Πως να στολίσω το αμάξι γάμου;

Πώς να Στολίσω το Αμάξι Γάμου; Ιδέες Διακόσμησης

Η μεγάλη μέρα του γάμου σου με τον αγαπημένο σου είναι προ των πυλών. Είναι τα πάντα έτοιμα: από τη διακόσμηση τραπεζιού δεξίωσης μέχρι και τις DIY μπομπονιέρες γάμου. Μια επιπλέον σημαντική λεπτομέρεια είναι το αμάξι που θα σε φέρει στην εκκλησία σαν Miss και θα σε πάρει πια σαν Mrs μαζί με τον σύζυγο σου. Ο στολισμός αυτοκινήτου νύφης ανήκει στις αρμοδιότητες των κουμπάρων οπότε μπορείς να έρθεις σε συνεννόηση με το τι θέλεις να έχει πάνω ο στολισμός αυτοκινήτου γάμου.  Πέρα από το ότι υπάρχουν φοβερές και πρωτότυπες ιδέες για μεταφορά της νύφης στην εκκλησία εμείς θα σου δώσουμε μερικές διακοσμητικές απαντήσεις στο πώς να στολίσω το αμάξι γάμου μου.

Στολισμός αυτοκινήτου για γάμο με μπουκέτο λουλουδιών

Η πιο κλασική και διαχρονική επιλογή στο πώς να στολίσω το αμάξι του γάμου δεν είναι άλλη από τα μπουκέτα γάμου. Αν επιλέξεις κάτι τέτοιο, μπορείς είτε να φτιάξεις μόνη σου μια σύνθεση λουλουδιών είτε να αφεθείς στα χέρια των ειδικών. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπάρχει χρωματική αρμονία και σύνδεση με την υπόλοιπη DIY διακόσμηση γάμου και φυσικά με τη νυφική ανθοδέσμη.

Στολισμός αυτοκινήτου για γάμο με μπουκέτο λουλουδιών

Στολισμός αυτοκίνητου με κορδέλες

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο λιτό για το πως να στολίσω το αμάξι του γάμου τότε θα σου προτείναμε τις κορδέλες και τα υφάσματα. Δέσε από τους καθρέφτες του αυτοκινήτου και τη κεραία κορδέλες στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Πρόσθεσε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου και στο πορτ παγκάζ κομμένα υφάσματα όπως τούλι. Κάνε περίτεχνα δεσίματα για ένα όμορφο και vintage αποτέλεσμα.

Στολισμός αυτοκίνητου με κορδέλες
Στολισμός αυτοκίνητου με κορδέλες

Μοντέρνος στολισμός αυτοκίνητου με πινακίδες και γιρλάντες

Είστε μοντέρνο ζευγάρι και σας διακατέχει ο αυθορμητισμός και το χιούμορ; Τότε ο γαμήλιος στολισμός του αυτοκινήτου με πινακίδες ή γιρλάντες είναι για σας. Διακόσμησε το αμάξι με πινακίδες γάμου Just Married ή με γιρλάντες Mr & Mrs και δώσε μια νεανική νότα στο στολισμό του αμαξιού.

Πως να στολίσω το αμάξι γάμου; Μοντέρνος στολισμός αυτοκίνητου με πινακίδες και γιρλάντες

Στολισμός αυτοκινήτου γαμπρού και νύφης με τενεκεδάκια

Μια άλλη μοντέρνα ιδέα με αίσθηση του χιούμορ είναι να βάλεις στο γαμήλιο αυτοκίνητο τενεκεδάκια. Ακολούθησε το αμερικάνικο έθιμο και δέσε στο πίσω μέρος του αμαξιού με κορδόνια, μεταλλικά τενεκεδάκια που θα κάνουν θόρυβο. Έτσι όλοι θα μάθουν το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου σου.

Πως να στολίσω το αμάξι γάμου; Στολισμός αυτοκινήτου γαμπρού και νύφης με τενεκεδάκια

Πρωτότυπος στολισμός αυτοκίνητου για γάμο με γιρλάντα λουλουδιών

Αν θέλεις να ξεφύγεις από τα κλασικά μπουκέτα λουλουδιών για στολισμό γαμήλιου αυτοκινήτου, τότε θα σου προτείναμε τη γιρλάντα από λουλούδια. Φτιάξε γιρλάντα από λουλούδια και διακόσμησε τη κατά μήκος του καπό ή στο πίσω τζάμι του αμαξιού με μια βεντούζα για στολισμό αυτοκίνητου. Εναλλακτικά, μπορείς αντί για γιρλάντα να φτιάξεις χειροποίητα στεφάνια γάμου για το αυτοκίνητο.

Πως να στολίσω το αμάξι γάμου; Πρωτότυπος στολισμός αυτοκίνητου για γάμο με γιρλάντα λουλουδιών

Γιρλάντα με κλαδιά και φυλλώματα για αμάξι γάμου

Μια εναλλακτική πρόταση της προηγούμενης, για σένα που θέλεις ένα πιο φυσικό και ίσως boho αποτέλεσμα, είναι η γιρλάντα με κλαδιά και φυλλώματα. Φτιάξε μια φουσκωτή γιρλάντα από φυλλώματα όπως ευκάλυπτο, φτέρη, κλαδιά ελιάς κ.α. Με μια τέτοια επιλογή θα δώσεις μια μοντέρνα και σικάτη άποψη στη διακόσμηση του αυτοκινήτου που θα σε μεταφέρει προς και από την εκκλησία μια τέτοια σημαντική στιγμή.

Γιρλάντα με κλαδιά και φυλλώματα για αμάξι γάμου

Μπαλόνια και φούντες για στολισμό αμαξιού γάμου

Τέλος, μια πολύ μοντέρνα και οικονομική λύση στο πώς να στολίσω το αμάξι γάμου είναι με μπαλόνια και φούντες. Επίλεξε μπαλόνια στα χρώματα που θες και δέσε τα στους καθρέφτες του αυτοκινήτου. Έπειτα φτιάξε μια γιρλάντα από φουντίτσες που θα έχεις κατασκευάσει από χαρτί αφής ή από κορδέλες και κορδόνια. Αφού την ετοιμάσεις κρέμασε τη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα θα είναι φοβερό και παιχνιδιάρικο!

Μπαλόνια και φούντες για στολισμό αμαξιού γάμου

Η μέρα του γάμου είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές ενός ζευγαριού. Επιμελήσου τη κάθε λεπτομέρεια έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί και απόλαυσε το κάθε λεπτό γιατί είναι μοναδικό!

[print_link]