10+3 Ιδέες για Τούλινες Μπομπονιέρες Γάμου

Τούλινες Μπομπονιέρες Γάμου: 13 Ξεχωριστές Ιδέες

Οι τούλινες μπομπονιέρες γάμου είναι μια διαχρονική και ασφαλής επιλογή που μπορεί να συνδυάσει όλα τα χρώματα, τα στυλ και την εποχικότητα του γάμου. Πέραν όμως από αυτό αποτελούν μια εύκολη λύση αν ψάχνει μια νύφη μπομπονιέρες γάμου οικονομικές. Εμείς σου έχουμε μερικές ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με τούλι που ξεχωρίζουν για την κομψότητα και την ξεχωριστή εμφάνιση τους.

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου με σύρμα

Μια εντυπωσιακή και μοντέρνα πρόταση για τούλινες μπομπονιέρες γάμου είναι με σύρμα. Πως φτιάχνονται; Τα υλικά για τις μπομπονιέρες σύρμα είναι απλά! Επίλεξε κομμένα υφάσματα τούλι στις αποχρώσεις που θες. Έπειτα χρησιμοποίησε σύρμα στους αντίστοιχους χρωματισμούς για να δέσεις τα κουφέτα σου. Αφού φτιάξεις τα χειροποίητα πουγκιά σου, ακολούθα ένα πιο χαλαρό τύλιγμα. Πρόσθεσε διακοσμητικά μπομπονιέρας γάμου, στρας, χάντρες ή ό,τι άλλο έχεις φανταστεί.

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου με σύρμα

Μπομπονιέρες γάμου με πουά τούλι και βελούδινες κορδέλες

Μια από τις ιδέες για τούλινες μπομπονιέρες γάμου είναι με πουά τούλι και βελούδινες κορδέλες. Η κατασκευή τους είναι πολύ απλή και εύκολη. Παίξε με τους συνδυασμούς χρωμάτων και βάλε διαφορετικές αποχρώσεις στις κορδέλες, δημιουργώντας μπομπονιέρες mix and match. Επίλεξε κουφέτα σε παλ χρωματισμούς.

Χειροποίητες μπομπονιέρες γάμου με πουά τούλι και βελούδινες κορδέλες

Χειροποίητες μπομπονιέρες με τούλι και δαντέλα

Αν επιθυμείς να φτιάξεις αριστοκρατικές μπομπονιέρες γάμου, τότε συνδυάσε με δαντέλα. Δώσε στυλ στις κλασικές τούλινες μπομπονιέρες επιλέγοντας δαντέλες για το δέσιμο. Επίλεξε τούλια, λευκά κορδόνια και δαντέλα. Πρόσθεσε λαμπερή λεπτομέρεια με μερικά στρας.

Χειροποίητες μπομπονιέρες με τούλι και χρυσή δαντέλα

 Τούλινες μπομπονιέρες Σωλήνας

Επίσης μπορείς να μετατρέψεις τις κλασικές μπομπονιέρες γάμου σε μοντέρνες μπομπονιέρες αλλάζοντας τη θέση των κουφέτων. Τι εννοούμε; Βάλε κάθετα τα κουφέτα στα τούλια και δημιούργησε την αίσθηση του σωλήνα. Κάνε ένα περίτεχνο δέσιμο με κορδέλες και κορδόνια στην ίδια χρωματική παλέτα. Πρόσθεσε μερικά διακοσμητικά για περισσότερη λεπτομέρεια! Ανήκει στις πρώτες επιλογές για μπομπονιέρες γάμου 2019 και συνεχίζει!

Κάθετες τούλινες μπομπονιέρες

Τούλινες μπομπονιέρες ρομαντικές

Μια από τις ιδέες για μπομπονιέρες γάμου με τούλι είναι φυσικά οι ρομαντικές. Χρησιμοποίησε τούλι και δέσ’ το με κορδέλες. Έπειτα διακόσμησε τις ρομαντικές μπομπονιέρες γάμου με cameo. Εναλλακτικά, μπορείς να φτιάξεις με κορδέλα χειροποίητα τριανταφυλλάκια ή να κολλήσεις πάνω στρας!

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου vintage

Vintage Μπομπονιέρα γάμου με πολλά τούλια

Μια άλλη ιδέα για vintage μπομπονιέρες με τούλι είναι με πουά τούλι. Φτιάξε μια πιο “χαμηλή” σε ύψος μπομπονιέρα, χρησιμοποιώντας πολλά τούλια μαζί ή χρησιμοποίησε πουά τούλι που θα συνδυάσεις με δαντελένια κορδέλα σε παλ χρωματισμούς.

μπομπονιέρα γάμου με πολλά τούλια

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου δέντρο ζωής

Αν πάλι ψάχνεις κάτι σε χειμωνιάτικες μπομπονιέρες γάμου, οι τούλινες μπομπονιέρες με βελούδινες κορδέλες και δέντρο ζωής υπόσχονται να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη με τη κομψότητα τους. Δέσε το τούλι με βελούδινες κορδέλες και πρόσθεσε πάνω χρυσά διακοσμητικά δέντρα της ζωής περασμένα σε χρυσό σύρμα.

Τούλινες μπομπονιέρες γάμου δέντρο ζωής

Καλοκαιρινές τούλινες μπομπονιέρες με καραβάκι

Και αφήνουμε τις μπομπονιέρες γάμου δεντράκια και πιάνουμε τις καλοκαιρινές μπομπονιέρες με τα καραβάκια. Οι επιλογές είναι πολλές αλλά εμείς ξεχωρίσαμε δυο προτάσεις που εκπέμπουν σικάτο στυλ και κομψό χαρακτήρα. Επομένως, η μια ιδέα είναι να φτιάξεις μια κλασική τούλινη μπομπονιέρα με κορδόνι και να κρεμάσεις ένα καραβάκι για διακοσμητικό. Η άλλη ιδέα που ταιριάζει και στις μοντέρνες μπομπονιέρες γάμου, είναι να συνδυάσεις το τούλι με χρυσό σύρμα, πέρλες και διακοσμητικό χρυσό καραβάκι.

Καλοκαιρινές τούλινες μπομπονιέρες με καραβάκι

Καλοκαιρινή τούλινη μπομπονιέρα με αστερία

Και συνεχίζουμε στη καλοκαιρινή διάθεση προτείνοντας σου τη χειροποίητη καλοκαιρινή μπομπονιέρα γάμου με αστερία ή άλλα καλοκαιρινά διακοσμητικά. Διάλεξε κομμένα υφάσματα σε γάζα ή τούλι. Κάνε ένα απλό δέσιμο και κόλλησε έναν εντυπωσιακό αστερία πάνω. Τόσο εύκολα και απλά θα έχεις ένα πανέμορφο αποτέλεσμα που θα μυρίζει θάλασσα.

Καλοκαιρινή τούλινη μπομπονιέρα με αστερία

Τούλινες μπομπονιέρες με ναυτικό κόμπο

Μια οικονομική ιδέα για DIY τούλινες μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και κορδόνια. Ουσιαστικά, θα φτιάξεις τα κλασικά χειροποίητα πουγκιά από το τούλι σου και θα τα δέσεις με το κορδόνι φτιάχνοντας ναυτικό κόμπο.

Τούλινες μπομπονιέρες με ναυτικό κόμπο

Κλασικές μπομπονιέρες γάμου με τούλι

Εννοείται πως δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τις κλασικές τούλινες μπομπονιέρες γάμου. Θα χρειαστείς 2 – 3 εξωτερικά τούλια με διάσταση 45cmX45cm ή 45cmΧ50cm και 1 εσωτερικό τούλι (35cmΧ35cm ή 45cmX45cm) για να τυλίξεις τα κουφέτα σου και να δώσεις όγκο στην μπομπονιέρα. Έπειτα πρόσθεσε κορδόνια στις αποχρώσεις του γάμου σου. Προαιρετικά συμπλήρωσε με κάποιο διακοσμητικό στοιχείο μπομπονιέρας. Μια οικονομική αλλά σίγουρα chic επιλογή!

κλασικές μπομπονιέρες γάμου τούλι

Boho μπομπονιέρες γάμου με τούλι και φτερά

Μια ιδέα για boho μπομπονιέρες γάμου είναι με τούλι και φτερά. Επίλεξε υφάσματα με φτερά και συνδύασε τα με τούλι για περισσότερο όγκο. Έπειτα χρησιμοποίησε σπάγκο ή κάποια κορδέλα για να δέσεις μέσα τα κουφέτα σου.

Boho μπομπονιέρες γάμου με τούλι και φτερά

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα με μπάλα και τούλι

Τέλος, αν αγαπάς τα Χριστούγεννα και για αυτό το λόγο έχεις επιλέξει να είναι χριστουγεννιάτικος γάμος, ο δικός σου, σου έχουμε ιδέα για χριστουγεννιάτικες μπομπονιέρες γάμου. Τύλιξε τις χριστουγεννιάτικες μπάλες σου μέσα στο τούλι και φτιάξτε στο κέντρο ένα λουλουδάκι από την κορδέλα. Έπειτα κρέμασε στο πλάι κορδέλες με τούλι και κουφέτα. Είναι μια εντυπωσιακή και πρωτότυπη ιδέα για κρεμαστές μπομπονιέρες γάμου.

Χριστουγεννιάτικη μπομπονιέρα με μπάλα και τούλι

Δώσε το δικό σου στυλ, ταμπεραμέντο και χαρακτήρα σε μια από τις πιο σημαντικές μέρες της ζωής σου, το γάμο σου. Δε χρειάζονται πάντα εξεζητημένα υλικά γάμου για να κάνεις κάτι ανεπανάληπτο. Ξεχώρισε με τη φινέτσα και τη κομψότητα σου επιστρατεύοντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητα σου.

[print_link]