Πρωτότυπα στεφάνια για την Πρωτομαγιά

Πρωτότυπα Στεφάνια για την Πρωτομαγιά: 6 Εναλλακτικές Ιδέες

Δεν έμεινε πολύς καιρός που θα υποδεχτούμε το Μάιο, τον πιο χρωματιστό και μυρωδάτο μήνα του χρόνου. Όπως είθισται οι περισσότεροι από εμάς φτιάχνουμε στεφάνια με πολύχρωμα λουλούδια για τη διακόσμηση εξώπορτας. Αλλά αυτό είναι κάπως συνηθισμένο, άρα γιατί να μην κάνουμε κάτι διαφορετικό; Εμείς εδώ θα σου προτείνουμε 6 εναλλακτικές ιδέες για πρωτότυπα στεφάνια για την Πρωτομαγιά!

Πρωτομαγιάτικα στεφάνια με τελάρο κεντήματος

Αν ψάχνεις μια πρωτότυπη για διακοσμητικά στεφάνια κατασκευή το τελάρο κεντήματος είναι ιδανικό. Για αυτά τα πρωτότυπα στεφάνια για την Πρωτομαγιά θα χρειαστείς τελάρο κεντήματος στο μέγεθος που θες, υφάσματα και ανοιξιάτικες κορδέλες. Μια ακόμα πρόταση είναι να δέσεις τελάρα κεντήματος σε διαφορετικά μεγέθη και έπειτα να τα στολίσεις. Με αυτό τον τρόπο θα έχεις ένα πιο περίτεχνο αποτέλεσμα.

Ανοιξιάτικα στεφάνια με τελάρο κεντήματος

Στεφάνι εξώπορτας με κασπώ

Μια ιδέα για πρωτότυπα στεφάνια για την Πρωτομαγιά είναι με μεταλλικά κασπώ ή καλάθια. Πάρε ένα κασπώ, φύτεψε είτε αληθινά λουλούδια, είτε διακόσμησε το με τεχνητά λουλούδια και κλαδιά. Τόσο εύκολα και με λίγα υλικά για διακοσμητικά στεφάνια θα φτιάξεις μια μοναδική διακόσμηση εξώπορτας.

Ανοιξιάτικα στεφάνια με κασπώ

Στεφάνι για την Πρωτομαγιά από ομπρέλα

Τα στεφάνια από ομπρέλα ανήκουν επάξια στα πρωτότυπα στεφάνια για την Πρωτομαγιά. Πάρε μια ομπρέλα από τις μεγάλες, όχι πτυσσόμενη. Έπειτα πρόσθεσε μέσα μια μικρή, ελαφριά γλάστρα με κάποιο λουλούδι ή φτιάξε μια ανθοδέσμη από διακοσμητικά τεχνητά λουλούδια της Άνοιξης και κλαδιά. Είναι ιδανικό για την ανοιξιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου!

Ανοιξιάτικα στεφάνια από ομπρέλα

Πρωτότυπα στεφάνια πόρτας από γαλότσες

Μια παραλλαγή της προηγούμενης ιδέας με την ομπρέλα είναι οι γαλότσες. Διάλεξε χρωματιστές γαλότσες και πρόσθεσε μέσα διακοσμητικά λουλούδια. Στη συνέχεια κρέμασε τις από ένα σχοινί ή κορδόνι δημιουργώντας μια απίστευτη DIY κατασκευή για την ανοιξιάτικη διακόσμηση εξωτερικού χώρου σου.

Ανοιξιάτικα στεφάνια από γαλότσες

Φλοράλ Στεφάνια με καπέλα

Φτιάξε μοναδικά διακοσμητικά στεφάνια πόρτας από ψάθινο καπέλο. Διακόσμησε ένα μεγάλο ψάθινο καπέλο με λουλούδια και πολύχρωμες κορδέλες. Πρόκειται για μια πολύ οικονομική πρόταση που θα δώσει μια μοντέρνα νότα στο σπίτι σου που όλοι θα ζηλέψουν! Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις κιόλας ως πασχαλινά ανοιξιάτικα διακοσμητικά τοίχου.

Ανοιξιάτικα στεφάνια από ψάθινο καπέλο

Ρουστίκ Βέργινο στεφάνι με λινάτσα

Για το τέλος σου αφήσαμε μια ρουστίκ πρόταση που συγκαταλέγεται στα χειροποίητα στεφάνια με λινάτσα. Αντί να φτιάξεις ένα κλασικό στεφάνι για την Πρωτομαγιά, στόλισε ένα βέργινο στεφάνι με τεχνητά φρούτα ή αποξηραμένα λουλούδια. Στη συνέχεια πρόσθεσε κορδέλες λινάτσας ξεφεύγοντας από τις συνηθισμένες επιλογές για πρωτομαγιάτικα στεφάνια!

Βέργινο στεφάνι με λεμόνια και λινάτσα

Υποδέξου την Πρωτομαγιά με μπόλικη φαντασία και χρώματα. Ξέφυγε από τα συνηθισμένα και φτιάξε μόνη σου εναλλακτικά πρωτομαγιάτικα στεφάνια με οικονομικά υλικά!

 

[print_link]