Σταυρουδάκια για μαρτυρικά 7 Τύποι

Σταυρουδάκια για Μαρτυρικά: 7 Τύποι

Τα μαρτυρικά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με το μυστήριο της βάπτιση. Ανήκουν στις υποχρεώσεις των νονών και αγοράζονται ή φτιάχνονται από εκείνους. Ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν τη DIY οδό για τη κατασκευή των μαρτυρικών και όχι μόνο. Όχι άδικα θα συμπληρώσουμε εμείς αφού είναι πιο δημιουργική και συνάμα πιο οικονομική επιλογή. Ένα από τα βασικά υλικά για μαρτυρικά είναι τα σταυρουδάκια. Πόσα στυλ υπάρχουν; Σε τι σχέδια βγαίνουν; Και τελικά ποια είναι κατάλληλα σταυρουδάκια για μαρτυρικά της δικής σου βάπτισης; Όλα αυτά είναι ερωτήματα που θα βρουν απάντηση εδώ αφού σου ετοιμάσαμε μια λίστα με όλους τους τύπους σε σταυρούς για μαρτυρικά βάπτισης. Έτσι θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για σένα και θα μπορείς να κάνεις τη πιο σωστή επιλογή!

Σταυρουδάκια για μαρτυρικά από σμάλτο

Ο πρώτος τύπος σε σταυρούς για μαρτυρικά είναι από σμάλτο. Ο σμάλτος πρόκειται για ένα λεπτό διακοσμητικό στρώμα γυαλιού πάνω σε μία μεταλλική επιφάνεια. Δίνει μια κομψή όψη στο διακοσμητικό σταυρουδάκι ενώ μπορεί να έχει διάφορα χρώματα και σχέδια. Είναι μια εξαιρετική ιδέα αν θέλεις να δηλώσεις και στα DIY μαρτυρικά σου το φύλο του παιδιού με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Σταυρουδάκια για μαρτυρικά από σμάλτο

Μεταλλικοί σταυροί για μαρτυρικά

Τα μεταλλικά σταυρουδάκια για μαρτυρικά είναι μια εξίσου πολύ όμορφη επιλογή αφού δίνουν έξτρα λάμψη και φινέτσα στα χειροποίητα μαρτυρικά. Μπορείς να τα βρεις σε κλασικά σχέδια για μια πιο vintage βάπτιση είτε σε πιο μοντέρνες εκδοχές. Αν θέλεις μια πιο μίνιμαλ κατασκευή επίλεξε σκέτα σταυρουδάκια ενώ αν θέλεις κάτι πιο περίτεχνο θα σου προτείναμε τα μοτίφ για μαρτυρικά. Συνδύασε τα με εντυπωσιακά υλικά και κορδόνια για μαρτυρικά για ένα αποτέλεσμα που θα κλέψει τη παράσταση.

Μεταλλικά σταυρουδάκια για μαρτυρικά

Ξύλινα σταυροί για μαρτυρικά

Για μια ρουστίκ ή boho βάπτιση κορίτσι ή αγόρι θα σου προτείναμε τα ξύλινα σταυρουδάκια για τα χειροποίητα μαρτυρικά σου. Φτιάξε με τα χεράκια σου ανεπανάληπτα μαρτυρικά εμπνευσμένα από τα χρώματα και τις υφές της φύσης και δώσε με αυτό το τρόπο ένα γήινο χαρακτήρα στις κατασκευές σου. Πέρα όμως από αυτό, δεν θα χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη αφού είναι σταυροί για μαρτυρικά οικονομικοί.

Ξύλινα σταυρουδάκια για μαρτυρικά

Πλαστικά σταυρουδάκια για μαρτυρικά

Στο ίδιο πλαίσιο οικονομίας βρίσκονται και τους πλαστικούς σταυρούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα θα είναι λιγότερο εντυπωσιακό και αξιοπρόσεκτο. Και αυτό γιατί σου δίνεται η ευκαιρία να παίξεις με τα χρώματα δίνοντας ένα παιχνιδιάρικο στυλ στα μαρτυρικά σου.

Πλαστικά σταυρουδάκια για μαρτυρικά

Σταυρουδάκια για μαρτυρικά φίλντισι

Αυτός ο τύπος σταυρών για μαρτυρικά ανεβάζει το budget αλλά κερδίζει σε στυλ με την απαράμιλλη ομορφιά του. Δεν είναι άλλα από τα σταυρουδάκια φίλντισι. Πρόκειται για ένα υλικό που προέρχεται από το μαργαριτοφόρο όστρακο και μαγνητίζει τα βλέμματα όπου και να χρησιμοποιηθεί. Προτιμάτε τόσο για βάπτιση κοριτσιού όσο και αγοριού, ενώ είναι ιδανική πρόταση για μια DIY καλοκαιρινή βάπτιση.

μαρτυρικά φίλντισι σταυροί

Σταυρουδάκια για μαρτυρικά βραχιολάκια

Αφού αναφέραμε όλους τους τύπους σταυρών για μαρτυρικά αξίζει να σημειώσουμε ότι αν θέλεις να φτιάξεις μαρτυρικά βραχιολάκια τότε θα πρέπει να επιλέξεις και τους αντίστοιχους σταυρούς. Οι ιδανικοί σταυροί για βραχιόλια είναι αυτή που διαθέτουν μικρές τρύπες στο πάνω και στο κάτω μέρος του. Με αυτό το τρόπο οι κορδέλες και τα κορδόνια που θα επιλέξεις θα δέσουν τέλεια με τα διακοσμητικά σου.

υλικά μαρτυρικά βραχιολάκια

Σταυρουδάκια για μαρτυρικά κολιέ και παραμάνες

Από την άλλη αν έχεις επιλέξει παραμάνες για μαρτυρικά ή θέλεις κάτι πιο εναλλακτικό όπως είναι τα κολιέ τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις σταυρουδάκια περαστά. Έτσι, όταν θα τα φορέσουν οι καλεσμένοι της βάπτισης θα αναδειχθεί το εντυπωσιακό σχέδιο των κρεμαστών μαρτυρικών που θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου.

Σταυροί για μαρτυρικά κολιέ και παραμάνες

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για αυτό επιστράτευσε όλη τη δημιουργικότητα και την αγάπη που έχεις για το νεοφώτιστο και είμαστε σίγουροι πως θα φτιάξεις κάτι μοναδικό και ανεπανάληπτο.

[print_link]