Φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας Προτάσεις Ανανέωσης

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Κουζίνας: Προτάσεις Ανανέωσης

Το φθινόπωρο είναι εδώ και η φύση έχει βάλει τα φθινοπωρινά της δίνοντας μια αίσθηση δροσιάς και γήινης ομορφιάς που από άκρη σε άκρη μπορεί να σε εντυπωσιάσει.  Έχεις ήδη τη φθινοπωρινή διάθεση και ψάχνεις να κάνεις μερικές αλλαγές στο σπίτι σου. Η κουζίνα είναι από τα βασικά δωμάτια ενός σπιτιού αφού εκεί οι γαστρονομικές σου ανησυχίες υλοποιούνται. Για αυτό το συγκεκριμένο φθινοπωρινό ντεκόρ δωματίου θα σε αναζωογονήσει και θα σου δώσει έμπνευση για νέες συνταγές και γευστικά ταξίδια με φθινοπωρινό αέρα.  Εδώ θα βρεις μερικές ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας που θα σου δώσουν έμπνευση να κάνεις μια εντυπωσιακή φθινοπωρινή ανανέωση στο χώρο σου.

Φθινοπωρινά centerpieces στο πάγκο ή το τραπέζι

Ξεκίνα τη φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας με το πιο απλό τρόπο και χωρίς πολλά έξοδα. Φτιάξε με τα χεράκια σου φθινοπωρινά centerpieces που θα μετατρέψουν το πάγκο ή το τραπέζι σου σε μια πανδαισία φθινοπωρινών χρωμάτων.

Φθινοπωρινή εταζέρα για κουζίνα

Μια από τις ιδέες για διακόσμηση δωματίου κουζίνας είναι να επιλέξεις εταζέρες. Χρησιμοποίησε ξύλινες ή μεταλλικές εταζέρες και διακόσμησε τις με φθινοπωρινά διακοσμητικά. Πρόσθεσε διακοσμητικά φρούτα και  φθινοπωρινά διακοσμητικά φύλλα. Τέλος, τοποθέτησε μερικές κούπες ή άλλα είδη κουζίνας που θυμίζουν φθινόπωρο και είναι έτοιμη.

Φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας Φθινοπωρινή εταζέρα για κουζίνα

Φθινοπωρινό καφάσι για τη κουζίνα

Μια άλλη ιδέα για φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας είναι με καφάσια. Πρόκειται για μια αρκετά οικονομική πρόταση για διακόσμηση σπιτιού με καφάσια. Γέμισε το με λουλούδια σε φθινοπωρινά χρώματα και πρόσθεσε μερικά ακόμα φθινοπωρινά διακοσμητικά. Αν θέλεις να δώσεις μια λαμπερή και ταυτόχρονα μοντέρνα πινελιά στερέωσε μέσα και γεωμετρικά φανάρια σε ροζ – χρυσό χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Φθινοπωρινό καφάσι για τη κουζίνα

Φθινοπωρινός δίσκος για τη κουζίνα

Από την άλλη μπορείς αντί για καφάσι να επιλέξεις δίσκους ή πιατέλες για να τους διακοσμήσεις με φθινοπωρινά διακοσμητικά. Αν θέλεις κάτι πιο απλό, ειδικά αν ψάχνεις ενοικιαζόμενα δωμάτια διακόσμηση, θα σου προτείναμε να τοποθετήσεις πάνω στο δίσκο σου ένα ματσάκι με αποξηραμένα λουλούδια, όπως στάχυα, λεβάντα ή pampas grass. Αν θέλεις λίγο περισσότερο χρώμα και φθινοπωρινή μυρωδιά πρόσθεσε μερικά αποξηραμένα φρούτα.

Φθινοπωρινός δίσκος για τη κουζίνα

Φθινοπωρινό centerpiece κουζίνας με γυάλινα βάζα

Στη φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας 2020 συναντάμε ιδιαίτερα και τα διακοσμητικά βάζα. Όχι μόνο είναι εντυπωσιακά αλλά δίνουν και ένα εντυπωσιακό φθινοπωρινό ντεκόρ με χαμηλό budget. Για μια εντυπωσιακή φθινοπωρινή διακόσμηση τραπεζιού γέμισε τα με αποξηραμένα φρούτα, κανέλες και κουκουνάρια. Βάλε μέσα κεριά και δώσε μια ατμοσφαιρική νότα στη κουζίνα σου. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις μια σύνθεση από γυάλινα είδη σε διαφορετικά μεγέθη και να βάλεις μέσα λαμπάκια.

Φθινοπωρινό centerpiece κουζίνας με γυάλινα βάζα

Φθινοπωρινός στολισμός τοίχου και παραθύρων κουζίνας

Βάλε ακόμα περισσότερη λεπτομέρεια στη διακόσμηση δωματίου της κουζίνας στολίζοντας φθινοπωρινά τους τοίχους και τα παράθυρα. Φτιάξε μικρό φθινοπωρινό στεφανάκι για το τοίχο ή το παράθυρο παίρνοντας ιδέες από τα DIY φθινοπωρινά στεφάνια. Διακόσμησε τη μπαλκονόπορτα ή το παράθυρο της κουζίνας με φθινοπωρινές γιρλάντες που είτε θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου είτε θα έχεις πάρει έτοιμες. Αν μάλιστα έχεις ενιαία κουζίνα και σαλόνι συνδύασε με την υπόλοιπη φθινοπωρινή διακόσμηση σαλονιού.

Φθινοπωρινός στολισμός τοίχου και παραθύρων κουζίνας

Φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας με κολοκύθες

Φυσικά φθινόπωρο χωρίς κολοκύθες δεν γίνεται. Για αυτό διακόσμησε το πάτωμα, το πάγκο, το τραπέζι ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια της κουζίνας με διακοσμητικές φθινοπωρινές κολοκύθες. Στόλισε τις μόνες τους ή σε συνδυασμό με το φθινοπωρινό centerpiece που θα έχεις φτιάξει!

Φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας με κολοκύθες

Φανάρια και κηροπήγια για φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας

Σε μια φθινοπωρινή διακόσμηση οποιουδήποτε χώρου βασικό ρόλο παίζουν τα φανάρια και τα κηροπήγια. Ένταξε, λοιπόν, στη διακόσμηση της κουζίνας σου ένα – δυο φανάρια ή κηροπήγια για περισσότερη ατμόσφαιρα. Μπορείς να επιλέξεις ξύλινα ή μεταλλικά σε πιο γήινες αποχρώσεις. Αυτό εξαρτάται από τη γενική διακόσμηση σπιτιού σου.

Φανάρια και κηροπήγια για φθινοπωρινή διακόσμηση κουζίνας

Φθινοπωρινές πετσέτες και τραπεζομάντηλα κουζίνας

Τέλος, επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά θα σου προτείναμε να επιμεληθείς ανάλογα και τα είδη της κουζίνας σου. Τι εννοούμε; Επίλεξε πετσέτες κουζίνας σε γήινα φθινοπωρινά χρώματα και στρώσε το αντίστοιχο φθινοπωρινό τραπεζομάντηλο δημιουργώντας μια cozy διακόσμηση στο άψε σβήσε.

Φθινοπωρινές πετσέτες και τραπεζομάντηλα κουζίνας

Αυτές ήταν μερικές ιδέες για να φέρεις το φθινόπωρο στη κουζίνα σου. Δεν χρειάζονται πολλά για να φτιάξεις μια φθινοπωρινή ατμόσφαιρα που θα σε ανανεώσει και θα σου δώσει όρεξη να μαγειρέψεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

[print_link]