5 + 1 Θέματα για βάπτιση αγοριού 2020

Θέματα για Βάπτιση Αγοριού 2020: 6 Πρωτότυπες Ιδέες

Ήρθε η ώρα να χαρίσεις στο μικρό σου μπόμπιρα ένα όνομα που θα τον συντροφεύει για όλη του τη ζωή. Έχεις, αποφασίσει, επίσης, να ακολουθήσεις τον δημιουργικό και εντυπωσιακό δρόμο του DIY φτιάχνοντας μια χειροποίητη βάπτιση αγοριού. Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά ψάχνεις θέματα και ιδέες για διακόσμηση βάπτισης αγόρι που να ταιριάζουν στο στυλ και το γούστο σου; Εμείς, όντας πάντα ενημερωμένοι για τις παγκόσμιες τάσεις, είμαστε εδώ για σένα και σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα πιο hot θέματα για βάπτιση αγοριού 2020.

Θεματική βάπτιση αγοριού σαφάρι

Ένα από τα θέματα βάπτισης για αγόρι 2020 που ήρθε για να μείνει είναι το σαφάρι. Χρησιμοποίησε μια χρωματική παλέτα που θα περιλαμβάνει φυσικούς τόνους, πράσινες, κίτρινες και πορτοκαλί αποχρώσεις. Για τη βάπτιση αγόρι στολισμός με θέμα σαφάρι διάλεξε διάφορα διακοσμητικά ζωάκια όπως τίγρης, λιοντάρια, ζέβρες κ.α. Χρησιμοποίησε για το στολισμό λουλούδια και γιρλάντες με φυλλώματα, τροπικά λουλούδια και φυτά δημιουργώντας μια μικρή ζούγκλα στο στολισμό εκκλησίας αλλά και στη δεξίωση ή πάρτυ βάπτισης. Έπειτα, όσον αφορά το τραπέζι ευχών βάπτισης ή το candybar επίλεξε καλάθια, καφάσια και πιατέλες σε  φυσικούς τόνους ενώ παίξε με φανάρια από μπαμπού για μια – εμπνευσμένη από τη φύση – ατμόσφαιρα. Γέμισε με κουφέτα σε γήινους και πράσινους τόνους γυάλες με καπάκι ή γυάλες με πόδι ενώ επίλεξε οικολογικά είδη σερβίτσιου για τους καλεσμένους σου. Αυτό το θέμα είναι μια ιδανική επιλογή για μια καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού.

Θεματική βάπτιση αγοριού σαφάρι

Θέμα βάπτισης αερόστατο αγόρι

Το αερόστατο βρίσκεται ψηλά στα θέματα βάπτισης για αγόρι 2020 και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα θέμα που εξυμνεί τη παιδική αθωότητα στο έπακρον. Για αυτό οι αποχρώσεις που θα πρέπει να κινηθείς θα πρέπει να είναι απαλές όπως το baby blue. Βασικό χρώμα, όμως στη DIY διακόσμηση βάπτισης θα πρέπει να είναι το λευκό. Διακόσμησε την εκκλησία και τη δεξίωση ή το πάρτυ βάπτισης με διακοσμητικά αερόστατα σε διάφορα μεγέθη ενώ φτιάξε με τα χεράκια σου χειροποίητα υφασμάτινα σύννεφα. Επίλεξε υφάσματα και ράνερ σε παλ αποχρώσεις. Στη συνέχεια, διάλεξε κασπώ, εταζέρες και γυάλες που θα γεμίσεις με γλυκά και κουφέτα. Επιπλέον, μπορείς να φτιάξεις με τα χεράκια σου DIY διακοσμητικά αερόστατα από καλάθια και χάρτινα φανάρια. Μόλις τελειώσεις γέμισε το με γλειφιτζούρια που θα φιλέψεις τους καλεσμένους σου. Τέλος, φτιάξε και τις ανάλογες DIY μπομπονιέρες βάπτισης με εναλλακτικά κουτάκια βάπτισης – αερόστατα. Οι καλεσμένοι σου θα τις λατρέψουν.

Θέματα για βάπτιση αγοριού 2020 Θέμα βάπτισης αερόστατο αγόρι

Θέμα βάπτισης για αγόρι ελεφαντάκι

Άλλη μια εντυπωσιακή ιδέα που ανήκει στα πιο hot θέματα για βάπτιση αγοριού 2020 είναι και το ελεφαντάκι. Εδώ τα χρώματα κυμαίνονται σε κίτρινο, γκρι και λευκό με μερικές φυσικές πινελιές. Ξεκινώντας, επίλεξε υφάσματα σε έντονο κίτρινο και γκρι χρώμα για να φτιάξεις κομψές αντιθέσεις. Έπειτα κρέμασε χειροποίητες γιρλάντες από κορδέλες, κορδόνια ή χαρτιά αφής στις ίδιες αποχρώσεις. Αν θες ένα πιο λουλουδάτο αποτέλεσμα χρησιμοποίησε γιρλάντες από ηλίανθους. Πρόσθεσε στο στολισμό βάπτισης φανάρια για μια  εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Αν πρόκειται για καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού τότε θα μπορείς να φτιάξεις centerpieces βάπτισης γεμίζοντας γυάλινα βάζα διακόσμησης με λεμόνια.  Δρόσισε τους καλεσμένους σου γεμίζοντας με λεμονάδα γυάλες με βρυσάκι. Επάνδρωσε το candybar με βάσεις τούρτας και πιατέλες σε  φυσικούς τόνους καθώς και γυάλες με καπάκι ή χωνάκια από φελλό γεμάτα κίτρινα κουφέτα.

Θέμα βάπτισης για αγόρι ελεφαντάκι

Θέμα βάπτισης αγόρι vintage

Η vintage βάπτιση αγοριού βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προτιμήσεων παραμένοντας all time classic με μια διαχρονική ομορφιά περασμένων εποχών. Είναι, λοιπόν, εδώ και στη βάπτιση 2020. Σε ένα τέτοιο θέμα κινήσου στις αποχρώσεις του φυσικού, του καφέ και του γαλάζιου. Πρόσθεσε μπαούλα, καφάσια και κουτιά. Παράλληλα φτιάξε χειροποίητα centerpiece βάπτισης με ξύλινα διακοσμητικά όπως βέσπες, μουστάκια, καπέλα αεροπλάνα κ.α. Προσάρμοσε, αντίστοιχα και τις μπομπονιέρες βάπτισης επιλέγοντας για παράδειγμα ξύλινα κουτάκια με διακοσμητικά μπομπονιέρας – μουστάκια. Πάρε έμπνευση που θα σου δώσει μια τέλεια βάπτιση για αγόρι.

Θέματα για βάπτιση αγοριού 2020 Θέμα βάπτισης αγόρι vintage

Θέμα βάπτισης αγοριού καλοκαιρινό – νησιωτικό

Αν πρόκειται να οργανώσεις τη βάπτιση του μωρού σου καλοκαίρι, τι καλύτερο από ένα καλοκαιρινό – νησιωτικό θέμα. Συνδύασε καλοκαιρινά διακοσμητικά που θυμίζουν θάλασσα με το θέμα βάπτισης μάτι. Κινήσου σε χρωματικούς συνδυασμούς του λευκού, του μπλε και του  γαλάζιου. Χρησιμοποίησε λευκούς δίσκους με κεριά, εταζέρες, ξύλα θαλάσσης και καλοκαιρινές πινακίδες. Πρόσθεσε, επίσης, λευκά φανάρια και γυάλες με τρύπα γεμάτες κοχύλια, αστερίες, κοράλλια και άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Φτιάξε πανέμορφα centerpiece για το τραπέζι ευχών ή για το τραπέζι δεξίωσης με γυάλες γεμάτες άμμο, χαλίκια και γυάλινους σωλήνες. Για περισσότερη λεπτομέρεια πρόσθεσε επιτραπέζια διακοσμητικά και καλοκαιρινά κηροπήγια. Είναι ένα θέμα που ταιριάζει τέλεια σε μια βάπτιση που πρόκειται να τελεσθεί σε κάποιο νησί.

Θέμα βάπτισης αγοριού καλοκαιρινό - νησιωτικό

Θέμα βάπτισης για αγόρι μικρός πρίγκιπας

Είσαι μια βασιλομήτωρ που μεγαλώνει ένα μοναδικό μικρό πρίγκιπα; Μα φυσικά! Γιατί, λοιπόν, να μη φτιάξεις μια σικάτη και κομψή διακόσμηση βάπτισης με θέμα μικρό πρίγκιπα. Για ένα τέτοιο στολισμό κινήσου στο σκούρο μπλε, το λευκό και το χρυσό. Χρησιμοποίησε κορώνες, χρυσά φανάρια και δίσκους ενώ κρέμασε στο χώρο της δεξίωσης χάρτινα φανάρια και μπάλες στις αντίστοιχες αποχρώσεις. Διάλεξε, επίσης, λευκές τουρτιέρες ενώ γέμισε γυάλινα είδη με συνθέσεις σε λευκό και μπλε χρώμα. Φυσικά και τα γλυκίσματα που θα επιλέξεις θα πρέπει να συνάδουν με την συνολική διακόσμηση. Για αυτό φτιάξε ή αγόρασε θεματικά μπισκότα ή cupcakes και συνδύασε τα με μπλε και χρυσά κουφέτα, μαρσμέλλοου και γλειφιτζούρια. Το αποτέλεσμα θα είναι τόσο γλυκό όσο είναι και το αγοράκι σου.

Θέματα για βάπτιση αγοριού 2020 Θέμα βάπτισης για αγόρι μικρός πρίγκιπας

Κάθε θέμα έχει τη δική του ομορφιά και χάρη. Ωστόσο αυτό που το κάνει μοναδικό είναι οι δικές σου προσωπικές πινελιές και η έμπνευση που παίρνεις από την ανιδιοτελή αγάπη που έχεις για το παιδάκι σου. Αυτά τα συστατικά συνδυασμένα με λίγη φαντασία είναι σίγουρο ότι θα σου δώσουν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

[print_link]