χριστουγεννιατικο candybar party ιδεες

Χριστουγεννιάτικο candybar για πάρτυ: Πώς να το οργανώσω;

Αγαπάμε τα πάρτυ ειδικά όταν συνδυάζονται με εποχές όπως τα Χριστούγεννα. Το candybar πλέον αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του πάρτυ, γι’ αυτό πρέπει να το συμπεριλάβουμε στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πάρτυ. Όμως, πώς στήνω ένα χριστουγεννιάτικο candybar για πάρτυ; Για αυτό είμαστε εδώ! Σου έχουμε μερικές συμβουλές οργάνωσης για να ξεκινήσεις.

Χρώματα και θέματα χριστουγεννιάτικου candybar

Για να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο candybar για πάρτυ θα ξεκινήσεις από τα χρώματα και το θέμα που θα επιλέξεις. Μπορείς να κινηθείς στη κλασική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του λευκού – κόκκινου – πράσινου επιλέγοντας μάλιστα καρώ χριστουγεννιάτικα υφάσματα. Μια ακόμα ιδέα είναι η ρουστίκ χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με βάση το ξύλο. Φυσικά, μπορείς να κάνεις και μια πιο chic επιλογή με βάση το χρυσό ή το χάλκινο επιλέγοντας γεωμετρικά φανάρια και μεταλλικά στοιχεία. Τέλος ένα πρωτότυπο θέμα είναι τα τροπικά Χριστούγεννα όπου θα παίξεις με έντονα χρώματα, φλαμίνγκο και ανανάδες βάζοντας μικρές χριστουγεννιάτικες πινελιές!

Χρώματα και θέματα χριστουγεννιάτικου candybar

Γυάλινα είδη σε χριστουγεννιάτικο candybar

Για το στήσιμο σε ένα χριστουγεννιάτικο candybar για πάρτυ βασικό ρόλο παίζουν και τα γυάλινα είδη που θα επιλέξεις. Χρησιμοποίησε γυάλες με καπάκι που θα γεμίσεις με σοκολατάκια και καραμέλες. Επίλεξε γυάλες με βρυσάκι γεμάτες κοκτέιλ ή χυμούς (ανάλογα το είδος του πάρτυ). Φυσικά, μην ξεχάσεις τις πιατέλες και τις εταζέρες, γυάλινες ή όχι που θα προσφέρεις τα φιλέματα σου.

Γυάλινα είδη σε χριστουγεννιάτικο candybar

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά είδη για πάρτυ

Εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν και τα διακοσμητικά για candybar. Ανάλογα με το θέμα που θα επιλέξεις, χρησιμοποίησε χριστουγεννιάτικες φιγούρες και ζωάκια, χριστουγεννιάτικα κουδούνια, πινακίδες και χριστουγεννιάτικα στολίδια. Οι ιδέες candybar με θέμα τα Χριστούγεννα είναι τόσο φαντασμαγορικές που δε θα ξέρεις τι να διαλέξεις! Συνδύασε με γιρλάντες έτοιμες ή χειροποίητες, είδη πάρτυ οικολογικά, καλαμάκια, χαρτοπετσέτες κ.α. Αν πρόκειται να είναι και πάρτυ ενηλίκων τότε μπορείς να βάλεις το candybar σου δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο δίνοντας του περισσότερη λάμψη.

Χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά για πάρτυ

Χριστουγεννιάτικος μπουφές και γλυκά

Αφού έχεις φτιάξει όλα τα παραπάνω, σειρά έχει το χριστουγεννιάτικο μενού για πάρτυ που θα επιλέξεις. Αρχικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα μελομακάρονα και οι κουραμπιέδες σε χριστουγεννιάτικες πιατέλες από το πάρτυ σου. Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα, τα γλειφιτζούρια και τα σοκολατάκια έχουν εξίσου σημαντική θέση στο τραπέζι σου. Διάλεξε και μια τούρτα με χριστουγεννιάτικο θέμα από ζαχαροπλαστείο candy bar που θα διακοσμήσεις πάνω σε μια τουρτιέρα. Όσον αφορά τα αλμυρά, θα σου προτείναμε εύκολες λύσεις όπως finger food για να μην κλειστείς με τις ώρες στην κουζίνα τέτοιες γιορτινές μέρες.

Χριστουγεννιάτικος μπουφές και γλυκά

Φτιάξε μόνη σου ένα εντυπωσιακό candybar για χριστουγεννιάτικο πάρτυ που θα θυμίζει σκηνή από παιδική ταινία, ανεξάρτητα αν πρόκειται για μικρούς ή μεγάλους. Δε χρειάζονται πολλά χρήματα αρκεί να έχεις φαντασία, μεράκι και χριστουγεννιάτικο πνεύμα!

[print_link]