Πώς να οργανώσω Βάπτιση την άνοιξη ιδεες συμβουλες

Πώς να οργανώσω Βάπτιση την Άνοιξη;

Ο καιρός σιγά σιγά έχει γλυκάνει και η Άνοιξη κάνει δειλά αισθητή την παρουσία της. Πρόκειται και για μια εποχή που ξεκινούν συστηματικά οι βαπτίσεις της ανοιξιάτικης – καλοκαιρινής περιόδου. Ωστόσο η βάπτιση του παιδιού μας οφείλει να είναι μοναδική και ανεπανάληπτη όπως και το ίδιο. Εμείς εδώ λοιπόν σου προτείνουμε μοναδικά υλικά για βάπτιση και συμβουλές για μια τέλεια βάπτιση την άνοιξη.

Χρώματα για βάπτιση την άνοιξη

Για μια βάπτιση την άνοιξη, είτε πρόκειται για βάπτιση κοριτσιού είτε για αγοριού επίλεξε αντίστοιχα χρώματα της εποχής. Κάποιοι προτιμούν για τη διακόσμηση βάπτισης παλ χρωματισμούς του ροζ και του γαλάζιου. Από την άλλη, όμως για τη βάπτιση 2019 σου προτείνουμε έντονες επιλογές του ροζ, μπλε, κίτρινου και πράσινου. Θα ταιριάζει τέλεια με τη χρωματική παλέτα της εποχής δίνοντας μοντέρνες νότες στο μυστήριο!

Χρώματα ανοιξιάτικης βάπτισης - βάπτιση την άνοιξη

Λουλούδια

Επιπλέον σε μια ανοιξιάτικη βάπτιση δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τα λουλούδια. Επίλεξε ανοιξιάτικα λουλούδια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη που να ταιριάζουν και στις αποχρώσεις της υπόλοιπης διακόσμησης όπως λευκά, ροζ, κίτρινα κ. ο. κ . Δώσε τις ανοιξιάτικες μυρωδιές και τα χρώματα σ’ αυτήν την ξεχωριστή μέρα για το μωράκι σου, ξεκινώντας από το στολισμό μέχρι τις χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα τα λουλούδια.

Ανοιξιάτικος στολισμός βάπτισης

Candybar με ανοιξιάτικη διακόσμηση

Φυσικά σε μια βάπτιση την άνοιξη δεν θα μπορούσε να λείπει και το candybar. Πρόσθεσε σε ένα τραπέζι δίσκους με πολύχρωμα μακαρόνς και γυάλινα βάζα με καπάκι γεμάτα με μαρσμέλοους. Επίσης μπορείς να βάλεις κασπώ με γλειφιτζούρια και εταζέρες γεμάτες με cupcakes. Αφού ολοκληρώσεις τη λίστα με τα γλυκίσματα του candybar μη ξεχάσεις να βάλεις και γυάλες με βρυσάκι που θα τις έχεις γεμίσει με δροσερούς χυμούς. Συμπλήρωσε μερικά ανοιξιάτικα διακοσμητικά ή λουλούδια αν πρόκειται για βάπτιση με θέμα λουλούδια.

Candybar βάπτισης Άνοιξη

Θεματικές βαπτίσεις για βάπτιση την Άνοιξη

Σε αυτό το σημείο έχουμε να σου προτείνουμε μερικά θέματα για ανοιξιάτικη βάπτιση. Πιο κλασικές προτάσεις είναι με η βάπτιση Sarah Kay για θέμα βάπτισης κορίτσι ή ταξίδια με χάρτες, βαλίτσες και υδρόγειο για αγόρι αλλά και για κορίτσι. Ανάλογα με το φύλο του μωρού σου θα προσαρμόσεις τα χρώματα του θέματος σου. Επιπλέον, ένα πρωτότυπο θέμα είναι τα ζώα του δάσους. Επίλεξε γήινες αποχρώσεις και διακόσμησε από την εκκλησία, μέχρι το χώρο της δεξίωσης και τις μπομπονιέρες με διάφορα ζωάκια. Φυσικά αυτά είναι μόνο μερικά θέματα βάπτισης που μπορείς να επιλέξεις!

Θεματικές βαπτίσεις βάπτιση την άνοιξη

Ενδυμασία για ανοιξιάτικη βάπτιση

Για το τέλος σου αφήσαμε και εκείνο το ερώτημα που βασανίζει κυρίως μαμάδες και νονές. Όλες αναρωτιόμαστε τι να φορέσω για βάπτιση την άνοιξη. Προτίμησε ανάλαφρα ρούχα σε ανοιξιάτικους τόνους και συνδύασε τα με ένα ελαφρύ μακιγιάζ και χτένισμα ειδικά αν πρόκειται για μεσημεριανή βάπτιση.  Επιπλέον, δεν συνίστανται οι ψηλές γόβες γιατί δεν θα διευκολύνουν ούτε τη μαμά ούτε τη νονά με το νεοφώτιστο. Κάνε τη διαφορά με απλούς και σικ συνδυασμούς.

Ενδυμασία για ανοιξιάτικη βάπτιση

Η άνοιξη είναι η εποχή που οι μυρωδιές των λουλουδιών που ανθίζουν παντού μας δημιουργούν μια ευχάριστη διάθεση. Τι καλύτερο, λοιπόν από το να κάνεις τότε τη βάπτιση του μικρού σου πρίγκιπα ή πριγκίπισσας; Ξεσήκωσε ιδέες, χρώματα και μυρωδιές από την άνοιξη και σε συνδυασμό με τη φαντασία σου φτιάξε μια αξέχαστη βάπτιση για το παιδί σου!

[print_link]