5 Ρομαντικές Πασχαλινές Λαμπάδες

Ρομαντικές Πασχαλινές Λαμπάδες: 5 Ιδέες

Δηλώνεις αθεράπευτα ρομαντική και ψάχνεις ιδέες για χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες 2020 που αποπνέουν ρομαντισμό και φινέτσα; Είμαστε εδώ για σένα! Σου έχουμε 5 παραμυθένιες ιδέες για ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες που θα λατρέψεις. Πάρε έμπνευση και φτιάξε με τα χεράκια σου λαμπάδες πασχαλινές για το βαφτιστήρι ή τις φίλες σου.

Ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες με μπαλαρίνα

Τι πιο ρομαντικό από τις χορεύτριες του μπαλέτου; Φτιάξε πασχαλινές λαμπάδες 2020 για κορίτσια επιλέγοντας διακοσμητικές μπαλαρίνες. Στόλισε τις σε λαμπάδες πασχαλινές αστόλιστες με έντονα χρώματα και πρόσθεσε μικρά διακοσμητικά όπως σύρματα, στρας και κορδέλες. Οι φίλες ή το βαφτιστήρι σου θα τη λατρέψουν!

Ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες με μπαλαρίνα

Ρομαντικές λαμπάδες για γυναίκες φλοράλ

Μια ιδέα για ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες είναι με φλοράλ ύφασμα, ανοιξιάτικα διακοσμητικά και στάχια. Έτσι θα δώσεις ένα ρομαντικό χαρακτήρα στις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες σου με μερικά ρουστίκ στοιχεία.

Ρομαντικές λαμπάδες για γυναίκες φλοράλ

Πασχαλινή λαμπάδα με κορδέλες σε παλ χρωματισμούς

Αν πάλι θέλεις κάτι πιο απλό για ρομαντικές λαμπάδες τότε χρησιμοποίησε εξολοκλήρου κορδέλες και κορδόνια. Δώσε το ρομαντικό στυλ που θέλεις στην πασχαλινή κατασκευή σου επιλέγοντας παλ αποχρώσεις και παστέλ χρώματα. Σου εγγυόμαστε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη.

Πασχαλινή λαμπάδα με κορδέλες σε παλ χρωματισμούς

Vintage πασχαλινές λαμπάδες

Αν πάλι θέλεις να φτιάξεις vintage πασχαλινές λαμπάδες τότε επίλεξε καμέο, πέρλες και τα φτερά. Χρησιμοποίησε λαμπάδες πασχαλινές σκέτες στις οποίες θα δέσεις πάνω ρομαντικά υφάσματα. Έπειτα μπορείς να τις διακοσμήσεις με διακοσμητικά  λουλουδάκια, φτερά, σβαρόφσκι και καμέο. Είναι ιδανική πρόταση για κάποια που λατρεύει τα κοσμήματα και την διαχρονική ομορφιά του vintage.

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες με φτερά

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες με φτερά

Τέλος, θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις φτερά σαν βασικό υλικό για τη κατασκευή πασχαλινών λαμπάδων. Διάλεξε φτερά με χρώμα, λευκά ή φτερά παγωνιού. Πρόσθεσε στη κατασκευή μερικά επιπλέον υλικά όπως μικρά διακοσμητικά, γούρια, κορδέλες και κορδόνια. Διακόσμησε τις DIY ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες σου έτσι όπως έχεις φανταστεί και να είσαι σίγουρη πως όλοι θα σε ρωτάνε από πού την αγόρασες.

Χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες με φτερά

Φτιάξε απίστευτες ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες χρησιμοποιώντας 3 βασικά υλικά τη δημιουργικότητα, το μεράκι και το ρομαντισμό σου. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα τους αφήσεις όλους έκπληκτους με τις πασχαλινές κατασκευές σου.

[print_link]