υλικα διακοσμησης για λαμπαδες βαπτισης πως να διακοσμησω

Υλικά Διακόσμησης για λαμπάδες βάπτισης: Τι θα χρειαστείς;

Έρχεται η στιγμή που θέλεις να γίνεις νονά και να βαπτίσεις ένα μικρό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα και ψάχνεις να βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για την εκκλησία και για ένα χειροποίητο σετ βάπτισης. Αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου δεν χρειάζεται να μπεις σε πολλά έξοδα για να είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου και να έχεις κάτι μοναδικό που θα τους αφήσει όλους ικανοποιημένους. Αναρωτιέσαι, λοιπόν πώς να φτιάξω λαμπάδα βάπτισης; Εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε για αυτό σου ετοιμάσαμε μια λίστα με τα απαραίτητα υλικά διακόσμησης για λαμπάδες βάπτισης.

Λαμπάδα βάπτισης σκέτη

Το πρώτο από τα υλικά διακόσμησης για λαμπάδες βάπτισης που θα χρειαστείς είναι οι σκέτες, απλές λαμπάδες. Βρες λαμπάδες με χρώμα ή λευκές, σαγρέ ή απλές και είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις. Πάρε ό,τι σου αρέσει για να φτιάξεις την κατασκευή που έχεις φανταστεί.

Λαμπάδα βάπτισης

Κορδέλες και κορδόνια

Οι κορδέλες για λαμπάδες είναι από τα πιο σημαντικά υλικά διακόσμησης για λαμπάδες βάπτισης. Χρησιμοποίησε διάφορα είδη κορδέλας όπως λινάτσα και σατέν καθώς και διάφορα σχέδια ανάλογα με το θέμα σου. Μπορείς είτε να δημιουργήσεις ένα φινετσάτο αποτέλεσμα με τον συνδυασμό κορδέλας και κορδονιών σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων είτε να κινηθείς σε πιο κλασικές αποχρώσεις.

Κορδέλες και κορδόνια

Υφάσματα για λαμπάδες

Ένα άλλο σημαντικό από τα υλικά για λαμπάδες βάπτισης είναι τα υφάσματα. Για ένα πιο ρουστίκ αποτέλεσμα φτιάξε ένα στολισμό λαμπάδας βάπτισης με λινάτσα. Για ρομαντικές λαμπάδες βάπτισης χρησιμοποίησε γάζα ή δαντέλα. Για ένα πιο κλασικό αποτέλεσμα επίλεξε τούλι. Οι επιλογές σε υφές και χρώματα είναι πάρα πολλές αρκεί να έχεις αποφασίσει ακριβώς τι θέλεις να φτιάξεις.

Κομμένα υφάσματα

Διακοσμητικά για λαμπάδες βάπτισης

Φυσικά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και υλικά διακόσμησης λαμπάδας. Στόλισε τη λαμπάδα με μικρά ή μεγάλα διακοσμητικά στο θέμα που θες και ανάλογα με το φύλο του παιδιού. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλοκαιρινά διακοσμητικά, ξύλινα, καρουζέλ και ξύλινα διακοσμητικά. Πρόκειται, γενικά για εύκολα υλικά αφού μπορείς να χρησιμοποιηθούν και σαν υλικά για μπομπονιέρες.

Διακοσμητικά για λαμπάδες βάπτισης

Μικρά διακοσμητικά για λαμπάδα βάπτισης

Για τη διακόσμηση λαμπάδας βάπτισης μια επιλογή είναι επίσης οι χάντρες, τα κουμπιά, τα λουλουδάκια και φιόγκοι για λαμπάδες βάπτισης. Είναι μικρές πινελιές που θα εκτοξεύσουν την δημιουργία σου.

Μικρά διακοσμητικά για λαμπάδα βάπτισης

Αξεσουάρ κατασκευής

Όλα αυτά όμως για να γίνουν χρειάζονται και τα απαραίτητα αξεσουάρ κατασκευής. Ενδεικτικά θα χρειαστείς πιστολάκι θερμής κόλλας και στικς κόλλας, ψαλίδι απλό και αν είσαι της λεπτομέρειας ψαλίδι ζικ ζακ. Επίσης μπορεί να χρειαστείς σύρματα για να δέσεις καλύτερα τη χειροποίητη λαμπάδα βάπτισης.

Αξεσουάρ κατασκευής

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι εύκολα και οικονομικά. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι να επιστρατεύσεις τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου. Είμαστε σίγουροι ότι θα κλέψεις τη παράσταση με τις δημιουργίες σου!

[print_link]