13 Οικονομικές Μπομπονιέρες Βάπτισης για Κορίτσι

13 Οικονομικές Μπομπονιέρες Βάπτισης για Κορίτσι

Είσαι μαμά και θέλεις να οργανώσεις μια DIY βάπτιση για το μικρό σου κοριτσάκι που θα αφήσει εποχή. Το budget είναι αρκετά περιορισμένο αλλά οι επιλογές καθόλου. Ότι θες κάτι ξεχωριστό για τις μπομπονιέρες βάπτισης το ξέρουμε ήδη. Πρωτοτυπία δε σημαίνει πάντα πολλά και ακριβά υλικά για μπομπονιέρες. Για αυτό εδώ θα βρεις μια λίστα με οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι που δεν υστερούν διόλου σε φινέτσα, στυλ και εντυπωσιακές λεπτομέρειες.

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι mix and match

Έκαναν την εμφάνιση τους στις μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι 2019 και είναι εδώ και το 2020 έτοιμες να κλέψουν τις εντυπώσεις. Μιλάμε, φυσικά, για τις mix and match μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά βάπτισης με κοινή ή παρόμοια απόχρωση και με διαφορετικά σχέδια. Ύστερα διακόσμησε τα πουγκιά σου με κορδέλες και κορδόνια σε ανάλογα χρώματα και σχέδια. Είναι ιδανικές και για οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για αγόρι.

Οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι mix and match

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με αστέρι

Αγαπάμε ιδιαίτερα τις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης γιατί μπορεί να τις κάνει κανείς χάζι έτσι όπως θα διακοσμούν κρεμασμένες  στο τραπέζι ευχών μιας βάπτισης. Επίλεξε ένα πολύ γλυκό θέμα βάπτισης για κορίτσι, το αστέρι. Ύστερα στόλισε τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου με κορδόνια και κορδέλες σε παλ αποχρώσεις και κόλλησε πάνω ένα ξύλινο αστέρι. Με τόσο εύκολα υλικά για μπομπονιέρες θα έχεις κάτι φαντασμαγορικό!

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης κρεμαστή με αστέρι

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης κοριτσιού πουγκί με αστέρια

Μια εναλλακτική πρόταση για σένα που έχεις επιλέξει θέμα βάπτισης αστέρι είναι τα έτοιμα πουγκιά με αστέρια. Διάλεξε βεραμάν πουγκιά με αστέρια και γέμισε τα με τα κουφέτα της επιλογής σου καθώς και ροζ χαρτί αφής. Αφού τελειώσεις κάνε όμορφο δέσιμο με χρωματιστό κορδόνι σε ροζ, βεραμάν και γκρι χρώματα. Μια εύκολη και παιχνιδιάρικη ιδέα για μπομπονιέρα βάπτισης.

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης κοριτσιού πουγκί με αστέρια

Ρομαντική μπομπονιέρα βάπτισης με υφασμάτινα λουλούδια

Μια ιδέα για οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι είναι με υφασμάτινα λουλούδια. Αναλυτικότερα, διάλεξε υφάσματα λονέτας στις αποχρώσεις που θέλεις και φτιάξε χειροποίητα πουγκιά. Δέσε εξωτερικά με το ίδιο ύφασμα σε αντίστοιχο χρώμα και διακόσμησε εξίσου με χειροποίητα λουλούδια. Γρήγορα και εύκολα θα έχεις πανέμορφες DIY μπομπονιέρες βάπτισης.

Ρομαντική μπομπονιέρα βάπτισης με υφασμάτινα λουλούδια

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης με μίνι κασπώ

Μια άλλη πρόταση μας που συνδυάζει τις πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι με την οικονομία είναι με μίνι κασπώ. Χρησιμοποίησε μεταλλικά κασπώ στα χρώματα που θες και διακόσμησε τα με λουλουδάκια. Κάπου στο πλάι δέσε σε ένα μικρό πουγκάκι τα κουφέτα της αρεσκείας σου και η μίνι διακοσμητική γλαστρούλα είναι έτοιμη.

Οικονομική μπομπονιέρα βάπτισης με μίνι κασπώ

Οικονομική κοριτσίστικη μπομπονιέρα βάπτισης με χάρτινα κουτάκια

Τα χάρτινα κουτάκια για μπομπονιέρες σου προσφέρουν πολλές επιλογές πάντα on budget. Μια πρόταση είναι να επιλέξεις έτοιμα θεματικά κουτάκια για τις χειροποίητες μπομπονιέρες σου. Ένα παράδειγμα είναι με μονόκερο. Επομένως εσύ  που ψάχνεις οικονομικά υλικά για μπομπονιέρες μονόκερος είναι η τέλεια λύση, αφού θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις σκέτα κουτάκια και να τα διακοσμήσεις εσύ, όπως θέλεις.

Οικονομική κοριτσίστικη μπομπονιέρα βάπτισης με χάρτινα κουτάκια

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με χωνάκια

Μια πολύ οικονομική λύση που ολοένα και περισσότερα ζευγάρια προτιμούν είναι τα χάρτινα ή υφασμάτινα χωνάκια με κουφέτα, μαρσμέλλοου, ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια. Πρόκειται για εναλλακτικές μπομπονιέρες βάπτισης που στολίζονται τέλεια σε ένα candybar βάπτισης από όπου θα μπορούν να τα πάρουν οι καλεσμένοι σου.

Μπομπονιέρες βάπτισης κοριτσιού με χωνάκια - οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι

Μπομπονιέρα βάπτισης κοριτσιού με χάρτη

Όπως και στις μπομπονιέρες βάπτισης αγόρι έτσι και στο κορίτσι μπορείς να επιλέξεις μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι vintage με χάρτη. Αν, λοιπόν, έχεις επιλέξει θέμα βάπτισης ταξίδια τι καλύτερο από μπομπονιέρα – φάκελο χάρτη. Βρες έτοιμα πουγκιά ή υφάσματα – χάρτης και στόλισε τα με κορδέλες και κορδόνια σε κοριτσίστικες αποχρώσεις.

Μπομπονιέρα βάπτισης κοριτσιού με χάρτη

Οικονομική παιδική μπομπονιέρα για κορίτσι με σαπουνόφουσκες

Για μπομπονιέρες που μένουν στους μικρούς καλεσμένους σου θα σου προτείναμε τη παιδική μπομπονιέρα με σαπουνόφουσκες. Θα απασχολήσει τα παιδιά στη δεξίωση ή το πάρτυ βάπτισης χωρίς να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη, αφού πρόκειται για ένα έτοιμο παιχνίδι.

Οικονομική παιδική μπομπονιέρα για κορίτσι με σαπουνόφουσκες

Οικονομική μπομπονιέρα vintage με σβούρα

Αν είσαι λάτρης του vintage και ψάχνεις αντίστοιχες χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης με retro διακοσμητικά μπομπονιέρας, τότε θα σου προτείναμε τη σβούρα. Κρέμασε από τις σβούρες μερικά πεντανόστιμα κουφέτα της επιλογής σου καθώς και κορδέλες δαντέλες. Αυτές οι vintage μπομπονιέρες βάπτισης θα είναι φοβερές. Ανήκουν στην ίδια θεματολογία με κάποιον που ψάχνει κλεψύδρα μπομπονιέρα βάπτισης.

Οικονομική μπομπονιέρα vintage με σβούρα

Μπομπονιέρα βάπτισης κορίτσι με κλουβάκι

Μια ακόμη ιδέα για πρωτότυπες μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι είναι με μεταλλικό κλουβάκι. Χρησιμοποίησε, εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης – κλουβάκια. Δέσε πάνω κορδέλες και τα κουφέτα σου. Δε χρειάζεται να τα στολίσεις ιδιαίτερα αφού από μόνα τους τα μίνι κλουβάκια υπόσχονται να ξεχωρίσουν.

Μπομπονιέρα βάπτισης κορίτσι με κλουβάκι - οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι

Μπομπονιέρα βάπτισης on budget με γυάλινο βαζάκι

Αγαπάμε ιδιαίτερα τις γυάλινες μπομπονιέρες τόσο σε ένα DIY γάμο όσο και σε μια DIY βάπτιση. Συν τοις άλλοις, κερδίζουν τις εντυπώσεις χωρίς πολλά έξοδα. Επίλεξε μικρά βαζάκια γυάλινα και γέμισε τα με κουφέτα ή εναλλακτικά με κάποιο παραδοσιακό γλυκό. Στόλισε τα ελαφρώς με κορδέλες, κορδόνια ή μικρά διακοσμητικά και είναι έτοιμες!

Μπομπονιέρα βάπτισης on budget με γυάλινο βαζάκι - οικονομικές μπομπονιέρες βάπτισης για κορίτσι

Ρομαντική μπομπονιέρα βάπτισης με πουγκί και δαντέλες

Τέλος, για μια ρομαντική βάπτιση κοριτσιού θα σου προτείναμε τις χειροποίητες μπομπονιέρες με πουγκιά και δαντέλες. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά σε παλ αποχρώσεις και φτιάξε ένα κομψό δέσιμο με κορδέλες δαντέλες. Πρόσθεσε πέρλες ή στρας για περισσότερη λάμψη και κομψότητα.

Ρομαντική μπομπονιέρα βάπτισης με πουγκί και δαντέλες

Μια βάπτιση από τα χεράκια σου είναι ήδη επιφορτισμένη από περίσσιο συναισθηματισμό και πρωτοτυπία. Αυτό συμβαίνει γιατί παίρνεις έμπνευση από τον μοναδικό δεσμό και την ατέρμονη και ανιδιοτελή αγάπη που έχεις με το κοριτσάκι σου. Να θυμάσαι πως δεν έχει σημασία η μεγάλη τιμή για να είναι κάτι ξεχωριστό και εντυπωσιακό αλλά η φαντασία και το μεράκι που θα βάλεις στις DIY κατασκευές σου.

[print_link]