι εξαιρετική επιλογή για μια βάπτιση αγοριού ανεξαρτήτου εποχής. Χρησιμοποίησε πουγκιά στις αποχρώσεις του μπλε σε διαφορετικά μοτίβα. Στόλισε τα με πολυμερικές χάντρες, πολύχρωμες κορδέλες και διακοσμητικά τουβλάκια τύπου lego. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Mix n match μπομπονιέρες βάπτισης αγοριού με τουβλάκια

Tropical πουγκιά για καλοκαιρινή βάπτιση

Στη βάπτιση με τροπικό θέμα φτιάξε και τις ανάλογες τροπικές μπομπονιέρες. Για κοριτσίστικες μπομπονιέρες επίλεξε τροπικά πουγκιά με μίνι φύλλα μονστέρας και διακόσμησε τα με DIY μπρελόκ με τροπικές χάντρες. Για αγορίστικες τροπικές μπομπονιέρες συνδύασε έτοιμα πουγκιά με τροπικά φύλλα σε διαφορετικά σχέδια. Φτιάξε mix n match μπομπονιέρες βάπτισης. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδόνια σε βεραμάν και εκρού χρώμα ή με raffia και κορδόνι σε πράσινη απόχρωση.

Tropical πουγκιά για καλοκαιρινή βάπτιση

Μπομπονιέρες βάπτισης διδύμων με πουγκιά

Μοναδικές είναι και οι μπομπονιέρες βάπτισης διδύμων με mix n match πουγκιά και κεραμικά ματάκια. Χρησιμοποίησε λινά πουγκιά σε γαλάζιο και ροζ χρώμα και κάνε πρωτότυπο δέσιμο με χρωματιστά σύρματα. Στο τελείωμα πρόσθεσε κεραμικά ματάκια σε διάφορα χρώματα και φουντίτσες.

Μπομπονιέρες βάπτισης διδύμων με πουγκιά

Μίνιμαλ μπομπονιέρα πουγκί με ματάκι

Για μια μίνιμαλ βάπτιση δημιούργησε με τα χεράκια σου και τις αντίστοιχες μπομπονιέρες με πουγκιά. Κάνε ένα εντυπωσιακό δέσιμο στα πουγκιά με σύρμα. Ξεκίνα πιο σφιχτά και χαλάρωνε σταδιακά το δέσιμο σου. Διακόσμησε με χάντρες σε κίτρινο και γαλάζιο χρώμα. Συνδύασε τις με κεραμικό ματάκι σε μπλε απόχρωση και με βεραμάν φουντίτσα. Είναι ιδανικές για σένα που ψάχνεις μίνιμαλ μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι και κορίτσι.

Μίνιμαλ μπομπονιέρα πουγκί με ματάκι

Μπομπονιέρα πουγκί για ναυτική βάπτιση

Για μια βάπτιση αγοριού με θαλασσινό – ναυτικό θέμα δημιούργησε DIY μπομπονιέρες με άγκυρες. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά σε μπλε navy χρώμα και διακόσμησε με πρωτότυπο κορδόνι σε λευκό – μπλε, διακοσμητική άγκυρα και ματάκι σε γαλάζιο χρώμα.

Μπομπονιέρα πουγκί για ναυτική βάπτιση

Μπομπονιέρες με θέμα πεταλούδα

Από την άλλη αν έχεις μια βάπτιση κοριτσιού με θέμα πεταλούδα φτιάξε ανάλογες θεματικές μπομπονιέρες. Επίλεξε υφασμάτινα πουγκιά ροζ και κάνε περίτεχνο δέσιμο με λευκή δαντέλα. Στο τελείωμα στόλισε διακοσμητική πεταλούδα από πλεξιγκλάς. Με αυτή τη δημιουργία θα δώσεις στο ρομαντισμό μια μοντέρνα πινελιά.

Μπομπονιέρες με θέμα πεταλούδα

Μπομπονιέρες πουγκιά με ουράνιο τόξο

Το ουράνιο τόξο είναι ένα από τα πιο hot θέματα βάπτισης. Το ίδιο ισχύει και για τις DIY μπομπονιέρες. Σε αυτή την ιδέα θα χρειαστείς πολύ απλά υλικά για μπομπονιέρες που ωστόσο θα απογειώσουν τη κατασκευή σου. Πώς θα γίνει αυτό; Τύλιξε πουγκιά λινά σε στυλ φακέλου και χρησιμοποίησε κορδόνια με φουντίτσες σε διάφορα χρώματα. Κόλλησε τα διαδοχικά πάνω στο πουγκί ώστε να σχηματίσουν ένα μικρό ουράνιο τόξο. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό.

Μπομπονιέρες πουγκιά με ουράνιο τόξο

Θεματικές μπομπονιέρες Frida Kahlo με πουγκιά

Αν θέλεις να κάνεις μια DIY βάπτιση με θέμα Frida Kahlo τότε επίλεξε πουγκιά με την Φρίντα και κάνε το δέσιμο με κορδέλες σε ροζ και λαδί χρώμα. Τόσο γρήγορα και εύκολα θα είναι έτοιμες.

Θεματικές μπομπονιέρες Frida Kahlo με πουγκιά

Boho μπομπονιέρες βάπτισης με ζωάκια του δάσους

Φτιάξε εξαιρετικές παιδικές μπομπονιέρες βάπτισης με πολύχρωμα πουγκιά. Χρησιμοποίησε πουγκιά χρωματιστά με ζωάκια και κάνε το δέσιμο με κορδόνι με φούντα. Αυτές οι πολύχρωμες μπομπονιέρες βάπτισης είναι ιδανικές και για βάπτιση αγοριού αλλά και κοριτσιού.

Boho μπομπονιέρες βάπτισης με ζωάκια του δάσους

Μπομπονιέρες πουγκιά με μέλισσες

Διάλεξε πουγκιά για μπομπονιέρες με μοτίβο μέλισσα. Για μια παιχνιδιάρικη εμφάνιση χρησιμοποίησε πουγκιά με μελισσούλες σε διαφορετικά χρώματα για να φτιάξεις mix n match μπομπονιέρες βάπτισης. Γέμισε τα με κουφέτα της επιλογής σου και κάνε ένα όμορφο δέσιμο.

Μπομπονιέρες πουγκιά με μέλισσες

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με σκυλάκια

Μια unisex ιδέα για μπομπονιέρες με πουγκιά είναι αυτή με τα σκυλάκια. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά βάπτισης με σκυλάκια και διακόσμησε τα με κορδόνια σε μαύρο και κόκκινο χρώμα.

Μπομπονιέρα βάπτισης πουγκί με σκυλάκια

Βρες εδώ όλα τα έτοιμα πουγκιά για μπομπονιέρες βάπτισης.

Πουγκιά για νησιωτική βάπτιση

Για μια βάπτιση με θέμα μάτι φτιάξε μπομπονιέρες με μπλε navy πουγκιά. Κλείσε τα σε στυλ φακέλου και στην άκρη διακόσμησε με κορδέλα ματάκι καθώς και με κορδέλες σε λευκό και μπλε.

Πουγκιά για νησιωτική βάπτιση

Πουγκιά χάρτης για vintage βάπτιση με θέμα ταξίδια

Για μια βάπτιση αγοριού με θέμα ταξίδια τα πουγκιά με μοτίβο χάρτη είναι η τέλεια επιλογή. Διακόσμησε τα στο τελείωμα με βεραμάν κορδέλες και κορδόνια κάνοντας περίτεχνο δέσιμο.

Πουγκιά χάρτης για vintage βάπτιση με θέμα ταξίδια

Πουγκιά με ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας

Σε αυτό το σημείο η DIY ιδέα έχει πάρα πολλές παραλλαγές ανάλογα με το φύλο του μωρού, το θέμα βάπτισης και την εποχή. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά και διακόσμησε τα με διακοσμητικά για μπομπονιέρες ξύλινα: εκτυπωμένα ή άβαφα. Συνδύασε τα με πρωτότυπα υλικά κατασκευών και δώσε μια μοναδική εμφάνιση στις δημιουργίες σου.

Πουγκιά με ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας

Πουγκιά με ζωάκια

Επίσης, μπορείς να διαλέξεις φοβερά πουγκιά για μπομπονιέρες με ζωάκια σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Δεν χρειάζεται να τα στολίσεις πολύ αφού τα σχέδια πάνω στα πουγκιά κάνουν από μόνα τους εντύπωση.

Πουγκιά με ζωάκια

Mix n match πολύχρωμα πουγκιά

Αν από την άλλη δεν έχεις συγκεκριμένο θέμα βάπτισης αλλά βασικό χρώμα, τότε επίλεξε πουγκιά στην ίδια χρωματική παλέτα με διαφορετικά μοτίβα. Παίξε με τους χρωματικούς συνδυασμούς και φτιάξε 2 – 3 εκδοχές της ίδιας μπομπονιέρας. Είναι μοντέρνα επιλογή για κάθε είδους βάπτιση.

Mix n match πολύχρωμα πουγκιά

 

Με το προσωπικό σου γούστο και την δημιουργικότητα σου είμαστε σίγουροι ότι το αποτέλεσμα θα είναι ανεπανάληπτο. Βρες εδώ τα πιο εκλεκτά υλικά για μπομπονιέρες βάπτισης και κάνε πραγματικότητα ό,τι έχεις ονειρευτεί για το μωράκι σου.

Τα Αγαπημένα σας:

[print_link]