χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλα

Χριστουγεννιάτικα Δώρα για Δασκάλα: 10 Ιδέες

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι περισσότερες μαμάδες προβληματίζονται με το τι δώρο να πάρουν στο δάσκαλο ή τη δασκάλα του παιδιού. Γιατί, λοιπόν αντί να ξοδέψεις μια περιουσία, να μην φτιάξεις χειροποίητα προσωποποιημένα δώρα για δασκάλα; Μπορείς, μάλιστα, να τα φτιάξεις μαζί με το παιδί σου δίνοντας έτσι μεγαλύτερη συναισθηματική αξία και χαρά τόσο στο ίδιο όσο και στη δασκάλα του! Εμείς μαζέψαμε μερικές όμορφες ιδέες για χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλα και στα παρουσιάζουμε!

Προσωποποιημένη χριστουγεννιάτικη κούπα

Ποιος λέει όχι σε μια ζεστή κούπα σοκολάτα τα Χριστούγεννα; Για αυτό και εμείς σου προτείνουμε, σαν ένα από τα χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλα, μια χριστουγεννιάτικη κούπα.Πάρε μια απλή λευκή κούπα και αποτύπωσε πάνω της το γιορτινό σου πνεύμα. Διακόσμησε την με χριστουγεννιάτικες κορδέλες και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Γράψε πάνω εσύ ή το παιδί σου ένα ευχαριστήριο μήνυμα και ευχές.

Προσωποποιημένη χριστουγεννιάτικη κούπα

Χριστουγεννιάτικοι σελιδοδείκτες

Ένα άλλο χριστουγεννιάτικο δώρο στη δασκάλα είναι οι χριστουγεννιάτικοι σελιδοδείκτες. Χρησιμοποίησε ξυλάκια χειροτεχνίας ή γλωσσοπίεστρα από τα φαρμακεία. Διακόσμησε το πάνω μέρους τους κορδέλες, χριστουγεννιάτικα κουδούνια, πον πον, διακοσμητικά κ.α. Φτιάξε με τα παιδιά σου χριστουγεννιάτικες φιγούρες, το μονόγραμμα της δασκάλας ή του δάσκαλου ή οτιδήποτε άλλο σχετικό με το σχολείο.

Χριστουγεννιάτικο καλάθι

Το χριστουγεννιάτικο καλάθι είναι από τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δώρα για τη δασκάλα. Γέμισε το με χριστουγεννιάτικα καλούδια όπως χριστουγεννιάτικα μπισκότα, μελομακάρονα, κουραμπιέδες και ζεστή σοκολάτα. Πρόσθεσε χριστουγεννιάτικες κατασκευές για παιδιά ή χριστουγεννιάτικες κάρτες ωθώντας και το παιδί σου να συμβάλει στο δώρο της δασκάλας του.

Χριστουγεννιάτικο καλάθι

Γούρια για τη δασκάλα/ο

Τα γούρια είναι η νούμερο ένα επιλογή δώρου τη χριστουγεννιάτικη περίοδο. Γιατί, να μη προσφέρεις και στη δασκάλα ή το δάσκαλο ένα; Φτιάξε ένα γούρι – μπρελόκ για δασκάλα ή ένα ωραίο επιτραπέζιο διακοσμητικό – γούρι. Οι επιλογές και οι ιδέες για γούρια είναι άπειρες! Να είσαι σίγουρη ότι θα κοσμήσει το γραφείο της!

Γούρια για τη δασκάλα

DIY χριστουγεννιάτικα κεριά

Μια ακόμη εύκολη λύση είναι τα DIY χριστουγεννιάτικα κεριά. Μπορείς να πάρεις έτοιμα κεριά σκέτα και να τα διακοσμήσεις με κορδέλες, χριστουγεννιάτικα κουδούνια, αποξηραμένα ή ό, τι άλλο φανταστείς. Από την άλλη μπορείς να χρησιμοποιήσεις γυάλινα βαζάκια, ποτήρια ή άλλα γυάλινα είδη για να φτιάξεις πανέμορφα χριστουγεννιάτικα votive.

DIY χριστουγεννιάτικα βαζάκια

Μια εξαιρετική ιδέα για χειροποίητα δώρα Χριστουγέννων για τις δασκάλες είναι τα χριστουγεννιάτικα βαζάκια. Γέμισε βαζάκια γλυκού με χριστουγεννιάτικα σοκολατάκια και λιχουδιές. Εναλλακτικά μπορείς να τα γεμίσεις με μείγμα για μια γευστική σοκολάτα, τοπικό λικέρ ή γλυκό του κουταλιού. Πρόσθεσε μερικές χριστουγεννιάτικες πινελιές και χριστουγεννιάτικο χαρτί περιτυλίγματος. Είναι έτοιμο να το δώσει το παιδί στη δασκάλα του!

DIY χριστουγεννιάτικα βαζάκια

Χριστουγεννιάτικη τσάντα με είδη περιποίησης

Κάθε γυναίκα λατρεύει τα είδη περιποίησης για αυτό η πρόταση αυτή είναι ιδανική για δώρα για δασκάλες παιδικού και δημοτικού. Διάλεξε μια χριστουγεννιάτικη υφασμάτινη τσάντα ή άλλες χριστουγεννιάτικες συσκευασίες δώρου όπως ο σάκος ή κουτιά. Γέμισε τη με αρωματικά σαπουνάκια, κρέμες, καλλυντικά και χριστουγεννιάτικες παντόφλες. Να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει υπέρ του δέοντος!

Χριστουγεννιάτικη τσάντα με είδη περιποίησης

DIY Χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Τα DIY χριστουγεννιάτικα στεφάνια είναι μια κλασική λύση και ανήκει στα εύκολα χριστουγεννιάτικα δώρα από τα παιδιά. Φτιάξε μαζί ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο στεφάνι με κορδέλες, στολίδια, χριστουγεννιάτικες φιγούρες κ.α. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα τέλειο και οι στιγμές που θα περάσεις με το παιδί σου ανεπανάληπτες!

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι

Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια

Ένα άλλο δώρο για δασκάλα ή δάσκαλο είναι τα χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Φτιάξε με το παιδί σου DIY χριστουγεννιάτικα στολίδια δέντρου της δασκάλας του. Χρησιμοποιήστε κανέλες, αποξηραμένα, είδη χειροτεχνίας, χρυσόσκονες, ανοιγόμενες μπάλες και ώθησε το παιδί σου να αφήσει την φαντασία του ελεύθερη! Είναι ένα εξαιρετικό αναμνηστικό δώρο για νηπιαγωγό αλλά και για δασκάλα δημοτικού!

Χειροποίητα χριστουγεννιάτικα στολίδια - χριστουγεννιάτικα δώρα για δασκάλα

Αναμνηστικά χριστουγεννιάτικα τετράδια χειροποίητα

Τέλος, θα σου προτείναμε τα προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα τετράδια. Πάρε ένα σκέτο τετράδιο με σκληρό εξώφυλλο και κόλλησε πάνω διάφορα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά, κορδέλες και υφάσματα. Στο τέλος πες στο παιδί σου να γράψει ή έστω να σου υπαγορέψει μια αφιέρωση για τη δασκάλα του. Είναι μια πανέμορφη και συναισθηματική ιδέα σχετικά με δώρα για γραφείο δασκάλους.

Προσωποποιημένα χριστουγεννιάτικα τετράδια - χριστουγεννιατικα δωρα για δασκαλα

Ό, τι και αν επιλέξεις να φτιάξεις να έχεις πάντα μαζί και το παιδί σου. Αφήστε και οι δυο τη φαντασία σας ελεύθερη και φτιάξτε κάτι μοναδικό για τη δασκάλα. Να είσαι σίγουρη ότι θα απολαύσεις τη κάθε στιγμή!

[print_link]