πασχαλινές λαμπάδες για ζευγάρια

Πασχαλινές Λαμπάδες για Ζευγάρια: 7 Ιδέες

Το φετινό Πάσχα σε βρίσκει με ταίρι ή ακόμα καλύτερα παντρεμένη; Ευκαιρία να το δείξεις επιλέγοντας σχετικές πασχαλινές λαμπάδες με το ταίρι σου, κάνοντας τη διαφορά την ημέρα της Ανάστασης. Εδώ θα βρεις μερικές χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες για ζευγάρια που θα κλέψουν την παράσταση με τη πρωτοτυπία τους.

Πασχαλινή λαμπάδα με διακοσμητικά ζευγαριού

Η πρώτη μας ιδέα για πασχαλινές λαμπάδες για ζευγάρια από τα χεράκια σου είναι με διακοσμητικά ζευγαριού. Με άλλα λόγια, επίλεξε διακοσμητικά όπως κομμάτια παζλ Mr & Mrs, διακοσμητικά άντρα και γυναίκας και άλλα τέτοια υλικά που μπορείς να βρεις και στα διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου. Έπειτα στόλισε τα σε πασχαλινές λαμπάδες σκέτες διαφορετικών χρωμάτων. Μια πρόταση είναι μαύρο και ροζ αλλά αυτό εξαρτάται ξεκάθαρα από τα δικά σου γούστα. Εναλλακτική ιδέα διακόσμησης είναι και με διακοσμητικό βέρες. Αποτελεί ιδανική πρόταση για σένα που ψάχνεις ιδέες για λαμπάδες με κοσμήματα.

Πασχαλινή λαμπάδα με διακοσμητικά ζευγαριού

Πασχαλινή λαμπάδα για ζευγάρια με συνδυασμό χρωμάτων

Μια μοντέρνα ιδέα που ήρθε για να μείνει από τις πασχαλινές λαμπάδες 2019 είναι οι mix and match DIY πασχαλινές λαμπάδες ζευγαριών. Παίξε με τα αγαπημένα σας χρώματα και φτιάξε χειροποίητες λαμπάδες πασχαλινές που να δένουν χρωματικά μεταξύ τους. Διάλεξε χρωματιστές πασχαλινές λαμπάδες σκέτες σαγρέ, τετράγωνες, πλακέ, στρογγυλές καθώς και πασχαλινά διακοσμητικά ανάλογα με το γούστο σας. Έπειτα στόλισε τις με κορδέλες, κορδόνια και μικρά διακοσμητικά συνδυάζοντας τις αποχρώσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Πασχαλινή λαμπάδα για ζευγάρια με συνδυασμό χρωμάτων

Πασχαλινή λαμπάδα ζευγαριών με ματάκι

Αν αγαπάτε εσύ και ο σύντροφος σου το μινιμαλισμό τότε θα σου προτείναμε τις πασχαλινές λαμπάδες με ματάκι. Δεν χρειάζεται να βάλεις πολλα διακοσμητικά πάνω για να είναι κάτι όμορφο και απλό. Επίλεξε ματάκια με κρίκο αν θέλεις λαμπάδες με μπρελόκ ή σκέτα διακοσμητικά ματάκια. Συνδύασε τα με απλές κορδέλες και κορδόνια ακόμα και φελλό. Προαιρετικά πρόσθεσε μικρές φουντίτσες ή στρας για λίγη περισσότερη λάμψη.

Πασχαλινή λαμπάδα ζευγαριών με ματάκι

Διπλή Πασχαλινή λαμπάδα για νιόπαντρους

Αν πάλι είσαι φρεσκοπαντρεμένη και θέλεις να το δείξεις οι διπλές πασχαλινές λαμπάδες είναι μια πρωτότυπη επιλογή. Διάλεξε 2 ίδια κεριά λαμπάδες και σφίξτα με κορδόνια και κορδέλες. Διακόσμησε το διπλό κερί με ένα εναλλακτικό διακοσμητικό όπως σουπλά τουρτοδαντέλες ή κάποιο ύφασμα, ώστε να μη φαίνεται η ένωση. Στόλισε με καρδούλες.

Διπλή Πασχαλινή λαμπάδα για νιόπαντρους

Πασχαλινές λαμπάδες για ζευγάρι με θαλασσινό θέμα

Δηλώνετε λάτρεις του καλοκαιριού; Τότε οι πασχαλινές λαμπάδες με θαλασσινό θέμα είναι για σας. Φτιάξε για τον σύντροφο σου DIY πασχαλινή λαμπάδα με ναυτικό θέμα. Κάνε ναυτικούς κόμπους με κορδόνια, διακόσμησε τη λαμπάδα σου με ναυτικό τιμόνι, άγκυρα, κοχύλια ή βατραχοπέδιλα. Για τη δικιά σου πασχαλινή λαμπάδα επίλεξε για θέμα τη γοργόνα. Βάλε πάνω στη λαμπάδα σου διακοσμητική γοργόνα, θαλασσόξυλα και φυσικά μπόλικη χρυσόσκονη. Είναι ιδανική και ως πασχαλινή λαμπάδα για κορίτσια.

Πασχαλινές λαμπάδες για ζευγάρι με θαλασσινό θέμα - πασχαλινες λαμπαδες για ζευγάρια

Πασχαλινή λαμπάδα με μουστάκι και χείλη

Μια πασχαλινή λαμπάδα για ζευγάρια με vintage χαρακτήρα είναι με χείλη και μουστάκι αντίστοιχα. Φτιάξε πασχαλινή λαμπάδα για άντρα με μουστάκι σε σκούρες αποχρώσεις και πασχαλινή λαμπάδα για γυναίκα με χείλη.

Πασχαλινή λαμπάδα με μουστάκι και χείλη

Πασχαλινές λαμπάδες με χιουμοριστικό θέμα

Τέλος, αν σαν ζευγάρι διαθέτετε χιούμορ και αυτοσαρκασμό θα σου προτείναμε τις λαμπάδες για ζευγάρια “τι έχεις”. Πρόκειται για διακοσμητικά που εξυμνούν τις αιώνιες διαφορές μεταξύ των δύο φύλων στο τρόπο σκέψεις με ένα χιουμοριστικό τρόπο.

Πασχαλινές λαμπάδες με χιουμοριστικό θέμα

Βάλε τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου να δουλέψουν παρέα και φτιάξε ανεπανάληπτες DIY πασχαλινές λαμπάδες για σένα και το ταίρι σου. Ακόμα καλύτερα μπορείτε να τις φτιάξετε και μαζί περνώντας δημιουργικό χρόνο. Ακόμα το σκέφτεσαι;

[print_link]