Δώρα για Κουμπάρους Πώς να στολίσω τη συσκευασία;

Συσκευασία για Δώρο Κουμπάρου: Πώς να στολίσω το Δώρο

Το δώρο κουμπάρου σε ένα γάμο παίζει σημαντικό ρόλο αφού πέρα από το ότι το προσφέρει το ζευγάρι σαν ευχαριστήριο στο άτομο που τους πάντρεψε, κοσμεί και ένα μέρος της εκκλησίας. Έχεις βρει, λοιπόν, τι δώρο κουμπάρου θα κάνεις και ψάχνεις εκείνη την ιδέα για μια εντυπωσιακή χειροποίητη συσκευασία για δώρο κουμπάρου; Σου έχουμε μερικές φοβερές ιδέες για να μαγνητίσεις τα βλέμματα των καλεσμένων πάνω στο δώρο αλλά και να κάνεις τον κουμπάρο / α να ανυπομονούν ακόμη περισσότερο.

Δώρα για κουμπάρους με γυάλινη καμπάνα

Στις πρωτότυπες ιδέες για συσκευασία για δώρο κουμπάρου είναι οι γυάλινες καμπάνες. Τοποθέτησε εσωτερικά το δώρο που έχεις επιλέξει για τον κουμπάρο σου και πρόσθεσε μερικές διακοσμητικές πινελιές. Χρησιμοποίησε πέρλες, στρας, κορδέλες, φτερά, ακόμη και λαμπάκια για μια όμορφη ατμόσφαιρα που θα απογειώσει τη παρουσίαση του δώρου. Αυτή η ιδέα ταιριάζει πολύ για δώρο κουμπάρου εικόνα ή για δώρο κουμπάρου ρολόι.

Δώρα για κουμπάρους με γυάλινη καμπάνα

Δώρα για κουμπάρους με κουτιά

Το κουτί για δώρο κουμπάρου είναι η πιο κλασική και διαχρονική επιλογή για συσκευασία δώρου. Επίλεξε ένα πρωτότυπο δώρο κουμπάρου / ας και βάλε το σε εντυπωσιακά κουτιά σύνθεσης χάρτινα ή γυάλινα. Γέμισε το με χαρτί αφής, raffia ή χάρτινο χορτάρι για ένα πλούσιο αποτέλεσμα. Έπειτα βάλε μερικές chic πινελιές όπως χρυσόσκονες, διακοσμητικά λουλούδια, μικρά διακοσμητικά και ό,τι άλλο ταιριάζει και με την υπόλοιπη διακόσμηση γάμου.

Δώρα για κουμπάρους κουτιά

Γεωμετρικά φανάρια για δώρο κουμπάρου

Μια άλλη ιδέα για το πως να στολίσω το δώρο κουμπάρου είναι τα γεωμετρικά φανάρια. Πρόκειται για μια εξαιρετικά εντυπωσιακή και μοντέρνα επιλογή που δεν θα χρειαστείς να διακοσμήσεις υπερβολικά αφού από μόνα τους είναι εντυπωσιακά.

Γεωμετρικά φανάρια για δώρο κουμπάρου

Συσκευασία δώρου κουμπάρου με υφάσματα

Μια εύκολη και οικονομική επιλογή που συγκαταλέγεται στις ιδέες για δώρα κουμπάρου είναι τα υφάσματα γάμου. Φτιάξε ένα ωραίο πουγκί φανταχτερά κομμένα υφάσματα και τοποθέτησε μέσα το δώρο σου. Έπειτα κάνε ένα όμορφο δέσιμο με κορδέλες και κορδόνια. Προαιρετικά μπορείς να το στολίσεις με διακοσμητικά για μπομπονιέρες ώστε να δέσει αρμονικά με τον υπόλοιπο στολισμό γάμου.

Συσκευασία δώρου κουμπάρου υφάσματα

Προσωποποιημένα δώρα για κουμπάρους με δίσκο

Αν από την άλλη πρόκειται για ένα μεγαλύτερο δώρο όπως σετ κοσμημάτων, οι δίσκοι και οι πιατέλες θα αναδείξουν εξαιρετικά το δώρο σου. Επίλεξε κομψούς δίσκους, πιατέλες ή ακόμη και περίτεχνες βάσεις τούρτας για την παρουσίαση του δώρου σου. Μπορείς να αφήσεις σκέτο το δίσκο με τις λεπτομέρειες του να εντυπωσιάζουν ή να προσθέσεις μερικές διακοσμητικές λεπτομέρειες: χάντρες, στάχυα, στρας και ό,τι άλλο θέλεις.

Προσωποποιημένα δώρα για κουμπάρους με δίσκο

Δώρο κουμπάρου σε καλάθι

Για ένα ρουστίκ γάμο προσάρμοσε ανάλογα και το δώρο κουμπάρου. Για τη συσκευασία του επίλεξε όμορφα καλάθια ή καφάσια που θα διακοσμήσεις με κορδέλες και κορδόνια. Με αυτή την επιλογή θα δώσεις την αίσθηση μιας προσεγμένης και εκλεκτής χαλαρότητας.

Δώρο κουμπάρου σε καλάθι

Δώρο κουμπάρου ταξίδι ή εμπειρία

Τέλος μια πρωτότυπη ιδέα για σένα που θέλεις να ευχαριστήσεις τον κουμπάρο ή την κουμπάρα σου με ένα ταξίδι ή με κάποια εμπειρία θα σου προτείναμε ένα όμορφα διακοσμημένο φάκελο, γυάλινο σωλήνα ή μια πρωτότυπη κορνίζα. Γράψε σε ένα χαρτί της λεπτομέρειες του δώρου και στόλισε το σε ένα γυάλινο σωλήνα αν θέλεις μια πιο θαλασσινή αισθητική ή σε μια εντυπωσιακή κορνίζα για ένα vintage αποτέλεσμα. Αν πάλι θέλεις κάτι πολύ εύκολο και απλό διακόσμησε έναν φάκελο σκέτο και τοποθέτησε τον όμορφα σε ένα εμφανές σημείο. Ο κουμπάρος ή η κουμπάρα σου θα ενθουσιαστούν.

Δώρο κουμπάρου ταξίδι ή εμπειρία

Μαγνήτισε τα βλέμματα τόσο του κουμπάρου όσο και των καλεσμένων σου επιλέγοντας μια εκλεκτή συσκευασία για το δώρο κουμπάρου. Φυσικά αυτές οι επιλογές ταιριάζουν και αν αντίστοιχα είσαι κουμπάρα και θέλεις να φτιάξεις ένα πρωτότυπο δώρο κουμπάρου στους νεόνυμφους.

[print_link]