ιδέες για διακόσμηση με φανάρια

10+1 Ιδέες για Διακόσμηση με φανάρια

Όλοι έχουμε στο σπίτι μας φανάρια που παραμένουν αχρησιμοποίητα σε κάποιον αποθηκευτικό χώρο. Γιατί λοιπόν να μη τα βγάλουμε έξω και να δημιουργήσουμε μοναδικές διακοσμήσεις και centerpieces; Αν θέλεις να προσθέσεις στη διακόσμηση σπιτιού σου μερικά φανάρια για περισσότερη λεπτομέρεια και αναζητάς αυτό που σου ταιριάζει να θυμάσαι πως δεν έχει σημασία η εποχή αλλά το στυλ που θες. Εδώ θα βρεις μερικές φρέσκες και μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση με φανάρια.

Φανάρια με λαμπάκια

Μια από τις πιο ατμοσφαιρικές αλλά και οικονομικές ιδέες για διακόσμηση με φανάρια, είναι φανάρια με λαμπάκια led. Διάλεξε δυο – τρία φανάρια σε διαφορετικά μεγέθη και πρόσθεσε μέσα λαμπάκια led με λεπτό σύρμα. Τόσο απλά θα δώσεις μια ζεστή νότα στη διακόσμηση σαλονιού σου και όχι μόνο!

Φανάρια με λαμπάκια led

Φανάρια με λευκά κηροπήγια

Για μια κομψή διακόσμηση σπιτιού επίλεξε να συνδυάσεις λευκά φανάρια με κηροπήγια σε γκρι ή φυσικό χρώμα. Προτίμησε λιτό στολισμό με φυσικές αποχρώσεις. Πρόσθεσε στα φανάρια σου κεριά σε σκούρα χρώματα ώστε να δένουν με την υπόλοιπη διακόσμηση.

Φανάρια με λευκά κηροπήγια

Ρουστίκ διακόσμηση με φανάρια

Δημιούργησε μια ρουστίκ διακόσμηση με φανάρια, με βάση το ξύλο. Σε αυτήν την πρόταση, το κυρίαρχο χρώμα είναι το φυσικό καφέ του ξύλου, τόσο στα φανάρια όσο και στα κηροπήγια που θα πλαισιώνουν το τραπέζι ή το τζάκι του σπιτιού σου. Για περισσότερη λεπτομέρεια μπορείς να προσθέσεις γυάλινα βάζα κυλίνδρους με κλαδιά ή αποξηραμένα λουλούδια καθώς και ξύλινα διακοσμητικά.

Ξύλινα φανάρια με κηροπήγια

Φανάρια με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Μια χριστουγεννιάτικη ιδέα για διακόσμηση με φανάρια είναι αυτή! Γέμισε φανάρια με πολύχρωμες χριστουγεννιάτικες μπάλες. Τοποθέτησε τα έξω από την πόρτα δημιουργώντας μια μοναδική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση εξωτερικών χώρων. Πρόσθεσε στις κορυφές των φαναριών berries και χριστουγεννιάτικα κλαδιά και δέσ’ τα όλα μαζί.

Φανάρια με χριστουγεννιάτικες μπάλες

Φανάρια με γλάστρες

Για μια διαφορετική διακόσμηση μπαλκονιού & κήπου ή για μια πρωτότυπη ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού διάλεξε μεγάλα και ευρύχωρα φανάρια. Στη συνέχεια πρόσθεσε μέσα μια γλάστρα με χρωματιστά λουλούδια και λίγο μος για πιο φυσικό αποτέλεσμα. Μην ξεχάσεις να αφήσεις το πορτάκι των φαναριών ανοιχτό για να μπορεί το φυτό να αναπνέει. Αυτή η δημιουργία θα γίνει το επίκεντρο της διακόσμησης σου.

Φανάρια με γλάστρες

Επιδαπέδια φανάρια για διακόσμηση σαλονιού

Αν θέλεις να εντάξεις τα φανάρια στο εσωτερικού του σπιτιού, δημιουργώντας χαλαρή ατμόσφαιρα στη διακόσμηση σαλονιού σου, αυτή η επιλογή είναι για σένα. Επίλεξε φανάρια λευκά σε διάφορα μεγέθη και τοποθέτησε τα σε διάφορες γωνίες του σαλονιού, κοντά στα παράθυρα, το τζάκι ή δίπλα στην πόρτα. Πρόσθεσε κεριά ή φωτάκια led και το σαλόνι σου θα γίνει μια ήρεμη και ρομαντική φωλιά!

Επιδαπέδια φανάρια για διακόσμηση σαλονιού

Φανάρια με λουλούδια

Για μια ανοιξιάτικη διακόσμηση σπιτιού σου προτείνουμε φανάρια με διακοσμητικά τεχνητά λουλούδια. Πρόσθεσε μέσα στα φανάρια σου διακοσμητικά λουλούδια και κλαδιά σε ανοιξιάτικες αποχρώσεις και δημιούργησε ένα μοναδικό ανοιξιάτικο centerpiece. Αποτελεί μια από τις πιο φρέσκες ιδέες για διακόσμηση με φανάρια.

Φανάρια με λουλούδια

Φανάρια με στάχυ και λεβάντες

Μια ρουστίκ και φθινοπωρινή επιλογή είναι τα φανάρια με λεβάντες και στάχυ. Μπορείς είτε να τα στολίσεις εξωτερικά προσθέτοντας κεριά είτε να τα στολίσεις εσωτερικά δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό centerpiece. Μια άλλη πρόταση είναι να προσθέσεις και μικρές κολοκύθες και αποξηραμένα φρούτα για ένα πιο φθινοπωρινό αποτέλεσμα.

Φανάρια με στάχυ και λεβάντες

Φανάρια με πασχαλινά αυγά και διακοσμητικά

Στην πασχαλινή διακόσμηση σαλονιού μπορείς να προσθέσεις και πασχαλινά φανάρια. Διακόσμησε τα εσωτερικά με πασχαλινά αυγά, πασχαλινά διακοσμητικά και λίγο βρύο ή τεχνητό γρασίδι. Πρόκειται για μια από τις εύκολες πασχαλινές κατασκευές που θα απογειώσουν την πασχαλινή διακόσμηση σπιτιού σου!

Φανάρια με πασχαλινά αυγά και διακοσμητικά

Φανάρια με βρύο

Άλλη μια από τις πιο πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση με φανάρια που τείνει προς την φύση είναι τα φανάρια με μος. Γέμισε φανάρια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη με μπάλες από νορβηγικό μος, βρύο. Μπορείς επίσης να προσθέσεις και λαμπάκια μπαταρίας για ένα πιο φωτεινό αποτέλεσμα. Αποτελεί μια μοναδική ιδέα για ρουστικ διακόσμηση.

Φανάρια με μπάλες από μος

Γεωμετρικά φανάρια με διακοσμητικά

Για το τέλος σου αφήσαμε μια μοντέρνα πρόταση. Στόλισε γεωμετρικά φανάρια, πολύγωνα ή τετράγωνα με βότσαλα, αστερίες και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Προαιρετικά πρόσθεσε και λευκά κεριά σε διάφορα μεγέθη. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό!

Γεωμετρικά φανάρια με καλοκαιρινά διακοσμητικά

Φτιάξε μια μοναδική διακόσμηση με φανάρια ανάλογα με την εποχή. Βάλε το προσωπικό σου γούστο και δώσε στυλ στο σπίτι, το μπαλκόνι ή τον κήπο σου.

[print_link]