Πρωτότυπες Ιδέες για Ρύζι Γάμου και συσκευασία ρυζιου

Πρωτότυπες Ιδέες για Ρύζι Γάμου: Πώς να το προσφέρω;

Ένα από τα πιο σημαντικά έθιμα σε ένα γάμο θρησκευτικό ή πολιτικό, μοντέρνο ή κλασικό είναι το πέταγμα του ρυζιού. Πετώντας στο ζευγάρι ρύζι του ευχόμαστε γονιμότητα, ευημερία και μακροημέρευση. Βέβαια πολλά ζευγάρια πλέον επιλέγουν πιο μοντέρνες προτάσεις όπως φύλλα ελιάς, λουλούδια και κομφετί. Ό,τι και να επιλέξεις, εμείς είμαστε εδώ να σου παρουσιάσουμε μερικές πρωτότυπες ιδέες για ρύζι γάμου. Πίστεψε μας δεν θα αναρωτιέσαι πια που να βάλω το ρύζι γάμου μου.

Πουγκιά για ρύζι

Τα πουγκιά για ρύζι, σαν επιλογή για συσκευασία ρυζιού, ίσως να μην ανήκει αυτή καθαυτή στις πρωτότυπες ιδέες για ρύζι γάμου. Ωστόσο τα πουγκάκια για ρύζι που θα επιλέξεις μπορεί να έχουν πρωτότυπα σχέδια και χρώματα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Αν για παράδειγμα ο γάμος σου είναι καλοκαιρινός μπορείς να επιλέξεις πουγκιά με τροπικό θέμα. Από την άλλη αν θες κάτι πιο ρομαντικό επίλεξε πουγκιά με σχέδιο χάρτη. Υπάρχουν πουγκιά ρυζιού οικονομικά που σίγουρα θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη την ημέρα του γάμου σου.

Πουγκιά για ρύζι

Χωνάκια για ρύζι

Μια ακόμα πρόταση που έχουμε να σου κάνουμε για συσκευασία ρυζιού είναι τα χωνάκια για ρύζι. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να διαλέξεις απλά χωνάκια για ρύζι κραφτ ή σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Εναλλακτικά, αν οργανώνεις έναν οικονομικό DIY γάμο και ψάχνεις “πώς να φτιάξω χωνάκια για ρύζι γάμου”, σου έχουμε ιδέα! Πάρε τουρτοδαντέλες και κόλλησε τις έτσι ώστε να δημιουργήσουν χωνάκια. Εύκολα και οικονομικά θα έχεις χειροποίητες θήκες για ρύζι γάμου!

Χωνάκια για ρύζι

Καλάθια για ρύζι

Αν πάλι δε θες να μπεις στη διαδικασία να μοιράζεις στον κάθε καλεσμένο ρύζι, τα καλάθια για ρύζι είναι μια από τις πρωτότυπες ιδέες για ρύζι γάμου. Επίλεξε καλαθάκια για ρύζι σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Έπειτα διακόσμησε τα με κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά που ταιριάζουν στην υπόλοιπη διακόσμηση γάμου.

Καλάθια για ρύζι

Χάρτινα σακουλάκια για ρύζι γάμου

Τα χάρτινα σακουλάκια είναι επίσης ιδανική συσκευασία για ρύζι γάμου. Πάρε μικρά χάρτινα σακουλάκια σε αντίστοιχες αποχρώσεις με τον υπόλοιπο γάμο και πρόσφερε στους καλεσμένους σου ξεχωριστά από ένα σακουλάκι.

Χάρτινα σακουλάκια για ρύζι γάμου

Κουτιά για ρύζι γάμου

Σου προτείνουμε και τα κουτιά για ρύζι γάμου αν θες μια πιο μοντέρνα νότα στο μυστήριο. Διάλεξε μικρά κουτάκια και γέμισε τα μάλιστα με πολύχρωμο ρύζι για γάμο για πιο παιχνιδιάρικη διάθεση.

Κουτιά για ρύζι γάμου

Γυάλινοι σωλήνες για ρύζι γάμου

Μια ακόμα πρωτότυπη επιλογή για παρουσίαση του ρυζιού γάμου είναι σε γυάλινους σωλήνες ή βαζάκια μικρά. Βρες στα υλικά για ρύζι γάμου, σωλήνες με φελλό και γέμισε τους με ρύζι. Οι καλεσμένοι σου σίγουρα θα το λατρέψουν και μετά το πέρας του μυστηρίου θα κρατήσουν τους γυάλινους σωλήνες.

Γυάλινοι σωλήνες

Τσουβάλια για ρύζι γάμου

Για το τέλος σου αφήσαμε μια πιο ρουστίκ ιδέα, αυτή με τα τσουβάλια για ρύζι γάμου. Σε εμφανές σημείο τοποθέτησε μεγάλα σακιά λινάτσας γεμισμένα με μπόλικο ρύζι. Έτσι όλοι οι καλεσμένοι σας θα έχουν αρκετή ποσότητα ρυζιού για να το ρίξουν την κατάλληλη στιγμή.

Τσουβάλια για ρύζι γάμου

Οργάνωσε το γάμο των ονείρων σου κάνοντας πρωτότυπες και οικονομικές επιλογές αφήνοντας τους καλεσμένους σου με το στόμα ανοιχτό. Διευθέτησε την κάθε λεπτομέρεια εκείνης της ημέρας με το προσωπικό σου στυλ και γούστο. Σίγουρα θα κάνεις τη διαφορά!

[print_link]