hot θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2018

Τα πιο hot θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2018

Το μικρό σας κοριτσάκι έχει τρελάνει συγγενείς και φίλους με τη γέννηση του δίνοντας χαρά και αγάπη. Έρχεται όμως η στιγμή της βάπτισης της και σαν γονείς πρέπει πέρα από όλα τα άλλα να σκεφτείτε ποιο θέμα βάπτισης κοριτσιού να επιλέξετε και τι DIY στολισμό βάπτισης να φτιάξετε. Μην αγχώνεστε! Είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε τα καλύτερα θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2018 και να σας βγάλουμε από πολύ κόπο.

Μονόκερος

Ο μονόκερος αποτελεί ένα από τα πιο hot θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2018! Αν η βάπτιση της κόρης σας θέλετε να θυμίζει κάτι από παραμύθι, τι καλύτερο από τον μονόκερο; Χρώματα του ουράνιου τόξου και μπόλικη χρυσόσκονη θα διέπουν όλη τη διακόσμηση σας. Σε ένα τραπέζι με υφάσματα στα χρώματα του βεραμάν και του ροζ, γεμίστε γυάλες με μάρσμαλλοους και εταζέρες με cupcakes βασισμένα στο θέμα σας. Φτιάξτε υπέροχα centerpieces πον πον από πολύχρωμα τούλια που θα καταλήγουν σε κέρατο μονόκερου από χρυσές κορδέλες. Τη διακόσμηση θα περιβάλλουν τα έτοιμα centerpieces που θα μεταφέρουν όλους τους παρευρισκόμενους σε έναν μαγικό κόσμο!

thema vaptisis monokeros

Τροπικό θέμα βάπτισης – Αloha

Μια μοντέρνα και φρέσκια επιλογή που ξεχωρίζει από τα κλασικά θέματα για βάπτιση κοριτσιού είναι η τροπική διακόσμηση βάπτισης, με θέμα aloha. Τοποθετήστε τεχνητά φύλλα μπανανιάς και καλάθια γεμισμένα με γλυκά της ίδιας θεματολογίας. Γεμίστε με χυμό γυάλινα βάζα με βρυσάκι και παίξτε με τα χρώματα στα υφάσματα,τις καραμέλες και τα αξεσουάρ. Μια πρωτότυπη ιδέα είναι μετά την τέλεση του μυστηρίου να μοιράσετε στους καλεσμένους σας ένα non alcohol cocktail σε πολύχρωμα ποτήρια με μια ομπρελίτσα δίνοντας την εντύπωση ότι βρίσκεστε σε κάποιο τροπικό νησί.

thema vaptisis tropiko - zougla

Θέμα βάπτισης κοριτσιού Φλαμίνγκο

Ποιό κορίτσι δεν αγαπά το ρoζ; Ένα λοιπόν από τα πιο δημοφιλές πλέον θέματα για βάπτιση κοριτσιού είναι η βάπτιση με θέμα φλαμίνγκο. Υπέροχα μπουκέτα λουλουδιών σε αποχρώσεις του ρoζ θα συμπληρώσουν ένα σκηνικό όπου θα επικρατεί το φούξια και το πράσινο. Φτερά στο χρώμα του φλαμίνγκο, χρωματιστά βότσαλα σε γυάλες, μπουκάλια, βαζάκια και κηροπήγια με καλοκαιρινή διάθεση θα ζωντανέψουν αυτό το εξωτικό και πανέμορφο ζώο στη βάπτιση της κόρης σας.

thema vaptisis flamingo

Θέμα βάπτισης Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων

Αν θέλετε να ξεκλειδώσετε έναν παραμυθένιο κόσμο, μπορείτε να φέρετε την Αλίκη και την Χώρα των Θαυμάτων στην βάπτιση! Για να δημιουργήσετε τη βάπτιση με θέμα την Αλίκη, ο τρόπος είναι απλός. Παίξτε με τα χρώματα, γεμίστε βάζα και πολύχρωμα κουτιά με καραμέλες και κουφέτα. Βάλτε στο τραπέζι σας ψεύτικο γρασίδι, τεχνητές γιρλάντες και ξύλινους κορμούς και κλαδιά και διασκορπίστε τραπουλόχαρτα παντού. Δικά σας παλιά, vintage ρολόγια και τσαγιέρες τόσο στη διακόσμηση όσο και στις μπομπονιέρες καθώς και κασπώ με γλειφιτζούρια θα δώσουν ένα πανέμορφο αποτέλεσμα.

thema vaptisis aliki stin xora twn thaumatwn

Ρομαντικό ταξίδι

Αν αγαπάτε το vintage και τα ταξίδια σας έχουμε τη λύση! Διαλέξτε μια ρομαντική βάπτιση με θέμα ταξίδι! Σε αυτή τη διακόσμηση θα κινηθείτε σε παλ χρωματισμούς συνδυάζοντας βαλίτσες, υδρόγειους σφαίρες και κλεψύδρες. Λευκά και μπεζ, πουά τούλια δεμένα σε μπουκαλάκια ή πουγκιά είναι μοναδικές επιλογές μπομπονιέρας. Με αυτή την επιλογή θα χαθείτε στο ταξίδι του χρόνου σε ένα κλίμα ρομαντισμού!

βαπτιση ταξιδι diy

Boho ινδιάνα

Ένα από τα πιο hot θέματα για βάπτιση κοριτσιού 2018 είναι επίσης η ιδέα να διαμορφώσετε τη βάπτιση της κόρης σας με θέμα Ινδιάνα. Σε αυτή την επιλογή κυριαρχούν οι γήινες αποχρώσεις. Κατασκευάστε μόνοι σας σκηνές Ινδιάνων από καλάμια και υφάσματα και στη συνέχεια βάλτε ψεύτικα φτερά και ονειροπαγίδες στη διακόσμηση σας. Φτιάξτε μόνοι σας οικονομικά μια diy γιρλάντα με φτερά δένοντας τα σε ένα χοντρό κορδόνι. Σας προτείνουμε να κινηθείτε γενικά στις ξύλινες λεπτομέρειες, επιλέγοντας για παράδειγμα ξύλινα καφάσια για να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας. Είναι ένα boho θέμα για βάπτιση που θα ξεχωρίσει!

boho thema vaptisis indianos_indiana

Η ημέρα της βάπτισης οφείλει να είναι πολύχρωμη και χαρούμενη για αυτό επιστρατεύστε όλο σας το μεράκι για να κάνετε το γεγονός ξεχωριστό όπως είναι και το παιδί σας!

[print_link]