9 Θέματα βάπτισης για αγόρι

Θέματα βάπτισης για αγόρι: 9 πρωτότυπες Ιδέες

Είσαι αγορομάνα και ήρθε η στιγμή να βαφτίσεις το μικρό σου ήρωα; Αν ναι, τότε είσαι στο σωστό μέρος! Ψάξαμε και σου παρουσιάζουμε πανέμορφες ιδέες και θέματα βάπτισης για αγόρι που θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις αλλά και να χαρίσεις στο νεοφώτιστο τη μοναδικότητα που του αξίζει.

Vintage βάπτιση αγοριού

Η vintage βάπτιση αγοριού ανήκει επάξια στη λίστα με τα καλύτερα θέματα βάπτισης αγοριού. Σε αυτό το θέμα θα επιλέξεις διακοσμητικά μπομπονιέρας βάπτισης ξύλινα στοιχεία όπως μουστάκια, βέσπες, παπιγιόν κ. α. Επιπλέον, κινήσου στις αποχρώσεις του φυσικού, του καφέ και του γαλάζιου. Φτιάξε χειροποίητη γιρλάντα από ύφασμα και πρόσφερε για παιδική μπομπονιέρα vintage αυτοκίνητα, αεροπλάνα κ. ο κ. Πρόσθεσε μπαούλα, καφάσια και κουτιά. Με αυτό το τρόπο θα έχεις μια τέλεια βάπτιση για αγόρι από περασμένες εποχές.

Vintage θέμα βάπτισης αγοριού

Βάπτιση αγοριού με ζωάκια

Το θέμα βάπτισης ζωάκια ανήκει αδιαμφισβήτητα στα θέματα για βάπτιση αγοριού 2019. Κάνε συνδυασμούς σε χρώματα όπως το κίτρινο, το γκρι και το φυσικό. Επίλεξε ξύλινες πιατέλες, μπωλ και φανάρια για να δώσεις την αίσθηση του δάσους. ‘Έπειτα διάλεξε για τη διακόσμηση σου διακοσμητικά ζωάκια σε διάφορα σχέδια και μεγέθη. Αν πιάνουν λίγο παραπάνω τα χέρια σου, φτιάξε χειροποίητα centerpiece με μος και ξύλινα διακοσμητικά ζωάκια καθώς και DIY γιρλάντα με κορδέλες και κορδόνια σε γκρι – κίτρινο.

Βάπτιση αγοριού με ζωάκια

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα το μάτι

Το θέμα βάπτισης μάτι ή αλλιώς “φτου φτου” ανήκει στις μοντέρνες ιδέες για διακόσμηση βάπτισης αγόρι και είναι ιδανικό αν πρόκειται να τελεσθεί το μυστήριο σε κάποιο νησί. Πρόκειται για μια minimal διακόσμηση με καλοκαιρινά στοιχεία σε λευκό, μπλε και γαλάζιο. Χρησιμοποίησε λευκούς δίσκους με κεριά, εταζέρες, ξύλα θαλάσσης και καλοκαιρινές πινακίδες. Κάνε, επίσης, τη διαφορά επιλέγοντας να στολίσεις ένα ξύλινο δέντρο με διακοσμητικά ματάκια. Για αυτήν τη μοντέρνα διακόσμηση μια τέλεια πρόταση για ευχολόγιο είναι να γεμίσεις γυάλες με άμμο. Οι καλεσμένοι θα γράφουν την ευχή τους σε ένα χαρτάκι, θα το τυλίγουν και έπειτα θα το τοποθετούν σε γυάλινο σωλήνα μέσα στην άμμο.

Καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού με θέμα το μάτι

Τροπική διακόσμηση βάπτισης

Η τροπική διακόσμηση βάπτισης ανήκει στα καλοκαιρινά θέματα βάπτισης για αγόρι ή ακόμα και για κορίτσι. Παίξε με έντονες αποχρώσεις όπως το πράσινο και το κίτρινο. Διάφορα τροπικά πουλιά όπως παπαγάλοι και φλαμίνγκο μπορούν να απαρτίζουν τη διακόσμηση σου. Μπορείς, επίσης να προσθέσεις ανανάδες και τεχνητά φυλλώματα για να δώσεις μια φρεσκάδα και καλοκαιρινή διάθεση στη βάπτιση. Τέλος για ένα τροπικό candybar βάπτισης διάλεξε πολύχρωμα κουφέτα, μάρσμαλλοου και γλυκίσματα. Τελειοποίησε το με φανάρια, πολύχρωμα ή μπαμπου είδη σερβιρίσματος και γυάλες με βρυσάκι που θα γεμίσεις με χυμούς για να δροσιστούν οι καλεσμένοι σου.

Τροπική διακόσμηση βάπτισης

Βάπτιση αγοριού με θέμα το λάμα

Μια πρωτότυπη ιδέα για βάπτιση είναι το λάμα. Δημιούργησε μια παιχνιδιάρικη διακόσμηση βάπτισης αγοριού χρησιμοποιώντας υφάσματα, κασπώ και άλλα διακοσμητικά σε έντονα χρώματα. Τα διακοσμητικά λάμα και οι κάκτοι έχουν τον σημαντικότερο ρόλο στον στολισμό, για αυτό χρησιμοποίησε διάφορα σχέδια και χρώματα. Τελειοποίησε τη διακόσμηση σου με πολύχρωμα λαμπάκια διακοσμητικά. Η πολυχρωμία θα φανεί και στα γλυκά που θα διαλέξεις. Η δική μας πρόταση είναι κόκκινα – πράσινα κουφέτα, κόκκινα μάρσμαλλοους και πολύχρωμα γλειφιτζούρια.

Βάπτιση αγοριού με θέμα το λάμα

Θέμα καρουζέλ για βάπτιση αγοριού

Μια πρόταση που έχουμε επίσης είναι η βάπτιση με θέμα καρουζέλ. Σε αυτό το θέμα θα κινηθείς στις αποχρώσεις του καφέ και του μπλε. Χρησιμοποίησε για το στολισμό βάπτισης, καρουζέλ και αλογάκια σε διάφορα μεγέθη και από διάφορα υλικά. Διακόσμησε με γαλάζια σημαιάκια ή σημαιάκια λινάτσας και επίλεξε φανάρια, γυάλες και καμπάνες για το στολισμό στο τραπέζι ευχών αλλά και της δεξίωσης. Αποτελεί μια από τις πιο κλασικές ιδέες και θέματα βάπτισης για αγόρι.

Μπλε καρουζέλ για βάπτιση αγοριού

Ναυτικό θέμα βάπτισης

Μια από τις πιο εντυπωσιακές ιδέες για βάπτιση αγοριού το καλοκαίρι είναι το ναυτικό θέμα βάπτισης. Επίλεξε καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως άγκυρες, τιμόνια και φάρους και φτιάξε τον απόλυτο στολισμό βάπτισης αγοριού με θέμα θάλασσα. Πρόσθεσε επιπλέον φανάρια και υφάσματα σε λευκό, μπλε, κόκκινο χρώμα και μετέτρεψε το νεοφώτιστο σε έναν μικρό καπετάνιο.

Ναυτικό θέμα βάπτισης

Θέμα βάπτισης με κάκτους

Αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να φτιάξεις μια πρωτότυπη, χρωματιστή βάπτιση, τότε μια όμορφη πρόταση είναι η βάπτιση με θέμα κάκτους. Στόλισε με κεραμικούς ή ξύλινους κάκτους καθώς και με μεξικάνικα καπέλα σομπρέρο την εκκλησία ή τη δεξίωση. Χρησιμοποίησε, επίσης, στο candybar βάπτισης ένα γυάλινο βάζο με βρυσάκι σε σχήμα κάκτου και πολύχρωμα ποτήρια για να προσφέρεις δροσερά ποτά. Εμπλούτισε τη διακόσμηση σου με τροπικά σημαιάκια.

Θέμα βάπτισης με κάκτους

Θέμα ινδιάνος για βάπτιση αγοριού

Για το τέλος σου αφήσαμε τον ινδιάνο ως θέμα βάπτισης. Δημιούργησε μια διακόσμηση σε γήινους τόνους με γαλάζιες και κίτρινες πινελιές. Πρόσθεσε ονειροπαγίδες, φτερά και ξύλινα καλάθια. Μια όμορφη πρόταση είναι να βάλεις και ξύλινες φέτες κορμού στο candybar της βάπτισης για να δώσεις μια ρεαλιστική νότα από την Άγρια Δύση. Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις κουτιά σύνθεσης και γυάλες με καπάκι με κουφέτα σε γαλάζιο – καφέ χρώμα. Για παιδικές μπομπονιέρες επίλεξε χάρτινες τσάντες που θα γεμίσεις με γλυκίσματα και ονειροπαγίδες.

Θέμα ινδιάνος για βάπτιση αγοριού

Ό,τι και να επιλέξεις σίγουρα θα είναι μοναδικό γιατί θα βάλεις την προσωπική σου πινελιά και την αγάπη για το μικρό σου αγοράκι. Φτιάξε μόνη σου μια αξέχαστη βάπτιση που θα μείνει χαραγμένη στις μνήμες όλων!

[print_link]