8 Ιδέες για Πασχαλινές λαμπάδες 2020

Πασχαλινές λαμπάδες 2020: 8 Φανταστικές Ιδέες

Ήρθε το Πάσχα και φέτος και οι πασχαλινές λαμπάδες έχουν την τιμητική τους. Όπως κάθε χρόνο θέλεις και φέτος να μαγνητίσεις τα βλέμματα στην εκκλησία την ημέρα της Ανάστασης. Μπορεί να είσαι νονά, μαμά ή να θέλεις να φτιάξεις πασχαλινές λαμπάδες για σένα ή τους φίλους σου. Είμαστε εδώ για σένα και σου έχουμε ετοιμάσει μερικές ιδέες για πασχαλινές λαμπάδες 2020.

Ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες με μπαλαρίνα

Μια πρόταση μας για ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες είναι με μπαλαρίνες. Επίλεξε λαμπάδες πασχαλινές αστόλιστες σε έντονα χρώματα και στόλισε τις με διακοσμητικές μπαλαρίνες, σύρματα, κορδέλες και στρας. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και είναι ιδανική επιλογή για σένα που ψάχνεις πασχαλινές λαμπάδες για κορίτσια.

Ρομαντικές πασχαλινές λαμπάδες με μπαλαρίνα

Πασχαλινή λαμπάδα ζέβρα

Μια παιχνιδιάρικη ιδέα για πασχαλινές λαμπάδες 2020 είναι με ζέβρα. Διακόσμησε τις σκέτες λαμπάδες σου με διακοσμητική ζέβρα και πρόσθεσε μαύρη φούντα για να φτιάξεις τη χαίτη της. Είναι μια unisex πασχαλινή λαμπάδα αφού μπορεί να κρατηθεί και από αγόρια και από κορίτσια εξίσου.

Πασχαλινή λαμπάδα ζέβρα

Πασχαλινή λαμπάδα με πασχαλινά διακοσμητικά

Τι καλύτερο στις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες 2020 από τα πασχαλινά διακοσμητικά. Πάρε έμπνευση από την ανοιξιάτικη χρωματική παλέτα και επίλεξε πασχαλινά διακοσμητικά, κορδέλες και κορδόνια σε έντονες αποχρώσεις.

Πασχαλινή λαμπάδα με πασχαλινά διακοσμητικά

Πασχαλινή λαμπάδα με λαγουδάκι

Μια παραλλαγή της προηγούμενης που τη συναντάμε ήδη στις DIY πασχαλινές λαμπάδες 2019 είναι με διακοσμητικό λαγουδάκι. Συνδύασε πιο φυσικά χρώματα δίνοντας ένα ρουστίκ χαρακτήρα στις χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες σου. Επίλεξε διακοσμητικό λαγουδάκι πασχαλινό και άλλα πασχαλινά διακοσμητικά ξύλινα σε φυσικό χρώμα.

Πασχαλινή λαμπάδα με λαγουδάκι

Θαλασσινή λαμπάδα με σωλήνα

Για σένα που αγαπάς το καλοκαίρι και θέλεις να το υπενθυμίζεις στους γύρω σου με κάθε ευκαιρία σου έχουμε τη λαμπάδα με σωλήνα και κοχύλια. Γέμισε γυάλινους σωλήνες με κοχύλια και έπειτα στερέωσε μέσα τη λαμπάδα σου. Αφού τελειώσεις διακόσμησε τη πασχαλινή κατασκευή σου με κορδέλες, κορδόνια και διακοσμητικά με θαλασσινό θέμα. Είναι μια τέλεια λύση για πασχαλινές λαμπάδες χειροποίητες για μεγάλους.

Θαλασσινή λαμπάδα με σωλήνα

Ρουστίκ πασχαλινή λαμπάδα με στάχυα

Οι ρουστίκ λαμπάδες για γυναίκες παραμένουν κάθε χρόνο ψηλά στις προτιμήσεις. Χρησιμοποίησε ξύλινα ανοιξιάτικα διακοσμητικά, φλοράλ υφάσματα και κορδέλες και συμπλήρωσε στις DIY πασχαλινές λαμπάδες σου αποξηραμένα λουλούδια στάχυα σε φυσικό ή ροζ χρώμα. Με αυτή τη κατασκευή θα έχεις συνδυάσει το ρομαντισμό και το ρουστίκ στυλ σε μια φοβερή δημιουργία από τα χεράκια σου.

Ρουστίκ πασχαλινή λαμπάδα με στάχυα

Παιδική πασχαλινή λαμπάδα με ζωάκια του τσίρκου

Παίξε με τα χρώματα και τα σχέδια και φτιάξε με τα χεράκια σου πασχαλινή λαμπάδα με ζωάκια του τσίρκου. Επίλεξε σκέτες πασχαλινές λαμπάδες σε έντονα χρώματα και στόλισε τις με ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια, κορδέλες ή και με άλλα διακοσμητικά βάπτισης. Αποτελεί μια από τις πιο πρωτότυπες παιδικές λαμπάδες.

Παιδική πασχαλινή λαμπάδα με ζωάκια του τσίρκου

Πασχαλινές λαμπάδες για άντρες

Τέλος ,αν θέλεις να φτιάξεις μια πασχαλινή λαμπάδα για άντρα τότε προτίμησε τη πιο μίνιμαλ διακόσμηση λαμπάδας. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις μικρά διακοσμητικά που υποδηλώνουν το φύλο ή για κάτι πιο ζωηρό χρησιμοποίησε διακοσμητικές κιθάρες, νότες κλπ.

Πασχαλινές λαμπάδες για άντρες

Φυσικά αυτές ήταν μόνο μερικές ιδέες για το πως να φτιάξω πασχαλινές λαμπάδες που θα κλέψουν τη παράσταση. Εντυπωσίασε τους αγαπημένους σου με τις φοβερές πασχαλινές δημιουργίες σου που θα σφύζουν από πρωτοτυπία και περίσσια φαντασία.

[print_link]