Υλικά για μαρτυρικά Τι θα χρειαστείς;

Υλικά για μαρτυρικά: Τι θα χρειαστείς;

Σε μια βάπτιση αναπόσπαστο κομμάτι είναι τα μαρτυρικά. Είθισται να ανήκουν στις υποχρεώσεις νονού / νονάς μαζί και, μαζί με άλλα προϊόντα που χρειάζονται για την εκκλησία την ημέρα της βάπτισης, αγοράζονται ή φτιάχνονται από εκείνους. Αυτό μπορεί να γίνει κατόπιν συνεννόησης της μαμάς και της νονάς. Ωστόσο, ποια είναι τα υλικά για μαρτυρικά που θα χρειαστείς ανεξάρτητα από το φύλο του παιδιού και το στυλ της βάπτισης; Δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις; Μη πελαγώνεις γιατί είμαστε εδώ για σένα! Δες εδώ αναλυτικά τι υλικά για μαρτυρικά βάπτισης θα χρειαστείς και ξεκίνα να δημιουργείς μόνη σου!

Στυλ και αποχρώσεις για μαρτυρικά

Πριν ξεκινήσεις, όμως, καλείσαι να επιλέξεις το στυλ που θα έχουν τα χειροποίητα μαρτυρικά σου και σε τι αποχρώσεις θα κινηθούν τα υλικά για μαρτυρικά που θα επιλέξεις. Οι ιδέες είναι πολλές αφού μπορείς να φτιάξεις κρεμαστά μαρτυρικά, μαρτυρικά κολιέ, βραχιόλια, δαχτυλίδια ακόμα και μπρελόκ. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο κλασικό μπορείς επίλεξε τη διαχρονική λύση της καρφίτσας. Έπειτα διάλεξε τη χρωματική παλέτα σου ανάλογα με το φύλο του νεοφώτιστου και τα θέματα βάπτισης που έχεις σκεφτεί.

Στυλ και αποχρώσεις για μαρτυρικά

Κορδέλες και κορδόνια για μαρτυρικά

Ένα από τα βασικά υλικά για μαρτυρικά που θα χρειαστείς είναι αν μη τη άλλο οι κορδέλες και τα κορδόνια. Χρησιμοποίησε κορδέλες και κορδόνια για μαρτυρικά είτε σαν βάση, δημιουργώντας βραχιόλια, κολιέ ή κλασικά DIY μαρτυρικά είτε πλαισίωσε με αυτά τη συνολική κατασκευή σου. Μη φοβηθείς να παίξεις με έντονες χρωματικές πινελιές αφού θα απογειώσουν τις δημιουργίες σου.

Κορδέλες και κορδόνια για μαρτυρικά

Μεταλλικά βραχιόλια, παραμάνες και μπρελόκ για μαρτυρικά

Αν έχεις ονειρευτεί κάτι εναλλακτικό για τα DIY μαρτυρικά σου θα χρειαστείς και τα αντίστοιχα πρωτότυπα υλικά. Αυτά μπορεί να είναι μεταλλικά βραχιόλια, ειδικά αν ψάχνεις συγκεκριμένα υλικά για μαρτυρικά μαμά και νονά. Επίσης μπορεί να είναι κρίκοι μπρελόκ ή παραμάνες αν θέλεις να φτιάξεις εντυπωσιακά μαρτυρικά που θα μείνουν και σαν αναμνηστικά στους καλεσμένους σου. Αυτό εξαρτάται από το budget που μπορείς να διαθέσεις.

Υλικά για μαρτυρικά Μεταλλικά βραχιόλια, παραμάνες και μπρελόκ για μαρτυρικά

Σταυροί για μαρτυρικά

Φυσικά από τα χειροποίητα μαρτυρικά δεν πρέπει να λείπουν και τα σταυρουδάκια. Οι σταυροί για μαρτυρικά βγαίνουν σε πολλά σχέδια και από διαφορετικά υλικά που μπορείς να επιλέξεις. Χρησιμοποίησε πλαστικούς, μεταλλικούς, φίλντισι κ.ο.κ ανάλογα με το ύφος που θα έχεις επιλέξει για το γενικότερο στολισμό βάπτισης.

Υλικά για μαρτυρικά Σταυροί για μαρτυρικά

Γούρια και ματάκια για μαρτυρικά

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά για αυτό θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις μικρά γούρια και ματάκια στα μαρτυρικά σου. Επίλεξε δέντρα τύχης, ευχές, κωνσταντινάτα και ματάκια για να απογειώσεις τις DIY κατασκευές σου.

Γούρια και ματάκια για μαρτυρικά

Χάντρες και κουμπιά για μαρτυρικά

Στην ίδια λογική κυμαίνονται και οι χάντρες με τα κουμπιά για μαρτυρικά. Θα δώσουν περισσότερο χρώμα και στυλ στα χειροποίητα μαρτυρικά σου. Επίλεξε χρωματιστές χάντρες και κουμπιά ή για πιο λαμπερό αποτέλεσμα διάλεξε χάντρες σβαρόφσκι. Βέβαια καλό θα ήταν να τα χρησιμοποιήσεις με φειδώ για να μη το παρακάνεις με τη διακόσμηση των μαρτυρικών.

Χάντρες και κουμπιά για μαρτυρικά

Διακοσμητικά για μαρτυρικά

Αν έχεις επιλέξει να μην πάρεις ετοιμοπαράδοτα μαρτυρικά αλλά θέλεις να τα φτιάξεις με τα χεράκια σου ένα ακόμη από τα υλικά για μαρτυρικά που ίσως χρειαστείς είναι τα διακοσμητικά. Χρησιμοποίησε τα αν θέλεις να συνδυάσεις τη DIY βάπτιση με τα μαρτυρικά, επιλέγοντας θεματικά διακοσμητικά. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα πανέμορφο.

Διακοσμητικά για μαρτυρικά

Κουτιά για μαρτυρικά

Τέλος, αφού έχεις φτιάξει τα χειροποίητα μαρτυρικά πρέπει να μεριμνήσεις και για το που θα τα βάλεις. Η πιο κλασική πρόταση είναι τα χάρτινα κουτιά για μαρτυρικά ή μαξιλαράκι αν πρόκειται για καρφίτσες ή παραμάνες. Εναλλακτικά, μπορείς να τα διακοσμήσεις σε γυάλινα κουτιά, πουγκιά βάπτισης ή όπου αλλού έχεις φανταστεί.

Υλικά για μαρτυρικά Κουτιά για μαρτυρικά

Βέβαια όλα αυτά τα υλικά αποκτούν ιδιαίτερη αξία και στυλ συνδυασμένα με τη δική σου φαντασία και το μεράκι που έχεις. Για αυτό κάνε τη διαφορά ξεκινώντας από τις λεπτομέρειες. Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα ανεπανάληπτο και θα αφήσει εποχή!

[print_link]