9 Ιδέες για Φθινοπωρινές Μπομπονιέρες Βάπτισης

Φθινοπωρινές Μπομπονιέρες Βάπτισης: 15 Εντυπωσιακές Ιδέες

Η φθινοπωρινή βάπτιση κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των γονιών και όχι άδικα. Τα ζεστά και γήινα φθινοπωρινά χρώματα της εποχής σε συνδυασμό με τις διευκολύνσεις που υπάρχουν στις ημερομηνίες και το budget κάνουν τη βάπτιση κατά τους φθινοπωρινούς μήνες να είναι μια δελεαστική επιλογή. Μέσα στην οργάνωση μιας DIY βάπτισης το φθινόπωρο, το θέμα μπομπονιέρες βάπτισης επηρεάζεται ξεκάθαρα από τη θεματολογία και την εποχικότητα. Αν, λοιπόν, έχεις επιλέξει να βάλεις τη προσωπική σου πινελιά φτιάχνοντας χειροποίητες μπομπονιέρες βάπτισης και αν έχεις ξαμοληθεί στο διαδίκτυο προς εύρεση έμπνευσης, αν μη τι άλλο είσαι στο σωστό μέρος! Έχουμε για σένα μερικές ιδέες για φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης που υπόσχονται να κλέψουν τη παράσταση με τη μοναδικότητα τους!

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με κολοκύθες

Οι κολοκύθες αντιπροσωπεύουν επάξια την φθινοπωρινή εποχή, ενώ αποτελούν βασικό στοιχείο σε μια φθινοπωρινή διακόσμηση. Για αυτό αν έχεις βάπτιση με θέμα κολοκύθα μπορείς να επιλέξεις φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης. Ξεχώρισε στη βάπτιση του παιδιού σου επιλέγοντας μικρές διακοσμητικές κολοκύθες που θα στολίσεις με κορδέλες ή κορδόνια και ευχαριστήριο ταμπελάκι. Δέσε τα πεντανόστιμα κουφέτα σου σε ένα μικρό πουγκάκι και θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου μια πρωτότυπη μπομπονιέρα βάπτισης με φθινοπωρινό αέρα. Οι καλεσμένοι σου θα ενθουσιαστούν αφού θα τους μείνει και σαν αναμνηστικό και μετά το πέρας της βάπτισης. Πρόκειται για μια unisex επιλογή αφού ταιριάζει τόσο σε βάπτιση αγοριού όσο και κοριτσιού. Προσάρμοσε λιγάκι τα χρώματα στο φύλο του παιδιού και το αποτέλεσμα θα είναι ασυναγώνιστο!

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με κολοκύθες

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης με σκυλάκια

Μια από τις πιο μοντέρνες φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης που αγαπάμε ιδιαίτερα είναι η DIY μπομπονιέρα βάπτισης με σκυλάκια. Διάλεξε έτοιμα πουγκιά βάπτισης με σκυλάκια και διακόσμησε τα με κορδόνια σε μαύρο και κόκκινο χρώμα. Είναι από εκείνα τα παιχνιδιάρικα θέματα βάπτισης που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε εποχή με μικρές παραλλαγές.

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης με σκυλάκια

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ταξίδια

Η vintage βάπτιση με θέμα ταξίδια ταιριάζει τέλεια τόσο σε μια φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού όσο και σε μια φθινοπωρινή βάπτιση αγοριού.  Ανάλογες, φυσικά, θα είναι και οι φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης. Μια πρόταση είναι να διαλέξεις μίνι υδρόγειους και να κρεμάσεις πάνω ένα μικρό πουγκάκι με τα κουφέτα σου. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις χειροποίητες μπομπονιέρες από πουγκιά ή υφάσματα βάπτισης που έχουν σχέδιο χάρτη πάνω. Διακόσμησε τις με μερικές κορδέλες και κορδόνια που ταιριάζουν στη χρωματική παλέτα της υπόλοιπης βάπτισης και είναι έτοιμες!

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα ταξίδια

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινα βαζάκια

Μια άλλη πρόταση μας είναι οι φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης αντικείμενα. Αν θέλεις να ξεφύγεις από τη  κλασική επιλογή των κομμένων υφασμάτων και των πουγκιών θα σου συνιστούσαμε τα γυάλινα βαζάκια ή τα γυάλινα μπουκαλάκια. Γέμισε τα με γλυκίσματα ή λικέρ της φθινοπωρινής κουζίνας και στόλισε τα εξωτερικά με κορδέλες, κορδόνια και φθινοπωρινά διακοσμητικά. Στόλισε τις ξεχωριστές μπομπονιέρες στο candybar βάπτισης και γλύκανε τους καλεσμένους σου.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με γυάλινα βαζάκια

Vintage κουτάκια ξύλινα με μουστάκι

Για μια vintage βάπτιση αγοριού το φθινόπωρο θα σου προτείναμε το ξύλινο κουτάκι με μουστάκι. Επίλεξε ξύλινα κουτάκια για μπομπονιέρες και διακόσμησε τα με κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Ύστερα διακόσμησε πάνω στο κουτάκι ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας όπως κάποιο μουστάκι, βέσπα κλπ.

Vintage κουτάκια ξύλινα με μουστάκι

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης ονειροπαγίδα

Η boho βάπτιση είναι, εξίσου, μια πολύ ωραία πρόταση για φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού. Για αυτό το λόγο προσάρμοσε ανάλογα και τις DIY μπομπονιέρες βάπτισης, φτιάχνοντας ονειροπαγίδες. Πρόκειται για χρηστικές φθινοπωρινές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης, αφού θα μείνουν σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου. Διακόσμησε τη με τα ζεστά χρώματα της εποχής ή ακόμα και με το φύλο του παιδιού. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό αφού θα έχει πηγή έμπνευσης την φθινοπωρινά ντυμένη φύση.

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης ονειροπαγίδα

Παιδική μπομπονιέρα με χάρτινο βαλιτσάκι

Για μια φθινοπωρινή βάπτιση με θέμα τα ταξίδια μια υπέροχη ιδέα για παιδική μπομπονιέρα ή για μπομπονιέρα και προσκλητήριο μαζί είναι το χάρτινο βαλιτσάκι. Χρησιμοποίησε διακοσμητικά χάρτινα βαλιτσάκια και στόλισε τα με ξύλινες καρτ ποστάλ, θεματικές κορδέλες και κορδόνια σε μπλε – κόκκινο χρώμα. Γέμισε τα βαλιτσάκια με κουφέτα.

Παιδική μπομπονιέρα με χάρτινο βαλιτσάκι

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης με ζωάκια του δάσους

Φτιάξε φθινοπωρινές μπομπονιέρες ζωάκια του δάσους με απλά και οικονομικά υλικά για φθινοπωρινό θέμα βάπτισης. Επίλεξε είτε μονόχρωμα πουγκιά  είτε πουγκιά με τυπωμένα ζωάκια και διακόσμησε τα με κορδέλες και ξύλινα διακοσμητικά μπομπονιέρας ζώα. Για παιδική μπομπονιέρα μπορείς να επιλέξεις ένα παιχνίδι και να το διακοσμήσεις με κορδέλες σε γήινες φθινοπωρινές αποχρώσεις και ένα ξύλινο διακοσμητικό.

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης με ζωάκια του δάσους

Μπομπονιέρα βάπτισης με DIY φθινοπωρινά κεράκια

Τόσο στις χειμωνιάτικες βαπτίσεις όσο και στις φθινοπωρινές μια πρόταση μας για σένα που θέλεις να συνδυάσεις τη μπομπονιέρα με ένα αναμνηστικό δωράκι, είναι τα DIY κεριά. Φτιάξε DIY φθινοπωρινά κεριά με αποξηραμένα φρούτα, λουλούδια και κανέλες. Μπορείς να τα διακοσμήσεις, επίσης, με κουκουνάρια ή άλλα φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φθινοπωρινά φύλλα. Οι καλεσμένοι σου θα εκτιμήσουν σίγουρα το φθινοπωρινό δωράκι σου αφού θα μπορούν να το ανάψουν μια ζεστή και χουχουλιάρικη φθινοπωρινή βραδιά.

Μπομπονιέρα βάπτισης με DIY φθινοπωρινά κεράκια

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος

Μια ρομαντική επιλογή για φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης που μένουν είναι τα τελάρα κεντήματος. Διάλεξε φθινοπωρινά υφάσματα βάπτισης με μοτίβο κολοκύθες και πέρνα το σε ξύλινα τελάρα δημιουργώντας κρεμαστό διακοσμητικό. Έπειτα στόλισε το με κορδέλες, κορδόνια φτερά και στρας για περισσότερη λάμψη. Εναλλακτική επιλογή αυτής της μπομπονιέρας είναι τα χειροποίητα μαξιλαράκια με το ίδιο ράνερ.

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης με τελάρο κεντήματος

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με γυάλινη καμπάνα και στάχυα

Για φθινοπωρινές γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης θα σου προτείναμε τις μίνι γυάλινες καμπάνες με αποξηραμένα. Εσωτερικά διακόσμησε με αποξηραμένα και φτερά. Έπειτα κρέμασε εξωτερικά τα κουφέτα σου από κέρινο κορδόνι. Για περισσότερη λάμψη μπορείς να κολλήσεις και μερικά στρας.

Φθινοπωρινές μπομπονιέρες με γυάλινη καμπάνα και στάχυα

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης με γυάλινο κουτάκι και ματάκι

Τέλος, αν έχεις επιλέξει να φτιάξεις μια φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού με γνώμονα την αριστοκρατικότητα και τη μοντέρνα αισθητική του ροζ – χρυσού σου έχουμε τη λύση. Φτιάξε εκλεκτές φθινοπωρινές μπομπονιέρες με γυάλινα κουτάκια σε ροζ – χρυσό χρώμα και διακόσμησε τις με ματάκι στις ίδιες αποχρώσεις. Πρόσθεσε κάποιο κορδόνι για περισσότερη λεπτομέρεια και οι DIY μπομπονιέρες σου είναι έτοιμες. Μια έξτρα συμβουλή μας είναι να επιλέξεις κουφέτα βάπτισης που χρωματικά ταιριάζουν με το όλο πολυτελές φθινοπωρινό θέμα βάπτισης.

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης με γυάλινο κουτάκι και ματάκι

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα με συννεφάκι

Τα παστέλ χρώματα στις φθινοπωρινές βαπτίσεις είναι η απόλυτη τάση των τελευταίων χρόνων. Φτιάξε, λοιπόν και τις αντίστοιχες κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης με θέμα συννεφάκι. Φτιάξε χειροποίητα μαξιλαράκια από υφάσματα βάπτισης με συννεφάκια και διακόσμησε με πρωτότυπες κορδέλες και κορδόνια στις αποχρώσεις του σάπιου μήλου και του βεραμάν. Είναι ιδανική για φθινοπωρινή βάπτιση κοριτσιού με θέμα συννεφάκια σε παστέλ χρωματισμούς.

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα με συννεφάκι

Μπομπονιέρα βάπτισης με κουτάκι και αποξηραμένα

Μια εντυπωσιακή ιδέα για φθινοπωρινές μπομπονιέρες βάπτισης με ρουστίκ αισθητική είναι αυτές με το ρουστίκ διακοσμητικό ξύλινο κορμό φέτα με αποξηραμένο πορτοκάλι σε χάρτινα κουτάκια για μπομπονιέρες. Στόλισε την με στάχυα και pampas grass για πιο πλούσιο αποτέλεσμα. Αυτό το ρουστίκ φθινοπωρινό – χειμωνιάτικο διακοσμητικό θα μείνει σαν αναμνηστικό στους καλεσμένους σου.

Μπομπονιέρα βάπτισης με κουτάκι και αποξηραμένα

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης πεσκέσι

Τέλος σου έχουμε μια hot τάση στους φθινοπωρινούς γάμους και τις βαπτίσεις που είναι το λεγόμενο πεσκέσι. Φτιάξε μικρά δωράκια και κάνε ένα χαλαρό περιτύλιγμα με υφάσματα έπειτα διακόσμησε με φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως φύλλα και αποξηραμένα φρούτα. Στο εσωτερικό μπορείς να βάλεις κουτάκι με κουφέτα, κάποιο παραδοσιακό γλυκό ή ένα μικρό διακοσμητικό.

Φθινοπωρινή μπομπονιέρα βάπτισης πεσκέσι

Το φθινόπωρο κρύβει πολλούς θησαυρούς και ακατέργαστη φυσική ομορφιά. Για αυτό το λόγο τα θέματα για φθινοπωρινή βάπτιση είναι πολλά και εντυπωσιακά. Πάρε έμπνευση από τη φύση και φτιάξε μια βάπτιση για το παιδάκι σου που θα αφήσει εποχή.

[print_link]