Θέμα Βάπτισης για Κορίτσι Πεταλούδα Χρώματα και Προτάσεις

Θέμα Βάπτισης Πεταλούδα: Χρώματα και Προτάσεις

Ήρθε η στιγμή που θέλεις να οργανώσεις μια φοβερή DIY βάπτιση για το κοριτσάκι σου. Ωστόσο ψάχνεις ένα θέμα που απαντά στις τάσεις και υπόσχεται να δώσει ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Ανήκει στα hot θέματα βάπτισης 2020 και δεν είναι άλλο από το θέμα βάπτισης για κορίτσι πεταλούδα. Πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο θέμα βάπτισης κορίτσι που θα ταξιδέψει όλους τους καλεσμένους σου σε μαγεμένα δάση με νεράιδες και πανέμορφα λουλούδια.

Χρώματα και ιδέες για βάπτισης με θέμα πεταλούδα

Πριν ξεκινήσεις την οργάνωση με θέμα βάπτισης για κορίτσι πεταλούδα, πρέπει πρώτα να επιλέξεις τα χρώματα που θα κινηθείς. Για ένα τέτοιο θέμα βάπτισης κορίτσι 2020, σου προτείνουμε τις αποχρώσεις του μωβ, πράσινου, ροζ, και φυσικού με μερικές πολύχρωμες πινελιές.

Χρώματα και ιδέες για βάπτισης με θέμα πεταλούδα

Μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι με θέμα πεταλούδα

Επίλεξε να φτιάξεις μόνη σου DIY μπομπονιέρες βάπτισης για να βγει κάτι ανεπανάληπτο και μοναδικό! Εμείς θα σου προτείναμε τις χειροποίητες μπομπονιέρες με νεράιδα αν θέλεις να συνδυάσεις τη πεταλούδα με μια βάπτιση κορίτσι θέμα νεράιδα. Εναλλακτικά επίλεξε διακοσμητικά για μπομπονιέρες σε σχήμα πεταλούδας. Με αυτά μπορείς να φτιάξεις κρεμαστές μπομπονιέρες βάπτισης ή ακόμα και μπρελόκ πεταλούδα. Αν πάλι αγαπάς τις γυάλινες μπομπονιέρες βάπτισης θα σου προτείναμε τα γυάλινα μπουκαλάκια. Αφού τα γεμίσεις με κάποιο παραδοσιακό ποτό ή λικέρ και διακόσμησε τα εξωτερικά στην ανάλογη θεματολογία. Για μια παιδική μπομπονιέρα βάπτισης επίλεξε σταντ φωτογραφίας σε σχήμα πεταλούδας σε διάφορα χρώματα και φτιάξε mix and match μπομπονιέρες βάπτισης. Φυσικά αυτές, ήταν μόνο μερικές ιδέες αφού οι επιλογές είναι άπειρες όπως η μπομπονιέρα πεταλούδα ρεσώ, τα πουγκιά με διακοσμητικές πεταλούδες, τα εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης με κλουβάκια και άλλες πολλές.

Μπομπονιέρες βάπτισης κορίτσι με θέμα πεταλούδα

Μαρτυρικά βάπτισης κοριτσιού με θέμα πεταλούδα

Για DIY μαρτυρικά σε μια βάπτιση με θέμα πεταλούδα θα σου προτείναμε να φτιάξεις είτε το μαξιλαράκι με φλοράλ υφάσματα είτε μαρτυρικά βραχιόλια ή κολιέ με κορδέλες. Ότι επιλέξεις να φτιάξεις, παίξε με υλικά για μαρτυρικά σε κοριτσίστικες παλ αποχρώσεις.

Μαρτυρικά βάπτισης κοριτσιού με θέμα πεταλούδα

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα πεταλούδα

Φτιάξε ένα παραμυθένιο τραπέζι ευχών με διακοσμητικές πεταλούδες και νεράιδες σε πολλά σχέδια και μεγέθη. Χρησιμοποίησε υφάσματα στα χρώματα του λιλά και του πράσινου. Επίλεξε κασπώ σε έντονες αποχρώσεις και συνδύασε τα με ξύλινα κηροπήγια και φανάρια δίνοντας την αίσθηση του μαγεμένου δάσους. Ένταξε στη DIY διακόσμηση σου μικρούς διακοσμητικούς νάνους και φυσικά λουλούδια και πρασινάδες για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Τραπέζι ευχών βάπτισης με θέμα πεταλούδα

Candybar βάπτισης με θέμα πεταλούδα

Σε ένα θέμα βάπτισης άνοιξη κορίτσι όπως αυτό με βασικό στοιχείο τη πεταλούδα το candybar σου θα προσαρμοστεί ανάλογα. Όπως και στο τραπέζι ευχών αλλά και στη δεξίωση βάπτισης επίλεξε και εδώ εταζέρες ξύλινες ώστε να ταιριάζουν με τη συνολική εικόνα. Γέμισε κασπώ με μαρσμέλλοου και πεντανόστιμα κουφέτα της αρεσκείας σου ενώ μην αμελήσεις τις γυάλες με βρυσάκι για να δροσίσεις τους καλεσμένους σου. Πρόσφερε τους χυμό, αναψυκτικό ή ό,τι άλλο θες χρησιμοποιώντας γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης.

Candybar βάπτισης με θέμα πεταλούδα

Γλυκά και τούρτα για βάπτιση

Αν θες να έχεις το απόλυτο αποτέλεσμα για τη βάπτιση με πεταλούδα, φρόντισε ιδιαίτερα και τα γλυκά που θα επιλέξεις. Διάλεξε cupcakes, γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά στο θέμα σου ή αν θες κάτι πιο απλό στις αποχρώσεις της υπόλοιπης βάπτισης. Το ίδιο ισχύει και με την τούρτα που θα κεράσεις τους καλεσμένους σου. Τέλος, επίλεξε λιλά και πράσινα κουφέτα καθώς και χρωματιστά μαρσμέλλοου για να διακοσμήσεις τα κασπώ, τις γυάλες με καπάκι ή πιατέλες. Όχι μόνο θα γλυκάνουν τους καλεσμένους σου αλλά θα αποτελέσουν και μια πανέμορφη γωνιά που όλοι θα θέλουν να μοιραστούν στα social media.

Γλυκά και τούρτα για βάπτιση

Κάνε τη διαφορά από το στολισμό με θέμα πεταλούδα, μέχρι τις χειροποίητες μπομπονιέρες που θα φτιάξεις μόνη σου! Βάλε όλο σου το μεράκι και την ατέρμονη αγάπη που έχεις για το παιδάκι σου για να φτιάξεις κάτι μοναδικό. Του αξίζει!

[print_link]