Βάπτιση αγοριού δεινόσαυρος

Βάπτιση Αγοριού Δεινόσαυρος: Διακόσμηση & Μπομπονιέρες

Η βάπτιση αγοριού δεινόσαυρος είναι μια νέα τάση στα θέματα βάπτισης που ήρθε για να μείνει. Αν, λοιπόν, αποφάσισες να βαπτίσεις το μικρό σου δεινοσαυράκι σε μια πρωτότυπη DIY βάπτιση δεινόσαυρος είσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα βρεις μια αναλυτική λίστα με όλα όσα θα χρειαστείς για να πάρεις έμπνευση και να οργανώσεις μια βάπτιση αγοριού με τα χεράκια σου.

Χρώματα και υφές για βάπτιση αγοριού δεινόσαυρος

Πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε σχετικά με τη βάπτιση του μωρού σου θα πρέπει να διαλέξεις τη χρωματική παλέτα που θα κινηθείς καθώς και τις υφές που θα επιλέξεις στα υλικά βάπτισης. Ο στολισμός αυτής της βάπτισης παίρνει έμπνευση από την προϊστορική ζούγκλα όπου κυριαρχούσε η πυκνή βλάστηση. Τι σημαίνει αυτό; Πως η χρωματική παλέτα σου περιλαμβάνει φυσικούς τόνους, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Όσον αφορά τα υλικά και τις υφές που θα επιλέξεις για τη βάπτιση με θέμα δεινοσαύρους θα σου προτείναμε το ξύλο και το μπαμπού, θεματικά διακοσμητικά τροπικά, υφάσματα με τροπικά φύλλα και μερικά γυάλινα στοιχεία για το candybar περισσότερο. Με αυτό το μπούσουλα επίλεξε κάθε λεπτομέρεια από το στολισμό της εκκλησίας μέχρι και το πάρτυ βάπτισης.

Χρώματα και υφές για βάπτιση αγοριού δεινόσαυρος

Μπομπονιέρες δεινόσαυροι

Αυτή η θεματική ανήκει στις πρωτότυπες ιδέες για βάπτιση και όχι άδικα! Για αυτό φρόντισε να φτιάξεις και τις ανάλογες ιδιαίτερες DIY μπομπονιέρες για βάπτιση αγοριού δεινόσαυρος. Μια ιδέα για μπομπονιέρα δεινόσαυρος είναι επιλέξεις κομμένα υφάσματα σε φυσικές αποχρώσεις και αφού φτιάξεις ένα πουγκί με τα κουφέτα της αρεσκείας σου να διακοσμήσεις με χρωματικά έντονα κορδόνια και εκτυπωμένα διακοσμητικά για μπομπονιέρα στην ανάλογη θεματολογία. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις mix n match μπομπονιέρες δεινόσαυρος με έτοιμα πουγκιά βάπτισης με τροπικά φύλλα. Διακόσμησε τα με θεματικά διακοσμητικά ζωάκια – δεινόσαυρους και μερικές κορδέλες και κορδόνια. Συνδύασε διαφορετικά χρώματα και σχέδια για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα. Για παιδική μπομπονιέρα βάπτισης διάλεξε διακοσμητικούς δεινόσαυρους ή παιχνίδια στην ανάλογη θεματική. Οι μικροί σου καλεσμένοι σίγουρα θα ενθουσιαστούν!

Μπομπονιέρες δεινόσαυροι

Μαρτυρικά για βάπτιση αγοριού δεινόσαυρος

Προχωρώντας στη λίστα με όλα όσα θα χρειαστείς για μια βάπτιση δεινόσαυρος, θα αναφερθούμε στα χειροποίητα μαρτυρικά. Προσάρμοσε τα στο θέμα βάπτισης επιλέγοντας υλικά για μαρτυρικά στην ανάλογη χρωματική παλέτα και δημιούργησε τα δικά σου DIY μαρτυρικά βάπτισης. Μια ιδέα είναι τα βραχιολάκια μαρτυρικά με καφέ, μπεζ, ή εκρού κορδόνια και κορδέλες. Διακόσμησε τα με σταυρουδάκια, raffia και φουντίτσες στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Διαφορετικά, μπορείς να φτιάξεις θεματικά μαρτυρικά δεινόσαυροι σε κλασική μορφή, βραχιολάκια, κολιέ ή ακόμα και μπρελόκ δεινόσαυροι.

Μαρτυρικά για βάπτιση αγοριού δεινόσαυρος

Σετ βάπτισης δεινόσαυρος

Επειδή η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά επίλεξε θεματικό σετ βάπτισης “Δεινόσαυροι”. Επίλεξε έτοιμο κουτί βάπτισης δεινόσαυροι ή ακόμη καλύτερα βάλε τη προσωπική σου πινελιά φτιάχνοντας το μόνη σου. Χρησιμοποίησε σκέτα κουτιά βάπτισης χάρτινα ή ξύλινα και διακοσμητικούς δεινόσαυρους. Εναλλακτικά, αν θέλεις να ξεφύγεις από το κλασσικό κουτί βάπτισης μπορείς να επιλέξεις καφάσια ή καλάθια τα οποία θα διακοσμήσεις ανάλογα. Προσάρμοσε και τα ρούχα του μωρού στο θέμα σου, επιλέγοντας είδη βάπτισης με φυσικές αποχρώσεις. Τέλος, επίλεξε και την ίδια ποδιά νονού ή νονάς με εκτυπωμένο δεινοσαυράκι για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Σετ βάπτισης δεινόσαυρος

Τραπέζι ευχών δεινόσαυροι

Αντίστοιχα θα επιμεληθείς και το τραπέζι ευχών σου. Φτιάξε έναν ανθοστολισμό βάπτισης με φράκτη από τεχνητά φυλλώματα, τροπικά λουλούδια και φυτά για να δώσεις την εντύπωση μιας ζούγκλας. Έπειτα, επίλεξε ψάθινα καλάθια σε φυσικούς τόνους τα οποία θα γεμίσεις με raffia και θεματικά διακοσμητικά βάπτισης. Πρόσθεσε επίσης και διακοσμητικούς δεινοσαύρους σε διάφορα σχέδια και μεγέθη που θα πλαισιώσουν όμορφα το τραπέζι ευχών βάπτισης.  Δημιούργησε και μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα με ξύλινα φανάρια από μπαμπού. Για το βιβλίο ευχών μπορείς να επιλέξεις βιβλία ευχών με θέμα δεινόσαυροι ή ακόμη καλύτερα να φτιάξεις το δικό σου ευχολόγιο με κορδέλες, raffia και διακοσμητικά σχετικά με το θέμα σου.

Τραπέζι ευχών δεινόσαυροι

Candybar για βάπτιση με θέμα δεινόσαυροι

Το candybar βάπτισης τα τελευταία χρόνια είναι μια must επιλογή στις βαπτίσεις και αυτό γιατί γλυκαίνει και δροσίζει τους καλεσμένους ενώ παράλληλα τραβάει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό στήσιμο του. Δώσε και εσύ, λοιπόν, ιδιαίτερη έμφαση στο θεματικό dessert table και στα είδη σερβιρίσματος πάρτυ. Χρησιμοποίησε ξύλινες εταζέρες, δίσκους και φέτες κορμού που θα γεμίσεις με πεντανόστιμα θεματικά γλυκά. Διάλεξε επίσης, υφασμάτινα κασπώ σε γήινους τόνους και πράσινο χρώμα σκέτα ή με τροπικά φύλλα, τα οποία θα γεμίσεις με μαρσμέλλοου και κουφέτα σε σωμόν, κίτρινο, πορτοκαλί και πράσινο χρώμα. Για να δώσεις ύψος στο candybar πρόσθεσε και γυάλες με καπάκι τις οποίες θα γεμίσεις με κουφέτα και γλειφιτζούρια. Για το στολισμό του candybar χρησιμοποίησε σουπλά σε σχήμα φύλλων τροπικών ή υφάσματα βάπτισης με τροπικό θέμα. Φυσικά και εδώ μην ξεχάσεις να προσθέσεις 1-2 διακοσμητικούς δεινοσαύρους.

Candybar για βάπτιση με θέμα δεινόσαυροι

Θεματικά γλυκά βάπτισης δεινόσαυροι

Τα θεματικά γλυκά είναι το «κερασάκι στη τούρτα» αφού απογειώνουν κάθε διακόσμηση ενώ είναι και πεντανόστιμα. Επάνδρωσε, λοιπόν, το candybar με  cupcakes, μπισκότα, κουφέτα και ζαχαρωτά με τα χρώματα και τα σχέδια μιας βάπτισης με θέμα δεινόσαυροι. Στο ίδιο μοτίβο θα είναι και η τούρτα βάπτισης που θα θυμίζει κάτι από Jurassic World. Τέλος, επίλεξε κίτρινα και πορτοκαλί μαρσμέλλοου, γλειφιτζούρια και κουφέτα για να διακοσμήσεις τα κασπώ, τις γυάλες με καπάκι ή τους δίσκους σου.

Θεματικά γλυκά βάπτισης δεινόσαυροι

Δεξίωση βάπτισης με θέμα δεινόσαυρος

Για τη δεξίωση βάπτισης και το στολισμό της χρησιμοποίησε διακοσμητικούς δεινοσαύρους σε διάφορα μεγέθη. Για τη διακόσμηση του τραπεζιού χρησιμοποίησε γυάλινα είδη γεμάτα με τροπικά φυλλώματα, δεινοσαύρους και φέτες κορμού αντί δίσκου. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μπαλόνια σε πράσινο και κίτρινο χρώμα συνδυασμένα με τροπικά φυλλώματα φτιάχνοντας μια σύνθεση που θα λειτουργήσει σαν backdrop φωτογράφισης για τους καλεσμένους σου.

Δεξίωση βάπτισης με θέμα δεινόσαυρος

Προσκλητήρια δεινόσαυροι

Για το τέλος σου αφήσαμε το πρώτο κομμάτι μιας βάπτισης, τα προσκλητήρια. Αν θέλεις να προϊδεάσεις τους καλεσμένους σου για το θέμα βάπτισης που επέλεξες  τότε φτιάξε και τα ανάλογα προσκλητήρια. Μια ιδέα είναι να τυπώσεις σε έναν καλό εκτυπωτή προσκλητήρια με δεινοσαύρους και ένα παιχνιδιάρικο μοτίβο που θυμίζει ζούγκλα. Εναλλακτικά αν σου αρέσει η ιδέα της χειροτεχνίας μπορείς να φτιάξεις προσκλητήρια αυγά δεινοσαύρου ή χαριτωμένο πρόσωπο δεινοσαύρου.

Προσκλητήρια δεινόσαυροι

Φτιάξε μια χειροποίητη βάπτιση εμπνευσμένη από τις ομορφιές της εποχής των δεινοσαύρων. Βάλε όλη τη φαντασία και το την παιχνιδιάρικη διάθεση σου για να χαρίσεις στο μικρό σου δεινοσαυράκι ένα από τα πιο πρωτότυπα θέματα βάπτισης αγοριού.

[print_link]