πακέτα κουμπάρων - τι πληρώνουν

Πακέτα κουμπάρων για Γάμο: Τι πληρώνουν οι κουμπάροι;

Θα γίνεις κουμπάρα, ε; Σε έπιασε το άγχος: Τι είναι τα πακέτα κουμπάρων; Τι πληρώνουν οι κουμπάροι; Ποιες οι υποχρεώσεις της κουμπάρας ή του κουμπάρου; Πόσα πρέπει να ξοδέψω; Τι πρέπει να ξέρω; Τι θα φορέσω; Τι κάνουμε με τα στέφανα;

Όπα, όπα, φιλενάδα, στοπ. Μην αγχώνεσαι! Όλα θα γίνουν! Για τις υποχρεώσεις κουμπάρων έχουμε ξαναγράψει αναλυτικά. Μην ξεχνάς, η κουμπάρα και ο κουμπάρος ανήκουν στους πρωταγωνιστές του γάμου. Εκείνη την ημέρα θα λάμπεις και θα σε φωτογραφίζουν συνέχεια. Αν οργανωθείς εγκαίρως, θα τα έχεις όλα στην εντέλεια και δεν θα ανησυχείς για τίποτα.

Η κουμπάρα ή ο κουμπάρος αναλαμβάνουν το κόστος για τα στέφανα γάμου, τις λαμπάδες και το σετ κουμπάρου, δηλαδή το δίσκο με την καράφα και το ποτήρι.

Πακέτα κουμπάρων: Στυλ και χρώματα

Έχε στο νου σου να μιλήσεις με την νύφη για το στυλ που έχει αποφασίσει για το γάμο της. Σκέψου το μέρος που γίνεται ο γάμος (σε πόλη, σε νησί), την ώρα (μεσημέρι ή βράδυ), το ύφος (πολυτελές, κλασικό κ.α.), την προσωπικότητα του ζευγαριού και τις προτιμήσεις τους. Έχοντας αυτά κατά νου μπορείς να διαλέξεις καλύτερα ένα από τα έτοιμα πακέτα κουμπάρων. Με μια κίνηση θα έχεις τα πάντα έτοιμα. Μπορείς να επιλέξεις το πακέτο σου σε glamorous chic ύφος, σε art deco (στυλ 1920’s) που κατακτά συνεχώς έδαφος, στο αγαπημένο ροζ-χρυσό χρώμα ή στα χρώματα του ελληνικού καλοκαιριού. Αν πάλι σε γοητεύουν τα γήινα χρώματα και το φυσικό στυλ θα ενθουσιαστείς με το shabby chic στυλ, το συνδυασμό λινάτσας-δαντέλας και το country glam.

paketa_koumparon_sxedia_polla

Αντίστοιχα θα διαλέξεις και το φόρεμά σου. Δεν γίνεται δίπλα σε μια απλή νύφη ή σε ένα γάμο στην παραλία εσύ να φορέσεις φόρεμα-υπερπαραγωγή.

Συμβουλή: Η κουμπάρα βάζει τις βέρες και αλλάζει τα στέφανα. Αν υπάρχει και κουμπάρος, βάλε τον κουμπάρο να αναλάβει τις βέρες και εσύ κράτα την «υποχρέωση» να αλλάξεις τα στέφανα. Είναι πιο εφετζίδικη κίνηση και σε βλέπουν όλοι οι καλεσμένοι!

 

Οι κουμπάροι επωμίζονται τα έξοδα της εκκλησίας. Τακτοποίησε αυτήν την λεπτομέρεια πριν το μυστήριο για να είσαι ήσυχη και χαλαρή στις φωτογραφίες μετά. Ή στείλε τον κουμπάρο να το κανονίσει.

Στη δεξίωση είστε όχι μόνο τα τιμώμενα πρόσωπα (το ζευγάρι σας επέλεξε για κουμπάρα/κουμπάρο), αλλά έχετε και μια σοβαρή αποστολή: εσείς θα σηκωθείτε πρώτοι και θα παρακινήσετε και τους άλλους καλεσμένους να χορέψουν. Θα ξεκινήσετε το πάρτι με το δικό σας κέφι!

Συμβουλή Πάρε μαζί σου παραμάνες (πάντα χρειάζονται!) και ένα δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, πιο χαμηλά και άνετα, για όταν κουραστείς!

[print_link]