θέματα και ιδέες για παιδικό πάρτυ γενεθλίων

Θέματα και Ιδέες για Παιδικό Πάρτυ Γενεθλίων

Ένα παιδικό πάρτυ γενεθλίων θα χαρίσει πολλά χαμογέλα στα παιδιά σου. Ένα θεματικό όμως πάρτυ γενεθλίων σίγουρα θα τα εντυπωσιάσει. Μην αγχώνεσαι, δεν είναι καθόλου δύσκολο! Εμείς βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε μερικές φρέσκες ιδέες και θέματα για παιδικό πάρτυ γενεθλίων.

Τροπικό πάρτυ με θέμα Survivor

Μια από τις ιδέες για παιδικό πάρτυ γενεθλίων είναι το τροπικό πάρτυ με θέμα Survivor. Είναι ιδανικό και για θέμα γενεθλίων για αγόρι αλλά και για κορίτσι. Αναλυτικότερα, διακόσμησε το χώρο του πάρτυ αλλά και το candybar με έντονα χρώματα. Βάλε γυάλες με βρυσάκι γεμάτες με χρωματιστά, δροσερά ροφήματα, καλάθια ξύλινα με τροπικά φρούτα και φύλλα. Μην ξεχάσεις μια χρωματιστή τουρτιέρα για να βάλεις την τούρτα του πάρτυ. Αν πρόκειται για μεγαλύτερης ηλικίας παιδάκι χρησιμοποίησε και το ανάλογο photobooth. Σίγουρα θα γεμίσει το πάρτυ με χαρούμενες φωνούλες τους! Αυτό το θέμα συγκαταλέγεται και στις ιδέες για πάρτυ γενεθλίων ενηλίκων!

τροπικό πάρτυ με θέμα survivor

Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων είναι ένα μοναδικό θέμα που μπορεί να συναρπάσει αγόρια και κορίτσια! Μη φοβηθείς να παίξεις με τα χρώματα και να κάνεις συνδυασμούς. Μιλάμε άλλωστε για πάρτυ με θέμα τη Χώρα των Θαυμάτων! Φτιάξε μια διακόσμηση με τεχνητά φυτά, κισσούς και τραπουλόχαρτα. Πρόσθεσε στο candybar γυάλινα είδη και γέμισε τα με πολύχρωμες λιχουδιές και ροφήματα. Επιπλέον μπορείς να βάλεις κασπώ σε διάφορες αποχρώσεις και να στερεώσεις σε αυτά γλειφιτζούρια. Φυσικά δεν πρέπει να λείπουν από το πάρτυ γενεθλίων και τα χρωματιστά είδη σερβιρίσματος που θα ταιριάζουν με την θεματολογία σου!

Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων παρτυ

Θέμα πάρτυ Ινδιάνος/ Ινδιάνα

Μια επιλογή που ανήκει στις πιο κλασικές ιδέες για παιδικό πάρτυ γενεθλίων είναι το θέμα ινδιάνος ή ινδιάνα. Δημιούργησε μια διακόσμηση σε γήινους τόνους με γαλάζιες και κίτρινες πινελιές. Πρόσθεσε ονειροπαγίδες, φτερά και ξύλινα καλάθια. Μια όμορφη πρόταση είναι να βάλεις και φέτες κορμού στο candybar του πάρτυ για να δώσεις μια ρεαλιστική νότα από εκείνη την εποχή. Για το τέλος μπορείς να προσφέρεις σε όλα τα παιδάκια χωνάκια από φελλό με ζαχαρωτά! Αυτό το θέμα είναι ιδανικό αν ψάχνεις ιδέες για πάρτυ γενεθλίων για αγόρι 2 ετών και άνω!

Θέμα πάρτυ Ινδιάνος Ινδιάνα

Πάρτυ με θέμα Τσίρκο

Σε αυτήν την περίπτωση θα αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη. Φυσικά μιλάμε για πάρτυ γενεθλίων με θέμα το τσίρκο! Φτιάξε γιρλάντα από πολύχρωμες κορδέλες σε διάφορα σχέδια. Στη συνέχεια, πρόσθεσε γυάλες με καπάκι γεμάτες μάρμαλοους ή πολύχρωμα στρογγυλά κουφέτα krixi. Γέμισε κουτιά με γλειφιτζούρια. Μια λεπτομέρεια που θα κάνει σίγουρα τη διαφορά είναι η κουφετομηχανή. Τα παιδιά σίγουρα θα το βρουν σαν παιχνίδι και θα θέλουν να παίρνουν συνέχεια καραμέλες! Αυτό το θέμα ανήκει και στις ιδέες διακόσμησης για παιδικό πάρτυ στο σπίτι. Μπορείς εύκολα και γρήγορα να το οργανώσεις και να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα!

πάρτυ με θέμα τσίρκο

Θέμα πάρτυ Masterchef

Ένα μοντέρνο θέμα για παιδικό πάρτυ γενεθλίων είναι το Master chef. Μετάτρεψε το πάρτυ σε μια μεγάλη επαγγελματική κουζίνα και κάνε όλα τα παιδάκια μικρούς chef. Χρησιμοποίησε είδη πάρτυ γενεθλίων που να σχετίζονται με την κουζίνα, φτιάξε διακόσμηση με ποδιές και με είδη σερβιρίσματος. Αν ψάχνεις ιδέες για παιδικό πάρτυ γενέθλιων στο σπίτι παιχνίδια, σε αυτή τη θεματολογία είναι να φτιάξουν μόνα τους φαγητά. Για παράδειγμα, ώθησε τα να περάσουν σε ξυλάκια τα μάρσμαλοους και να τα γεμίσουν με λιωμένη σοκολάτα. Έπειτα μπορούν να τα διακοσμήσουν με πολύχρωμες τρούφες! Είναι από τα είδη πάρτυ γενεθλίων που τα παιδιά θα είναι γεμάτα από υπέροχες δραστηριότητες και μπόλικα γλυκά. Θα το λατρέψουν!

Θέμα πάρτυ Masterchef

Χάρισε στο παιδί σου ένα μοναδικό πάρτυ γενεθλίων, επιλέγοντας ένα θέμα για πάρτυ που του αρέσει. Το χαμόγελο και οι χαρούμενες φωνούλες θα είναι η ανταμοιβή σου!

Στην κατηγορία: El DECO με ετικέτες: .
[print_link]