τροπικός γάμος

Τροπικός γάμος: μια νέα τάση στολισμού για τον καλοκαιρινό γάμο

Αν ετοιμάζεσαι να παντρευτείς αυτό το καλοκαίρι και μάλιστα κοντά στην παραλία, σκέψου σοβαρά το ενδεχόμενο να στολίσεις το γάμο σου σε εξωτικό, τροπικό στυλ. Ο πολύχρωμος και τροπικός γάμος θα σε ενθουσιάσει. Ειδικά αν οι δυο σας είστε ελεύθερα πνεύματα και λάτρεις των ταξιδιών και της περιπέτειας. Μεγάλα φύλλα, καπέλα, μπαμπού, παπαγάλοι και έντονα χρώματα προδιαθέτουν τρελό κέφι και ξενύχτι μέχρι το πρωί.

Τροπική διακόσμηση τραπεζιών

Με μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες θα πετύχεις αυτό το στυλ χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία. Φτιάξε μοναδικά centerpieces με τροπικές λεπτομέρειες. Εξωτικά φρούτα και τροπικά λουλούδια μπορούν να κάνουν τη διαφορά στα τραπέζια της δεξίωσης και στο τραπέζι των ευχών. Ένας τροπικός γάμος χρειάζεται ιδιαίτερες εταζέρες και διακοσμητικά στοιχεία όπως κάκτους, ανανάδες και καρύδες σε διάφορα μεγέθη που θα δώσουν ανάλογο ύφος!

Οργανώστε το welcome drink σε χαλαρούς ρυθμούς με μπόλικα εξωτικά κοκτέιλ και μεξικάνικες μπύρες. Διακόσμησε ένα μοναδικό βάζο γυάλινο με βρυσάκι απ’όπου οι καλεσμένοι σας θα μπορούν να σερβιριστούν με δροσερούς χυμούς.

tropiki polixromi diakosmisi trapeziou

Τροπικές μπομπονιέρες και κουφέτα

Συνεχίστε στο ίδιο ύφος επιλέγοντας στην μπομπονιέρα σας κουφέτα με γεύση καρύδα, καρύδα-βατόμουρο ή βότσαλα με παπάγια, μάνγκο ή καρύδα. Στην κατασκευή και επιλογή της μπομπονιέρας σου θα ευχαριστηθείς με την πληθώρα των επιλογών. Μην έχοντας τους κλασικούς περιορισμούς μπορείς να πρωτοτυπήσεις με χρώματα και ιδέες που ξεφεύγουν από το συνηθισμένη εικόνα της μπομπονιέρας γάμου. Μερικές ιδέες για τροπικές μπομπονιέρες γάμου είναι οι μπομπονιέρες με φλαμίνγκο, μπομπονιέρες με ανανά και μπομπονιέρες με κάκτους!

tropikes kalokairines mpomponieres gamou

Χρυσός τροπικός στολισμός γάμου

Αν πάλι σου αρέσει το τροπικό στυλ, αλλά φοβάσαι την πολυχρωμία και δεν την θέλεις για το γάμο σου, τότε προτίμησε την πολυτελή εκδοχή της. Ένας τροπικός γάμος σε τόνους του πράσινου με φυλλώματα, γιρλάντες κισσούς και πολύ χρυσό θα δώσει φως και λάμψη.

xrisos tropikos gamos

Μην φοβηθείς το χρυσό! Συνδυασμένο με το σκούρο πράσινο χρώμα και τις λευκές πινελιές δημιουργεί ένα αποτέλεσμα που εκπλήσσει με τη χάρη και την πολυτέλειά του.

Συμβουλή: Χρησιμοποίησε στα centerpieces λαμπάκια με σύρμα (fairylights) ή γιρλάντες με λαμπάκια σε χρυσές μπάλες. Η εικόνα του τραπεζιού όταν πέσει ο ήλιος είναι ονειρική.

Το τραπέζι των ευχών θα κινηθεί στους ίδιους χρωματισμούς. Κηροπήγια, εταζέρες, γυάλες με καπάκι, δίσκοι και βιβλίο ευχών συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό.

τραπεζι ευχων τροπικος γαμος

Συμβουλή: Στα κεράσματα που θα έχεις στο τραπέζι ευχών επίλεξε εξωτικές γεύσεις (μπανάνα, καρύδα, ανανάς κ.α.). Ζήτα από το catering ή το χώρο δεξίωσης τα γλυκά που θα σερβιριστούν να έχουν εξωτικές γεύσεις και να συμπεριληφθούν τα αντίστοιχα φρέσκα φρούτα. Μια τέλεια ιδέα είναι να έχεις παγωτά με γεύση μάνγκο ή καρύδα καθώς και χωνάκια με μαρσμάλοους!

Σου δώσαμε ιδέες; Ακόμα περισσότερες θα βρεις μόνη σου βάζοντας τη φαντασία σου να δουλέψει και να εμπνευστεί από τους φοίνικες, τα φλαμίνγκο, τα λουλουδένια κολιέ και τον ξυπόλυτο χορό στην παραλία!

 

 

[print_link]