Φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου

Φθινοπωρινή Διακόσμηση Υπνοδωματίου

Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών και εκείνες οι χουχουλιάρικες μέρες με ένα φλυτζάνι καφέ, τσάι ή σοκολάτα στο κρεβάτι θα έχουν για μια ακόμη χρονιά τη τιμητική τους. Η κρεβατοκάμαρα είναι εκεί που περνούμε ώρες χαλάρωσης, ηρεμίας και ξεκούρασης ενώ πρόκειται για έναν από τους πιο ιδιωτικούς χώρους του σπιτιού. Το να βάλουμε, λοιπόν, στο φθινοπωρινό κλίμα τη κρεβατοκάμαρα θα μας αλλάξει, αρχικά, διάθεση. Έπειτα θα εντείνει εκείνες τις ζεστές στιγμές που όλοι χρειαζόμαστε μετά από ένα ζεστό και για κάποιους ξέφρενο καλοκαίρι. Δεν χρειάζεται, φυσικά, να ξοδέψεις μια περιουσία για να φτιάξεις μια φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου αφού σου έχουμε μερικές ιδέες και συμβουλές που θα μεταμορφώσουν τη διακόσμηση δωματίου σου.

Φθινοπωρινά Χρώματα και Υφές

Για να ξεκινήσεις μια φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου θα πρέπει να λάβεις υπόψιν σου τη χρωματική παλέτα που θα χρησιμοποιήσεις αλλά και τις υφές. Οι γήινες αποχρώσεις είναι ίσως τα πιο ζεστά χρώματα και διέπουν ολάκερη τη φύση την εποχή του φθινοπώρου. Επίλεξε για το ντεκόρ δωματίου χρώματα όπως το μπεζ, το εκρού, το πορτοκαλί και το καφέ. Για περισσότερη λάμψη στη φθινοπωρινή ανανέωση πρόσθεσε χρυσές ή χάλκινες πινελιές. Μη διστάσεις, μάλιστα, να συνδυάσεις και διαφορετικές υφές όπως το ξύλο και το μέταλλο μένοντας πιστή στην φθινοπωρινή χρωματική παλέτα.

Φθινοπωρινά Χρώματα και Υφές

Φθινοπωρινά υφάσματα, ριχτάρια και μαξιλάρια

Σειρά στη φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου έχουν τα φθινοπωρινά υφάσματα και τα μαξιλάρια που θα χρησιμοποιήσεις. Ο ήλιος δεν έχει «βγάλει δόντια» ακόμα για αυτό διατήρησε τις αέρινες κουρτίνες που έχεις από τη καλοκαιρινή διακόσμηση σου. Το ίδιο κάνε και με τα σεντόνια που έχεις στο κρεβάτι σου. Στρώσε εκείνα που έχουν γήινους χρωματισμούς και ταιριάζουν με το υπόλοιπο στολισμό. Η λεπτομέρεια, όμως κάνει τη διαφορά για αυτό μια από τις ιδέες για όμορφα υπνοδωμάτια το φθινόπωρο είναι οι μικρές φθινοπωρινές πινελιές. Επίλεξε φθινοπωρινά μαξιλάρια σε γήινες αποχρώσεις και στρώσε στο κρεβάτι σου ριχτάρια ή ψιλές κουβέρτες στις ίδιες αποχρώσεις για τις δροσερές νύχτες του φθινοπώρου. Με αυτές τις μικρές αλλαγές θα δίνει την εντύπωση ότι έχει γίνει ανακαίνιση υπνοδωματίου.

Φθινοπωρινά υφάσματα, ριχτάρια και μαξιλάρια

Φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου

Τόσο στη φθινοπωρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας 2019 όσο και στη διακόσμηση φθινοπώρου 2020 ο στολισμός των τοίχων έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι. Οι απογυμνωμένοι τοίχοι δίνουν την εντύπωση ενός ψυχρού και απρόσωπου δωματίου. Σε πολλές φωτογραφίες για εσωτερική διακόσμηση σπιτιών βλέπουμε να δίνεται ιδιαίτερη σημασία στο στολισμό των τοίχων σαν μέρος της διακόσμησης. Επομένως, στόλισε τους με μεταλλικούς καθρέπτες με φθινοπωρινά σχέδια ή ξύλινους  αν είσαι υπέρμαχος της ρουστίκ διακόσμησης σπιτιού.  Φτιάξε κρεμαστά φθινοπωρινά διακοσμητικά με καμβά και φθινοπωρινά διακοσμητικά ή κρέμασε από ένα κλαδί κορδόνια με φθινοπωρινά φύλλα. Μια άλλη εύκολη ιδέα είναι να στολίσεις χειροποίητα DIY φθινοπωρινά στεφάνια που θα έχεις φτιάξει με τα χεράκια σου. Ό, τι φθινοπωρινά διακοσμητικά τοίχου και να επιλέξεις σίγουρα θα ζεστάνουν το χώρο στο άψε σβήσε!

Φθινοπωρινή διακόσμηση τοίχου

Κηροπήγια και φανάρια για φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου

Στις ιδέες για διακόσμηση δωματίου το φθινόπωρο συγκαταλέγονται σε περίοπτη, μάλιστα, θέση τα κηροπήγια και τα φανάρια. Θέλοντας να πετύχεις μια cozy ατμόσφαιρα που θα σου χαρίσει χαλαρωτικές στιγμές δεν θα μπορούσες να μη παίξεις με το φωτισμό στο υπνοδωμάτιο. Διακόσμησε στο πάτωμα, στο κομοδίνο ή το γραφείο σου φανάρια και κηροπήγια σε διάφορα σχέδια, μεγέθη και υφές. Αν θέλεις κάτι πιο ρουστίκ ή boho επίλεξε το ξύλο σαν βάση σου. Εναλλακτικά, αν θέλεις μια μοντέρνα εκδοχή του φθινοπώρου θα σου προτείναμε ανεπιφύλαχτα τα γεωμετρικά φανάρια. Στη συνέχεια, γέμισε τα με φθινοπωρινά διακοσμητικά, κεράκια ή λαμπάκια. Το τελικό αποτέλεσμα θα είναι εξαιρετικό!

Κηροπήγια και φανάρια για φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου

Φθινοπωρινή διακόσμηση γραφείου / κομοδίνου

Σχεδόν όλα τα υπνοδωμάτια διαθέτουν ένα μικρό τραπεζάκι, γραφείο ή κομοδίνο. Συμπεριέλαβε το στη φθινοπωρινή διακόσμηση σου φτιάχνοντας με τα χεράκια σου DIY φθινοπωρινές κατασκευές  ή για κάτι πιο εύκολο και μη χρονοβόρο διακόσμησε τη γωνίτσα αυτή με φθινοπωρινά διακοσμητικά όπως κολοκύθες ή διακοσμητικά βάζα με αποξηραμένα λουλούδια.

Φθινοπωρινή διακόσμηση γραφείου κομοδίνου

Καλάθια και καφάσια για φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου

Δημιούργησε μια επιμελώς ατημέλητη φθινοπωρινή διακόσμηση για τη κρεβατοκάμαρα σου με την οικονομική λύση που δεν είναι άλλη από τα καλάθια και τα καφάσια. Γέμισε τα με αποξηραμένα, διακοσμητικές κολοκύθες  ή απλά με φθινοπωρινά ριχτάρια και υφάσματα. Είναι μια ιδανική πρόταση για σένα που ψάχνεις για ενοικιαζόμενα δωμάτια διακόσμηση το φθινόπωρο, αφού δεν χρειάζεται να βγεις εκτός  budget.

Καλάθια και καφάσια για φθινοπωρινή διακόσμηση υπνοδωματίου

Ετοιμάσου να υποδεχτείς το φθινόπωρο υιοθετώντας τις ομορφιές του στο σπίτι σου. Απόλαυσε στιγμές ζεστασιάς και θαλπωρής μόνη ή με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν νιώθεις ευχάριστα στο προσωπικό σου χώρο τότε και η ψυχολογία σου θα ανέβει.

[print_link]