top wedding color 2018

Το πιο HOT χρώμα Γάμου για το 2018: Ultra Violet

Έχετε φανταστεί καθόλου το γάμο σας στις αποχρώσεις Ultra Violet; Αν όχι, ήρθε η ώρα καθώς η Pantone Color Institute διάλεξε το βιολετί ως το πιο hot χρώμα για το 2018.

Οι χρωματισμοί και το ύφος που θα επιλέξετε για την πιο όμορφη ημέρα του γάμου σας θα υποδηλώνουν το στυλ και την προσωπικότητα σας. Επίσης πρέπει να γνωρίζετε πως οι χρωματισμοί μπορούν να επηρεάσουν και τη διάθεση των καλεσμένων σας. Τι υποδηλώνει όμως το Ultra Violet;

Το Ultra Violet προκαλεί αρχικά μυστήριο. Συμβολίζει και εμπνέει την επιθυμία για ένα δυνατό συναίσθημα και την επιθυμία μας να κοιτάμε το μέλλον. Για αυτό το λόγο, το Ultra Violet είναι το ιδανικό χρώμα για κάθε ζευγάρι που παντρεύεται και που έχει κάθε λόγο να «κοιτάει μπροστά»!

 Στολισμός Εκκλησιάς

Διαμορφώστε τον στολισμό της εκκλησιάς σας με λινάτσα σε συνδυασμό με γάζα στο απόλυτο βιολετί χρώμα του 2018 και τοποθετήστε πάνω ξύλινα καφάσια σε διαφορά ύψη για μια διακριτή αίσθηση πολυτελείας. Τα μακραμέ γυάλινα φανάρια θα ταιριάξουν απίστευτα στην boho διακόσμηση σας και θα γεμίσουν τον χώρο.

  • Χειροποίητα Στέφανα – Δίσκος – Καράφα – Ποτήρια

Δημιουργήστε χειροποίητα στέφανα γάμου με λινάτσα και λεβάντα με αποχρώσεις από βιολετί κορδέλες. Στολίστε το υπόλοιπο σετ γάμου, τη καράφα και τα ποτήρια σας, στο ίδιο στυλ. Διακοσμήστε το δίσκο με λιλά κουφέτα.

στεφανα γαμου λεβαντα λιλα αποχρωσεις

  • Τραπέζι ευχών

Διακοσμήστε το τραπέζι ευχών με γυάλες από κουφέτα και boho εταζέρες από όπου μπορείτε να σερβίρετε μοναδικά λιλά μάρσμαλοους.

Επιπρόσθετα, στολίστε με ξύλινα αντίκε καφάσια και τοποθετήστε μέσα λεβάντα.

Προσθέστε ένα παραβάν για να κρεμάσετε γυάλινα μακραμέ φανάρια και φτιάξτε χειροποίητες ονειροπαγίδες για να ομορφύνουν την διακόσμηση σας.

trapezi_euxon_makrame

  • Μπομπονιέρες

Φτιάξτε τις πιο πρωτότυπες μπομπονιέρες με μοναδικούς δοκιμαστικούς σωλήνες με φελλό δένοντας αποξηραμένη λεβάντα στο εξωτερικό. Επιλέξτε το χρώμα του 2018, που είναι το  βιολετί, στα κουφέτα αλλά και στις κορδέλες σας.

Μια διαφορετική μπομπονιέρα θα μπορούσε να είναι ένα βαζάκι ή μπουκάλι γυάλινο με υπεροχές κορδέλες και λεβάντα. Αποτελεί σίγουρα μια απ’ τις πιο ωραίες αναμνηστικές μπομπονιέρες.

mpomponiera_gamou_levanta

Στολισμός Δεξίωσης

Τοποθετήστε σε όλη τη διακόσμηση σας κηροπήγια καθώς και ξύλινες ονειροπαγίδες με ποικιλία από εκρού και βιολετί κορδέλες. Ακόμη, συνδυάστε κρεμαστές γυάλινες μπάλες και μικρά φανάρια.

  • Centerpieces

Στολίστε το τραπέζι σας με το αγαπημένο σας χρώμα του 2018 Ultra Violet και συνδυάστε ένα λευκό ξύλινο δίσκο με ποδαράκια οπού μπορείτε να τοποθετήσετε μέσα κεριά. Διακοσμήστε τα, με βιολετί κορδέλες δαντέλας και κολλήστε μικρές ξύλινες ονειροπαγιδες.

Εναλλακτικά, για ένα ρούστικ γάμο επιλέξτε ένα ξύλινο δίσκο και βάλτε μέσα στάχυ και λεβάντα. Μια ξύλινη κορνίζα θα είναι ιδανική για την αρίθμηση των τραπεζιών σας.

diakosmisi_trapeziou_oneiropagides_diy

Το Ultra Violet αποτελεί ένα εντυπωσιακό χρώμα και έκτος αυτού είναι εύκολο να το προσαρμόσετε και σε καλοκαιρινό και σε χειμωνιάτικο – φθινοπωρινό γάμο! Παίξτε με όλες τις αποχρώσεις του λιλά – μωβ – βιολετί και δημιουργήστε ένα πανέμορφο γάμο για το 2018!

 

 

 

[print_link]