Βάπτιση αγοριού με θέμα το μάτι 7 Ιδέες και Συμβουλές

Βάπτιση Αγοριού με θέμα το Μάτι: 7 Ιδέες

Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις τη βάπτιση του μικρού σου αγοριού το καλοκαίρι και αναζητάς πρωτότυπες, ιδέες για DIY θέματα βάπτισης, σου έχουμε το απόλυτο trend σε καλοκαιρινό θέμα βάπτισης αγόρι 2019! Φυσικά μιλάμε για τη βάπτιση με θέμα μάτι φτου – φτου. Εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς να στήσεις μια βάπτιση αγοριού με θέμα το μάτι.

Χρώματα για βάπτιση με θέμα το μάτι

Για τη βάπτιση αγοριού με θέμα το μάτι θα ξεκινήσεις από τη χρωματική παλέτα που θα κινηθείς. Τα χρώματα που σου συνιστούσαμε να επιλέξεις είναι οι αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου, του λευκού και του φυσικού.

Χρώματα για βάπτιση με θέμα το μάτι

Μπομπονιέρα βάπτισης μάτι

Για μπομπονιέρα μάτι μια εύκολη ιδέα είναι να επιλέξεις υλικά για μπομπονιέρες με βάση το θέμα σου, δηλαδή κουτάκια μπομπονιέρας μάτι και να τα γεμίσεις με κουφέτα. Εναλλακτικά, θα σου προτείναμε να δέσεις σε ένα πουγκί ένα διακοσμητικό πάνινο ματάκι που θα συνδυάσεις με μπλε κορδέλες. Θα δεις πόσο απλά και οικονομικά θα φτιάξεις μόνη σου χειροποίητες μπομπονιέρες.

Μπομπονιέρα βάπτισης μάτι

Διακόσμηση εκκλησίας

Ο στολισμός βάπτισης μάτι που θα επιλέξεις για την εκκλησία θα είναι και αυτός στις αποχρώσεις του λευκού – μπλε – φυσικού. Διάλεξε γαλάζια υφάσματα και διακόσμησε την εκκλησία με φανάρια ξύλινα με λευκές λεπτομέρειες, γυάλες με τρύπα, καλοκαιρινές πινακίδες και θαλασσινά διακοσμητικά. Φυσικά, μην ξεχάσεις να βάλεις μικρές πινελιές που θα περιέχουν μέσα και το βασικό στοιχείο σου που είναι το μάτι.

Διακόσμηση εκκλησίας

Μαρτυρικά με θέμα μάτι

Οι επιλογές για τα χειροποίητα μαρτυρικά σε αυτήν την καλοκαιρινή βάπτιση αγοριού είναι πάρα πολλές και με εύκολα υλικά για μαρτυρικά.  Μπορείς να κάνεις την πρωτότυπη ιδέα με τα μαρτυρικά σε γυάλινο σωλήνα με βεραμάν φούντα και σταυρό – ματάκι. Από την άλλη μπορείς να φτιάξεις μαρτυρικά για το πέτο από χοντρό κορδόνι γαλάζιο σταυρό με ματάκι. Αν πάλι θέλεις κάτι πιο απλό θα σου προτείναμε τα βραχιολάκια με σπάγγο, ριγέ κορδέλα και σταυρό φίλντισι. Φυσικά αυτές είναι μόνο μερικές προτάσεις για καλοκαιρινά μαρτυρικά βάπτισης!

Μαρτυρικά με θέμα μάτι

Κουτί βάπτισης με θέμα μάτι

Επίσης, το σετ βάπτισης μάτι δεν εξαιρείται από το γενικό θέμα βάπτισης. Επίλεξε κουτί βάπτισης με θέμα το μάτι και προσάρμοσε και τα ρούχα του μωρού στο θέμα σου επιλέγοντας ανάλογες αποχρώσεις! Επίλεξε ένα πιο απλό σετ λαδιού και στόλισε του κορδέλες και μικρά καλοκαιρινά διακοσμητικά όπως κοχύλια και αστερίες.

Κουτί βάπτισης με θέμα μάτι

Τραπέζι ευχών – Candybar με θέμα βάπτισης το μάτι

Στο στολισμό βάπτισης με θέμα μάτι συγκαταλέγεται και ο στολισμός για το τραπέζι ευχών ή για το candybar (ανάλογα τι θα επιλέξεις να έχεις). Θα σου προτείναμε να χρησιμοποιήσεις υφάσματα όπως λινάτσα σε συνδυασμό με κάποιο ράνερ με ματάκια. Επίλεξε μια λιτή εταζέρα για να βάλεις πάνω τα κεράσματα σου, γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με κουφέτα στις αποχρώσεις του μπλε καθώς και κουτιά σύνθεσης με χαρτί αφής και γαλάζια μάρσμελλοους. Φυσικά μη παραλείψεις τα διακοσμητικά σε διάφορα μεγέθη καθώς και ένα διακοσμητικό ξύλινο δέντρο με κρεμαστά ματάκια ή ένα θαλασσινό διακοσμητικό. Για περισσότερη λεπτομέρεια σκόρπισε και ξύλα θαλάσσης.

Τραπέζι ευχών – candybar με θέμα βάπτισης το μάτι

Centerpieces βάπτισης με θέμα μάτι

Για το στολισμό τραπεζιού βάπτισης σου έχουμε δυο εξαιρετικές ιδέες. Η μια είναι σε λευκό δίσκο να βάλεις πάνω βαζάκια του γλυκού στολισμένα με κορδέλες και κεριά, βότσαλα και καλοκαιρινά διακοσμητικά ματάκια. Αν έχεις επιλέξει βάπτιση με θέμα θάλασσα, με την ευρύτερη έννοια, γέμισε ένα γυάλινο κύβο με άμμο, βότσαλα σε γαλάζιο – λευκό χρώμα και βάλε μέσα μίνι γυάλινους σωλήνες με φελλό. Το δεύτερο ενδείκνυται και για εναλλακτικό ευχολόγιο βάπτισης.

Centerpieces βάπτισης με θέμα μάτι

Φτιάξε μια καλοκαιρινή βάπτιση ματάκι για το μωράκι σου και χάρισε του την μοναδικότητα που του αξίζει. Δώσε νησιωτικό και καλοκαιρινό στυλ σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής του.

[print_link]