5 DIY κατασκευές για Bachelorette

5 DIY κατασκευές για Bachelorette

Ένα πάρτι bachelorette είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γιορτάσεις τον επικείμενο γάμο μιας νύφης. Είναι ίσως μια από τις πιο δημοφιλής ιδέες για πάρτυ πριν το γάμο. Λίγο πριν μπει το δαχτυλίδι στο χέρι και ανταλλαχθούν όρκοι αιώνιας αγάπης έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με τις φίλες σου σε ένα μοναδικό πάρτυ! Αν όμως, θες να το πας ένα βήμα παραπέρα και πέρα από τα κλασικά είδη Bachelor να κάνεις τη διαφορά, μπορείς να φτιάξεις μερικές χειροποίητες κατασκευές ειδικά για αυτήν τη μέρα! Δες αυτές τις ιδέες για DIY κατασκευές για bachelorette και μετάτρεψε τη νύχτα πριν το γάμο σε ένα μοναδικό γεγονός.

Στεφάνι από λουλούδια

Μια από τις ιδέες για DIY κατασκευές για bachelorette είναι το στεφάνι από λουλούδια για τη νύφη. Σε ένα ατσάλινο στεφάνι ή σε ένα χοντρό κορδόνι λινάτσας τύλιξε κορδέλες σε εκρού, λευκές αποχρώσεις. Στη συνέχεια κόλλησε πάνω διακοσμητικά λουλούδια σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, φλοράλ κορδέλες και πέρλες. Στο τέλος κόλλησε στη μια πλευρά του στεφανιού σου τούλι και κορδέλα δαντέλα έτσι ώστε να σχηματίζει γαμήλιο πέπλο. Θα δώσεις ένα παραμυθένιο χαρακτήρα στο δικό σου μπάτσελορ για γυναίκες.

Στεφάνι από λουλούδια

Βραχιολάκια για μπάτσελορ

Τα χειροποίητα βραχιολάκια είναι μια από τις οικονομικές bachelorette ιδέες. Μπορείς να φτιάξεις βραχιολάκια μπάτσελορ με τούλι ή βραχιολάκια με κέρινο κορδόνι. Πάρε μικρά κομμάτια από τούλι και δέσ’ τα με λεπτό σύρμα. Σε μια λευκή κορδέλα κόλλησε τα πάνω και πρόσθεσε φτερά σε αποχρώσεις του ροζ. Έπειτα βάλε διακοσμητικά για να προσωποποιήσεις το κάθε βραχιολάκι: της νύφης, της κουμπάρας κ. ο .κ. Δώσε μια κομψή νότα στις DIY κατασκευές για bachelorette τοποθετώντας μικρές πέρλες και χάντρες! Αυτό μπορεί, μάλιστα να συμπεριληφθεί και στην οργάνωση και συμβουλές για κουμπάρα. Διαφορετικά μπορείτε να τα φτιάξετε μαζί, πάντα δυο φαντασίες δίνουν καλύτερο αποτέλεσμα!

 

Hangover Kit για Μπατσελορ

Μια κατασκευή που είναι ιδανική και ως δώρα για φίλες της νύφης είναι το Hangover kit. Βάλε σε ένα σακί, χάρτινη τσάντα ή κασπώ μικρά αξεσουάρ που είναι απαραίτητα για να συνέλθεις μετά από μια ξέφρενη νύχτα με τις φίλες σου. Ενδεικτικά μπορείς να βάλεις υγρά μαντηλάκια, μπουκαλάκι με νερό, τσίχλες, τσιρότα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης σε ένα bachelor νύφης. Έπειτα στόλισε το με κορδέλες σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και μια μικρή ξύλινη ταμπέλα με ρομαντικό μήνυμα, όπου θα κρεμάσεις τα κορδόνια και τα αξεσουάρ σου. Είναι τόσο εύκολο στη κατασκευή αλλά θα σου χαρίσει ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα!

Hangover Kit για μπατσελορ

Photobooth

Φυσικά θα υπάρχουν και οι φωτογραφίες από την ημέρα του bachelorette. Γιατί, λοιπόν, να μη δημιουργήσεις ένα DIY photobooth ώστε να θυμάστε τις αστείες στιγμές του πάρτυ; Πάρε ένα άδειο κάδρο και κόλλησε πάνω λουλούδια, πέρλες και κορδέλες. Εναλλακτικά δημιούργησε ένα background από γιρλάντες, κορδέλες και λουλούδια στα αγαπημένα χρώματα της νύφης. Έπειτα το μόνο που θα χρειαστείς είναι αξεσουάρ για photobooth!

Photobooth

DIY Bachelorette δώρο

Αν είσαι η νύφη μπορείς να ευχαριστήσεις τις κολλητές σου με ένα μικρό χειροποίητο δωράκι. Πάρε ποτήρια πάρτυ ή γυάλινα βαζάκια με καλαμάκια, κόλλησε πάνω χρυσόσκονες και δέσε κορδέλες. Έπειτα πρόσθεσε μέσα στο ποτήρι μικρά γυναικεία αξεσουάρ όπως κραγιόν, μανό και ό, τι άλλο χρειάζεται μια γυναίκα. Να είσαι σίγουρη ότι θα ξετρελαθούν!

DIY Bachelorette δώρο

Ζήσε στο έπακρον την τελευταία μέρα πριν το γάμο σου μαζί με τις φίλες σου σε ένα ανεπανάληπτο πάρτυ, γεμάτο αναμνήσεις και όμορφες στιγμές.

[print_link]