Ιδέες για πάρτυ το Πάσχα - πασχαλινο παρτυ γενεθλιων

Πάρτυ το Πάσχα: 5 Ιδέες και Συμβουλές

Φέτος το Πάσχα πέφτουν τα γενέθλια του παιδιού σου και σκέφτεσαι πως να κάνεις το παιδικό πάρτυ γενεθλίων; Εμείς σου έχουμε τη λύση και είναι πασχαλινή! Λέμε ναι στο πασχαλινό ανοιξιάτικο πάρτυ για παιδιά γιατί μπορείς να πάρεις έμπνευση από τη πασχαλινή ατμόσφαιρα και την ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα.  Σου παρουσιάζουμε, λοιπόν, μερικές πρωτότυπες ιδέες για πάρτυ το Πάσχα που θα αφήσει εποχή!

Πασχαλινά χρώματα και θέματα πάρτυ

Θα ξεκινήσουμε από τα χρώματα και τα θέματα που θέλεις να κινηθείς. Μια  από τις ιδέες για πάρτυ το Πάσχα που ταιριάζει τέλεια και σε ανοιξιάτικη βάπτιση αλλά και σε πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων είναι σε παλ χρώματα. Παίξε με παστέλ αποχρώσεις του πράσινου, του ροζ, του κίτρινου και του γαλάζιου. Εναλλακτικά για μια πιο ρουστίκ και κλασική πασχαλινή διακόσμηση πάρτυ κινήσου σε γήινες αποχρώσεις με μερικές κόκκινες πινελιές. Επιπρόσθετα αφού επέλεξες να το οργανώσεις τις γιορτινές μέρες του Πάσχα, στήσε ένα πασχαλινό κυνήγι θησαυρού. Τα παιδιά σίγουρα θα το λατρέψουν!

Πασχαλινά χρώματα και θέματα πάρτυ

Πασχαλινή διακόσμηση πάρτυ

Για ένα παιδικό πάρτυ με πασχαλινό θέμα θα πρέπει να φτιάξεις και τον ανάλογο πασχαλινό στολισμό. Επίλεξε πασχαλινά ζωάκια όπως λαγουδάκια, πουλάκια και φυσικά μπόλικα πασχαλινά αυγά. Συνδύασε τα με κλουβιά, κασπώ και φανάρια για ένα πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Πρόσθεσε, επίσης πασχαλινά διακοσμητικά σε διαφορετικά σχέδια και μεγέθη και φτιάξε μια εντυπωσιακή πασχαλινή διακόσμηση πάρτυ.

Πασχαλινή διακόσμηση πάρτυ

Candybar πασχαλινού πάρτυ γενεθλίων

Φυσικά από τις ιδέες για πάρτυ το Πάσχα δεν θα έλειπε και το πασχαλινό Candybar. Επίλεξε ανοιξιάτικα υφάσματα και κορδέλες. Έπειτα χρησιμοποίησε γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με σοκολατένια αυγουλάκια και καραμέλες. Γέμισε εταζέρες με γλυκά εμπνευσμένα από το Πάσχα και βάλε την πασχαλινή τούρτα γενεθλίων σε μια τουρτιέρα στη μέση του τραπεζιού. Σέρβιρε δροσιστικά αφεψήματα και χυμούς σε γυάλινα ποτήρια βαζάκια με ανοιξιάτικα καλαμάκια. Πέρα όμως από όλα αυτά γέμισε το candybar σου και με τα αντίστοιχα ανοιξιάτικα είδη πάρτυ: καλαμάκια, ποτήρια. πιατάκια κ. α. Μπορείς μάλιστα να στήσεις το πασχαλινό τραπέζι με πρωτότυπες πασχαλινές – ανοιξιάτικες ιδέες που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.

Candybar πασχαλινού πάρτυ γενεθλίων - πάρτυ το Πάσχα

Πασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά

Σε ένα παιδικό πάρτυ το Πάσχα δεν πρέπει να λείπουν και τα αντίστοιχα πασχαλινά παιχνίδια για παιδιά. Το πιο διαδεδομένο, ίσως, παιχνίδι είναι το κυνήγι κρυμμένων πασχαλινών αυγών. Αν δεν ξέρεις ήδη πως να το οργανώσεις ενημερώσου για τους κανόνες που έχει το πασχαλινό κυνήγι θησαυρού και ώθησε μικρούς και μεγάλους να πάρουν μέρος. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις ή να αγοράσεις έτοιμη πινιάτα και να τη γεμίσεις με διάφορα γλυκίσματα. Μια άλλη ιδέα είναι οι λαγοδρομίες ή αυγουλοδρομίες. Τέλος θα μπορούσες να τα βάλεις να στολίσουν τα πασχαλινά αυγά. Τα παιδιά θα το διασκεδάσουν σίγουρα!

Πασχαλινές δραστηριότητες για παιδιά - πάρτυ το Πάσχα

Πασχαλινά δωράκια για πάρτυ

Στο τέλος του πάρτυ ώθησε το παιδάκι σου να προσφέρει στους φίλους του DIY παιδικά πασχαλινά δωράκια. Μια ιδέα είναι οι χάρτινες σακούλες– λαγός του Πάσχα που θα γεμίσεις με μικρά δωράκια και πασχαλινά σοκολατάκια. Διάλεξε χάρτινες τσάντες, χαρτί αφής, χαρτόνι, χρωματιστή κορδέλα και πομ πομ. Είναι ιδανική κατασκευή αν αγαπάς ιδιαίτερα τις πασχαλινές κατασκευές για παιδιά. Εναλλακτικά, μπορείς να γεμίσεις γυάλινα βαζάκια με πασχαλινά σοκολατάκια και καραμέλες, αφού τα στολίσεις εξωτερικά με πασχαλινά διακοσμητικά. Τέλος, αν το πασχαλινό πάρτυ είναι πριν το Πάσχα τότε μπορείς να τους προσφέρεις DIY πασχαλινές λαμπάδες για παιδιά.

Πασχαλινά δωράκια για πάρτυ

Οργάνωσε το πιο πρωτότυπο πασχαλινό πάρτυ γενεθλίων για το παιδάκι σου και κλέψε τις εντυπώσεις! Να είσαι σίγουρη ότι θα απολαύσει τη κάθε στιγμή!

[print_link]